Noe er på gang som vestlig presse tier om? Stadig opprustning i Øst

krig-med-russlandDet pågår fortsatt en massiv militær oppbygging i store deler av Øst-Europa og flere kilder har lenge rapportert at pansrede kjøretøy, soldater og våpen nå rulles inn i det som får flere medier til å bruke store og illevarslende overskrifter. I Ukraina har regjeringen lenge styrket sitt militære nærvær i området mot separatist-kontrollerte områder, mens Russland på sin side har sendt titusener av tungt utstyrte soldater til Krim og grensene mot Ukraina. Fredag kunne ikkenavngitte kilder fortelle at i Tyskland er store mengder Abram tanks klargjort og i bevegelse mot ukjent mål.

Vi befinner oss i kritiske tider. Over store deler av Øst-Europa rustes det opp til militær konflikt, og enkelte medier spekulerer i om vi står foran en større krig i Europa som vil involvere både Nato og Russland. Som kjent er forholdet mellom Vesten og Russland på et lavmål, og dette ble brått forverret da russerne med militær makt tok kontrollen over Krim. Samtidig er det alment kjent at russiske styrker var dypt involvert i kamper med ukrainske styrker under krigen som ennå pågår i den østlige del av Ukraina, som ikke Kiev har kontroll på. Nærmest daglig pågår det krigshandlinger i det østlige Ukraina hvor liv på begge sider går tapt, Svært mange undres egentlig hva det er som skjer og hvorfor tier nærmest hele den vestlige presse om det som er i ferd med å bygge seg opp mellom Øst og Vest. Frykten og spekulasjonene blir ikke bedre av at de tyske myndigheter nylig gikk ut å ba befolkningen om å lagre mat, drikke, drivstoff og kontanter for minst 10 dager i tilfelle noe katastrofalt skulle skje. Både “Time”, “The Independent” og flere andre medier har rapportert om dette, og det samme gjelder en rekke tyskspråklige aviser. Selv om disse automatisk har knyttet det opp mot terror, har dette likevel fått folk til å undre seg om myndighetene vet mer enn de egentlig vil si. Også i Tsjekkia skal myndighetene ha bedt folk om å forberede seg for det verste.

Vestens sover og øyner ikke faren

Samtidig som våre egne politikere snakker om nye avgifter og bruker tiden i stortinget til å spille Pokemon, er det få aviser og nyhetsmedier i Vesten som stiller de nødvendige spørsmål til våre myndigheter. Hvorfor denne harde linje overfor Moskva og Putin og hvorfor utplassere store Nato-styrker så tett opp mot Russland som bare mulig? Ville ikke dialog, samtale og forhandlinger med Russland være langt bedre, enn å bruke store summer på å ruste opp til en ny mulig konflikt i Ukraina? Russlands president Vladimir Putin har lenge advart om at noe er på gang, og tilhørerne virket ikke veldig komfortable da den russiske presidenten regelrett advarte om at noe er i gjære da han snakket under St Petersburg international econmic forum tidligere i år. På mange måter ser det her ut som om Putin prøver å banke litt vett inn i hodet på tilhørerne. Det er heller ikke så vanskelig å se at Putin selv ikke virker videre begeistret over situasjonen som er mellom Øst og Vest. Når vi leser norsk presse, skrives det om Donald Trumps uttalelser, om Amanda prisen og her virker alt som normalen.

Jeg kan selvfølgelig ikke si at det blir krig mellom Nato og Russland, men jeg vil likevel mene at det ikke er klok politikk å bygge opp militært så tett opp mot Russland. Etter Sovjets sammenbrudd var Vesten og Russland lenge relativt konstruktive samtalepartnere, og tiden er nå heller for å søke å bedre forholdet til vår mektige nabo i øst. Store bevegelser av militært utstyr gir alltid grunn til bekymring, og når kilder nå rapporterer om forflytning av tanks og ingen øvelse er rapportert, gir det selvfølgelig grunn til uro. Steven Ben Nun snakker her om situasjonen og hva han har sanket av info om hva som skjer rent militært i Europa. Uansett, ser vi nå litt for mye militær aktivitet som om begge sider bygger opp til noe. En liten feil dersom store styrker opererer i samme område kan få alvorlige følger. Her er Steven Ben Nun. Og en ting kan vi hvert fall konkludere med: Nødvendigheten av å ha øyne og øre åpne.

