NO ONE is ready for what’s coming in 2023 and the banks are in DEEP SH*T | Redacted News

Kveldens Redacted dreier seg ikke om krigen i Ukraina, men om et krasj som vil komme i bank og finans mm.

3 tanker om “NO ONE is ready for what’s coming in 2023 and the banks are in DEEP SH*T | Redacted News

 1. Selvsagt er bankene nær kollaps ala 1929 med børskrakk og det hele. Dette er grunnen til at verdenseliten ønsker en verdensregjering. Ryker Vesten så ryker jo store deler av formuene deres også, noe de vil forhindre med NWO, der de kan nullstille alt og begynne på nytt.

  En verdensregjering kan ikke ha noen rike og noen fattige undersåtter. Det blir det krig av. Derfor må vi bli fattigere og ulandene rikere. Demokrati må bort. Det samme med Russland. Før de til slutt forbyr all offentlig religiøs utfoldelse. Vi snakker her om Dyret i Åpenbaringens fremvekst.

  I virkeligheten er det Satan som vil ha en verdensregjering etter at Adolf eller Marx & co ikke klarte det. Det er denne verdensregjeringen som til sist skal føre krig mot Guds rike under Kristus.

  1
  3
  • Liten kommentar til JV (Jesu Venn/ Jehovas vitne):

   Hitler var ikke interessert i verdensmakt.

   Nazistene var rasister, og ville først sende jødene til Madagaskar. De hatet det internasjonale Folkeforbundet og ønsket et hierarkisk tusenårsrike med en guddommelig fører på pyramidene topp. Hitler ville gjøre Germania Great again, og tråkket gjerne på kompostrestene etter mindreverdige mennesker i sitt utvidede Lebensraum i øst. Ja, i ettertid ble det avslørt en knokkelknusemaskin konstruert av oppfinnsomme tjenere for å kverne lik og kalke åkrene i det kommende lykkeriket…

   Den nasjonalkonservative Adolf Hitler hatet også homofile og feminister. Kvinnene skulle underordne seg mannen med fokus på Kinder, Kirche, Küche. Og Hitler utslettet gjerne «uverdige».

   Noen som kjenner seg igjen?

   😘

  • Feil. Hitler jobbet aktivt med å bygge bombefly som kunne nå USA. Hans løgner om kun å gjøre Tyskland sterkt igjen faller på stengrunn. Han angrep jo både Sovjet og i Afrika. Målet var selvsagt at Tyskland etter hvert skulle være en uomtvistelig stormakt nummer en på planeten.

Det er stengt for kommentarer.