Nigerianske muslimer til kristen pastor: “Vi vil drepe deg som vi dreper geiter!”

Pastor Gideon Agwom Mutum fant et brev hvor muslimer truet med å drepe han som man dreper geiter.

Islam er fredens religion: En pastor og en nødhjelpsarbeider i den nigerianske Kaduna staten har fått et håndskrevet trusselbrev fordi han angivelig skal ha fornærmet den muslimske Fulani-stammen. I den håndskrevne trusselen står det at “Vi vil drepe deg som geiter, både deg og din familie. Vi vet hvor du bor, vi vet hvilken kirke du er i og hvor din familie oppholder seg,” heter det i trusselen som pastor” Gideon Agwom Mutum fant på sin parkerte bil utenfor sin egen bopel,” melder Christian Solidarity Worldwide som har sin base i Storbritannia. Muslimenes massive forfølgelse av kristne i den nordlige del av Nigeria. Grunnen til trisselen mot Gideon Agwom Mutum skal være at han hjelper andre kristne som blir forfulgt av muslimske terrorister fra Fulani-stammen.

Det anonyme brevet hevder at pastor Gideon Agwom Mutum som hjelper og støtter kristne landsbybeboere som er fordrevet av muslimske Fulani-aktivister har fornærmet Fulani-stammen i massemedia. Det anonyme brevet truer med å ødelegge skoler i lokale landsbyer som er grunnlagt av pastoren og de jakter også etter å ta livet av den lokale journalisten og aktivsten Steven Kefas. “Vi kommer, Nigeria er vårt land. Den sørlige Kaduna er vårt land,” het det videre i det truende brevet. Samme dag som brevet ble sendt, gjennomførte væpnede muslimske aktivister angrep mot landsbyer i  Zangon Kataf for sjette dag på rad. De muslimske angrepene etterlot 33 døde, 215 hjem ble ødelagt og fire kirker ble jevnet med jorden, meldte  Kaduna Peoples Union. Det var stammemedlemmer fra Fulani-folket som stod bak angrepene. Pastor Mutum er grunnlegger og leder for Nehemiah Camp i Kafanchan i selvstyreområdet Jema.  Mervyn Thomas som er grunnlegger av Christian Solidarity Worldwide sier at disse angrepene er uakseptable og det at de kunne pågå seks dager på rad uten at nigerianske myndigheter grep inn for å stanse dem, viser at myndighetene svikter totalt.  Så langt har ikke de muslimske Fulani-ekstremistene gjort alvor av å drepe pastor Gideon Agwom Mutum, men de mange brutale muslimske angrep mot kristne i Nigeria, viser at pastoren har grunn til å frykte for sitt eget og familiens liv. Representantene for det man gjerne i Vesten omtaler som “fredens religion” har titusenvis av ganger demonstrert sitt sanne ansikt med å myrde og massakrere kristne. Store deler av den kristne kirke i Vesten lever godt med at kristne brødre og søstre blir massakrert og drept for Jesu navns skyld i muslimske land -og våre religiøse ledere, spesielt i den lutherske folkekirke taler så varmt om toleranse, sameksistens og samarbeid med det økende antallet på muslimske innvandrere til Norge. Samtidig tier kirkens ledere om uretten som blir begått mot kristne brødre og søstre i Nigeria -og sannheten er vel at våre vestlige Sardes-kirker er mer opptatt av å leve sine liv i fred, fordragelighet og politisk korrekthet -at det bryr oss midt på leggen om kristne blir jaget ned og drept som geiter i Nigeria, eller pastorer fengslet fordi de holder gudstjenester i strid med myndighetenes Corona-regler. Til menigheten i Sardes het det: “Du har navn av at du lever og du er død.”

Tekst: Kjell Andersen

 

 

 

 

Facebook Comments

1 tanke om “Nigerianske muslimer til kristen pastor: “Vi vil drepe deg som vi dreper geiter!”

 1. Bibelens profetier slår ikke feil. Folkene retter sine “sverd” (våpen) mot hverandre og det er ikke ende på bestialitetene.

  Gigantisk blir derfor overraskelsen når det går opp for disse “filistrene” at det faktisk finnes konsekvenser av deres handlinger. Det starter med at nasjonene worldwide blir enige om å eliminere alle former for religion. “Dyret” (nasjonene) skal “gi all sin makt til dyrets bilde” (FN) “en kort tid for å kle skjøgen (all religion) naken og brenne henne opp som med ild”.

  Det blir en fantastisk dag for Jehovahs sanne kristne tjenere når det hele starter innen overskuelig tid. Det er altså Gud selv som “legger dyret (nasjonene) i hjertet å utføre Hans plan”.

  “Da skal de skjønne at det har vært en profet midt i blant dem”, heter det i Skriften. Og “den dagen vil Han ikke høre (nyes) bønner”. Da er det definitivt slutt. Timen for frelse er derfor NÅ! Kjøp den rette, beleilige tid mens Han ennå er å finne.

  Valget er DITT! Lykke til!

  4
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.