Donald Trump har snart ikke noe valg når det gjelder Iran, ny oljetanker kapret av den iranske revolusjonsgarden

Den iranske revolusjonsgarden bekrefter at de har beslaglagt en britisk oljetanker i Hormuzstredet. Irans statlige nyhetsbyrå sier at den britiske oljetankeren Stena Impero i Hormuzstredet hadde skrudd av sitt GPS-system og ignorerte advarsler, melder Sky News. Tankeren, som er på 49,683 dødvekttonn, skal ha blitt ført inn til havn på iransk side av Hormuzstredet. Dermed fortsetter Iran og trappe opp konflikten med USA hvor president Trump ser ut til å rygge unna enhver situasjon som kan sende USA ut i en ny militærkonflikt i Midtøsten.

Det store spørsmålet er nå hvor lenge president Trump er villig til å la Iran fortsette å peke nese til den amerikanske presidenten som har sagt at han er langt tøffere enn det Hillary Clinton ville være. Sanksjoner har så langt ikke ført til at Iran har endret kurs og det er ikke mer enn en måned siden Iran skjøt ned en amerikansk drone uten at den amerikanske presidenten var villig til å svare militært. Nå har Iran tatt kontroll over to oljetankere og viser dermed at landet ikke lar seg diktere av Washington. Donald Trump på sin side er livredd for å ende opp med en upopulær militærkonflikt med Iran og har så langt vist liten vilje til å bruke makt mot det iranske regimet. Sikkerhetsrådgiver John Bolton er blant dem som mener at presidenten må slå hardt ned på den iranske trussel, men har så langt ikke fått gehør i Det Hvite Hus. I stedet fortsetter Iran å peke nese til den amerikanske presidenten som trakk USA ut av atomavtalen som president Obama hadde inngått med Teheran. Europa på sin side ønsker å opprettholde den kontroversielle avtalen som Israel har vært motstander av fra første dag. Hvorvidt den siste eskalering vil føre til ytterligere opptrapping av konflikten gjenstår å se. I videoen under kommenterer You Tube personligheten Paul Begley det hele..

9 tanker om “Donald Trump har snart ikke noe valg når det gjelder Iran, ny oljetanker kapret av den iranske revolusjonsgarden

 1. Spekulasjonene om profetiene tar visst aldri slutt. Og det veldige fokuset på opprykkelse eller “enden” er uforståelig for meg. Det alle vet er at slutten på våre egne liv kan komme når som helst uavhengig av alt annet.

  Hva er det egentlig som betyr noe i endetiden? Det er egentlig ganske åpenbart. Det er å ikke bli fanget i likegyldighet og sløvhet, vranglære eller synd. Hvor mange er opptatt av dette idag?

  3
  11
 2. Jehovah Guds store dag i Harmageddon innledes med at all offentlig religiøs utøvelse forbys og vingeklippes worldwide.Vedtaket sanksjoneres av FN etter at Jehovah ved sin himmelske sønn Kristus “legger i nasjonenes (“dyrets”) hjerter å kle skjøgen (religionene) naken og brenne henne opp som med ild” – (total ødeleggelse).

  Dette forårsakes av at religion blir for brysomme for den globalrettede verden, og må elimineres for å bane veien for en verdensregjering som i realiteten styres av Satan Djevelen.

  I det religioneene tas vil verden komme med “et unisont utrop om fred og sikkerhet.Men som bibelkjente mennesker vet “kommer det mens de utroper dette en brå undergang over dem” – HARMAGEDDON!

  DU har KUN EN mulighet til å overleve dette. Vend deg bort fra kristenheten og bi en tjener for universets suverene overherre Jehovah Gud. Det er Ham også Jesus ba til og rettet oppmerksomheten mot.

  Kvinnedominerte, åndelige skjøger forsøker å narre DEG i den evige fortrapelsen.Lytt ikke til disse! Bibelen er krystallklar på at kvinner skal TIE der menighetene møtes og IKKE tale om åndelige ting. “Den som ikke godtar dette skal selv ikke godtas”, sier skriftene.

  Vil du overleve den ytterste dag og komme inn til Guds hvile må du be til Jehovah Gud i Kristi navn nå. For “hver den som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst” sies det om navnet som kristenheten har fjernet fra Bibelen over 7000 ganger og erstattet med falskneriet “Herren”.

  Lykke til mens det fremdeles er tid tilbake. For når den dagen begynner er det for sent. “Da vil Han ikke høre bønner” (fra nye), heter det.

  15
  6
  • Du fortsetter med våset ditt ser jeg. Du gjorde et forsøk i fjor, å reise til Spania. Der skulle du stå klar til å overta eiendommen du hadde utvalgt deg, da Harmageddonet ditt skulle oppfylles. Du har fortsatt ikke fått overtatt eiendommen. Du skulle jo bli en av de 144000 utvalgte som skulle være med å dømme verden. Du sa du skulle slutte å kommentere på Søkelys og starte din egen blogg. Selv ikke DET har du fått til. Nei, du har ingen troverdighet.