 

8 tanker om “Noe er på gang som vestlig presse tier om? Stadig opprustning i Øst

 1. “Samtidig som våre egne politikere snakker om nye avgifter og bruker tiden i stortinget til å spille Pokemon…”

  Det var berre sjokoladeposen som mangla.

  Kent Hovind er fri frå fengslet og det er interessant å sjå videoane hans.

  http://gabrielansley.blogspot.no/2014/03/kent-hovind-believes-jesus-will-return.html

  Det var nytt for meg å lesa at Hovind har forstått dette med dei 6000 åra som no er snart er til ende. som 12 år.

  “Kent Hovind believes Jesus Christ will return to planet Earth at the very END of the Antichrist’s 3.5 year Great Tribulation reign on the Feast of Trumpets 2028 !!!”

  USA er endetidas skremmande supermakt som har Nato med seg.

  “Det skal sluke hele jorden, tråkke den ned og knuse den. 24 De ti hornene betyr at det skal stå fram ti konger fra dette riket. Og etter dem skal det stå fram enda en konge, som er forskjellig fra de andre. Han skal tvinge under seg tre konger. 25 Han skal tale mot Den høyeste og fare hardt fram mot Den høyestes hellige. Han skal bestemme seg for å forandre tider og lover, og de hellige skal overgis i hans hånd én tid, tider og en halv tid. 26 Da skal retten bli satt. Herskermakten skal tas fra ham, bli ødelagt og gå under for alltid. 27 Riket, herredømmet og makten over rikene under himmelen skal bli gitt til folket av Den høyestes hellige. Riket deres skal være et evig rike, og alle herskermakter skal tjene og lyde dem.» Dan 7

  Me ser dei siste forberedelsane til gjenoppbygginga av tempelet i Jerusalem er gjort.
  Prestetenesta vil koma på plass igjen.
  https://www.templeinstitute.org/
  Alle kan vera med og donera pengar til dette prosjektet.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=EICu2C02sKk

  Så får me sjå kortid dei porlitiske hendingane skjer som gjer dette mogeleg.
  Kanskje det skjer i haust?

  • Når er det Bush skal på banen igjen? Var det ikke nå i september, du mer enn antydet?
   Med de alternativene som er i november, fremstår Bush som en fantastisk kandidat(og det sier jo mye)

 2. En joint European Army til irritasjon for NATO.

  Er det flere land som ønsker å rive seg løs fra EU også NATO?
  Og bli del av Eurasian Economic Union?

  “Czech Republic & Hungary push for joint European army”

  “”We should list the issue of security as a priority, and we should start setting up a common European army,” he said on Friday, during a meeting between Hungarian, Czech, Polish, Slovak leaders and German Chancellor Angela Merkel in Warsaw, as cited by Retuers.

  In July, Orban, who is a staunch critic of the EU’s migration policies, said that the union must look to create its own military following the United Kingdom’s decision to leave the bloc.”

  https://www.rt.com/news/357326-army-eu-creation-security/

 3. STERK forkynnelse av Steven Ben Nun.

  “Why Putin Fights So Hard Against The Horse Rider Of Revelation ”

  “Few people probably even know that Vladamir Lenin was a Jesuit trained operative to stomp out Eastern Orthodox relgion. He was an agent of Rome. President Putin has no desires to bring back communism but is the new defender against globalism, The New World Order, and Papal supremecy.”

  https://www.youtube.com/watch?v=10MbteV3OIQ

Det er stengt for kommentarer.