Neocons warn Biden White House, Don’t Let Ukraine Join NATO

Amerikanske Neo Cons er nå splittet over at Ukraina skal kunne gå med i NATO. Stadig flere signaler indikerer et policy-skifte i USA over Ukraina. Støtten til Ukraina er dalende og selv blant dem som frem til nå har støttet Ukraina er det stadig flere som har fått kalde føtter. Ukrainas drøm om medlemskap i NATO virker fjernere enn noensinne. Oppmerksomheten om krigen er dalende i hele verden og sympatien Ukraina opplevde i begynnelsen er fordampet. På slagmarken går det virkelig elendig for Zelensky-regimet og det er ikke tvil om at Russland er i ferd med å vinne krigen. Det faktum at Biden regimet nå ser ut til å ville levere omstridte og ulovlige klasebomber til Kiev-regimet vitner om desperasjon i Det Hvite Hus.

Norge er blant de land som fordømmer bruk av klasevåpen og dersom Biden regimet begynner å levere klasebomber til Kiev er det et signal om at all rasjonell tenkning er borte i Det Hvite Hus. Bruk av slike våpen er omstridt og kan føre til at støtten til Ukraina fortsetter å kjøles ned i Vesten. Selv om det går virkelig dårlig for Kiev regimet på slagmarken virker Biden regimet som kontrollerer Vestmaktene fast bestemt på å eskalere konflikten selv om Europa nesten er tomme for ammunisjon. Det er derfor USA nå vil levere klasebomber til regimet i Kiev. I videoen under drøfter duoen Alex Cristoforou og Alexander Mercouris i The Duran den gryende splittelsen blant Neo Cons i Washington over krigen i Ukraina. Et økende antall Neo-Cons ser nå at Ukraina vil tape krigen og er begynt å se etter en vei ut av hengemyra Stoltenberg/Biden og Zelensky har ført Europa inn i.

2 tanker om “Neocons warn Biden White House, Don’t Let Ukraine Join NATO

 1. Kan noen forstå hvorfor Ukraina velger geithode-satan symbolet som sitt tegn.
  Det ukrainske flagg holdes opp foran det geithode-symbolet som symboliserer NATO. Hvorfor har eksempelvis Birgir Hermansen satan-tegnet på sin facebook-profil? Han skal være en kristelig mann men bruker geithodet i stedet for korset?

  1
  2
 2. Nå skal jeg være litt forsiktig. Jeg har ingen grunn til å tvile på at du engang har kjent Jesus, og at du tok imot han som Herre og Mester. Men det er ingenting som tyder på at det slo rot. At du har forlatt Veien, har du åpenbaret for alle. Det har gått med deg som det sanne ordspråk sier: Hunden vender tilbake til sitt eget spy, og svinet velter seg i sølen
  Du er en vannløs sky som drives av sted av vinden. Et nakent tre om høsten, uten frukt, to ganger død, opprykket med rot. En vill havsbølge som skummer opp din egen skam. En villfarende stjerne, som mørkets natt er rede for til evig tid. Du har blitt en bror av sjakaler og stallbror av strutser. Som en villhun som tuter i sin forlatte borg. Nesler og tistler er din festning. En spotter som farer fram etter dine ugudeluge lyster. Et sjelelig menneske som ikke har Ånden. En ragget demon som hopper omkring. En dåre som gjentar sin dårskap. Du er et tempel hvor løgnen har sin bolig. Det du stoler på, og trøster deg til er spindelvev. Basiliskegg klekker du ut, og spindelvev vever du. Den som eter av eggene, må dø, og trykkes ett i stykker, bryter det fram en huggorm.
  Ellers skulle det vært artig å fått nøye beskrevet, hvordan du kan få en trefork til å bli et geitehode-satan symbol, som til og med skal symbolisere NATO? Et symbol som er ca. 1000 år. Den som kan lese, og forstår Ukrainsk, både ser og forstår at dette symbolet er sammensatt av 4 Ukrainske bokstaver. воля. Som betyr FRIHET. Свобода betyr også FRIHET.
  Og SÅ kan du forklare hva DU gjør med korset, med et slikt innlegg.
  Dette er min absolutt siste kommenter til satanisten Arnt A Nazi.

Det er stengt for kommentarer.