   3
   14
  • Årsaken til at JV nissen ikke har sin egen blogg som forkynt av JV nissen er at:

   1.) JV organisasjonen har sin egen nettside, der er det ikke rom for andre meninger en den offisielle tro og meninger som er styrt av de i Brooklyn. Avvikene meninger tolereres ikke, da blir de utstøtt må vite, og det tør de ikke.

   2.) Det at denne JV nissen skal sin egen nettside for JV troen, vil ikke få noen besøkende, for alle JV-ere må jo være enige. Og det blir det ingen diskusjon ut av.

   3.) Derfor må denne JV-en være på en side der han kan skrive, for å promotere sitt syn. Det kan vel til nød aksepteres av de høye herrer i Brooklyn. Det vi ser er at JV nissen ikke diskuterer, men forkynner sin JV tro, som ingen kristne biter på. Men han må jo gjøre det for å oppfylle det som skal til i JV troen for å bli frelst. Men selve billetten til himmelen, DHÅ vil de ikke ha noe med å gjøre.

   Mvh RJ

   5
   13
  • Helt enig RJ. En av de få som turte å spørre, var Joseph Wilting. Ha og familien hans fikk smertelig føle det på sin kropp.

   3
   11
  • Hm, jeg oppfordrer JV nissen til å trykke på flere ikke liker, det viser bare at vi treffer spikeren på hodet, ikke sant?

   Mvh RJ

   3
   8
 3. “Når jeg sier til den ugudelige: Du skal visselig dø, og du ikke advarer ham og ikke taler og advarer den ugudelige for hans ugudelige ferd for å holde ham i live, da skal han, den ugudelige, dø for sin misgjernings skyld, men hans blod vil jeg kreve av din hånd. Men når du har advart den ugudelige, og han ikke vender om fra sin ugudelighet og fra sin ugudelige ferd, da skal han dø for sin misgjernings skyld, men du har reddet din sjel.

  Esekiel 3:18,19

  ” Men det at jeg forkynner evangeliet, er ikke noe jeg skryter av. Det ligger på meg som en tvang. Ve meg om jeg ikke forkynner evangeliet! ”

  Paulus i 1. Korinterbrev 9:16

  I arbeidet fra hus til hus og på gatene kan man i større grad leve etter skriftstedet: Gi ikke hundene det hellige”. På nettet opptrer alltid urene motstandere. Lik hunder bjeffer de argumentsløst. Det er en del av den gamle ordningen. Det erfarte også apostlene. Men la de bare spise restene av det de formålsløst finner i mudden. Også disse oppfyller forbildene i profetiene og beviser for den sanne kristne at han har sannheten.

  VOFF

  12
  5
  • Fordi du IKKE forteller sannheten, du godeste JV, har du passert stupet. Du har slått inn på DØDENS vei, og ikke på ØIVETS vei. Lev du bare i ditt Harmageddon og løgnen. Vi andre får leve i troen på Jesus Kristus og det verk han gjorde på korset. Jesus Kristus ble korsfestet, og ble begravet og sto opp den tredje dag. Det er ikke Harmageddonet ditt som er avgjørende for frelsen min. Men du har gjort det klinkende klart at det ikke er Jesu verk på korset som er avgjørende for deg. Hadde du virkelig kjent Guds Ord, hadde du bevet over det du skriver. Du mener deg å være utvalgt blant de 144000 som skal dømme verden. Men du er ikke annet enn et utskudd som vil føre alle andre med deg inn i en evig fortapelse. Adskilt fra Gud. Du er en av antikristene Jesus talte om. Du leser Bibelen på samme måte som din far som heter djevelen og satan.

   3
   6
  • «Hadde du virkelig kjent Guds Ord, hadde du bevet over det du skriver». Her har du et godt poeng Birger.

   JV nissen kjenner godt til Guds Ord, men kjenner ikke Guds ord.

   JV-ene bruker Guds Ord som våpen, og legger til sine egne trusler. Som kristne så skal vi behandle Guds Ord med respekt, beven og Gudsfrykt. Noe som er totalt ukjent JV.

   Jes 66-2 sier noe om dette, også vers 5 never dette. Videre også i Sal 119-161 og Jer 5-22

   Hadde JV kjent Gudsfrykt for Gud og Hans Ord hadde de ikke, misbrukt Guds Ord slik, og lagt til tomme mennesketrusler.

   Men så er det nå slik at de må selv svare for sin uforstand.

   Mvh RJ

   3
   5

Det er stengt for kommentarer.