Avgjørende dager: Følg Steve Bannons War Room fra klokken 16

Dramatiske dager for å avsløre historiens største valgjuks. Følg dagens oppdatering fra klokken 16

 

Facebook Comments

1 tanke om “Avgjørende dager: Følg Steve Bannons War Room fra klokken 16

 1. DEN VIRKELIGE TRUSSELEN!
  Mens verden skjelver under den ene krisen etter den andre og folkene virkelig har all tilsynelatende grunn til å bekymre seg mer og mer for hver dag som går, går DEN VIRKELIGE TRUSSELEN totalt under radaren.

  Hele kobbelet av statsledere, oligarker, finansakrobater, politiske sjonglører, medie-klakører og militære hærførere jobber nå intenst med å innta sine strategiske posisjoner før de plasserer seg taktisk i forhold til sine konkurrenter i New World Order. De mener seg å være verdens topp-posisjonerte ledere uten konkurrenter. Det er i deres øyne nå bare tiden og veien før de kan skape den verden menneskene i Babel forsøkte på – en jordisk verdensmakt som skulle rage ”like til himmelen”.

  Men de foregner seg kapitalt. I deres firedimensjonale tilværelse ser de nemlig ikke at de slettes ikke er alene om å gjøre krav på verdensherredømmet. Bibelinteresserte vet godt at Nimrods slekts grådighet og maktbestrebelser nådde like opp til helt andre dimensjoner i himmelen – like til Jehovah Guds ører. Deretter foretok Han en eminent manøver ved å forvirre disse opprørerne ved å gi mange av dem helt nye språk mirakuløst. ”Forvirrer jeg ikke språkene deres er intet umulig for dem”, sa Gud og tenkte selvsagt på ondskapen dette menneskeveldet ville representere. Arbeidet stanset umiddelbart og de ulike taleføre dro straks av gårde til alle himmelretninger. Trusselen mot et ufullkomment jordisk verdensherredømme var avverget.

  Enhver bibelsk historie fra fordums tid har sitt motbilde i våre dager, i det ”intet er nytt under solen”. Vi er derfor nå vitne til et perfekt motbilde. Verdens mektigste har takket være teknologien maktet og evnet å konsolidere et stadig sterkere maktgrep over folkene, mens den lille mann fortsatt ikke forstår hva som er i ferd med å inntreffe. Toppfigurene gnir seg i hendene over det de ser mulighetene til, og deres grådighet forblinder dem totalet. Medløperne er narret til å tro at en eneste verdensregjering vil gjøre slutt på all krig. INGEN stiller spørsmålet om hvem som skal komme til unnsetning om en eneste verdensregjering ”tar en Adolf”. Mannen i månen? Løpet synes derfor nå temmelig kjørt, helt i samsvar med det Bibelen profeterer om skal kjennetegne de aller siste tider for denne verdensordning.

  Det disse euforiske pampene totalt underslår og glemmer er at alle lever i en verden der deres fire dimensjoner bare representerer nederste stigtrinn blant alt det skapte livet i universet. Det er bare dyrene som befinner seg under menneskebarna. Himmelen – de ytterligere dimensjonene – kryr av liv. Liv som i makt langt overgår menneskenes. Husk at en eneste engel drepte 185 000 av Sankeribs soldater på en eneste natt. Selv ble ikke engelen skadet overhode.

  Hele den babelske tilnærmingen vi nå persiperer fjernt og nært blant den menneskelige eliten vil nemlig kvikt konvertere til en enda mer tragisk ende enn på Babels tid. Sanne kristne vet og venter på den største nedslaktningen av onde mennesker siden vannflommen på Noahs tid. DETTE er den VIRKELIGE TRUSSELEN menneskeheten står overfor i aller nærmeste fremtid. INGEN av de såre store har den minste anelse om eller tro på at noe slikt skal ramme dem. Det vil komme over dem som bokstavlig talt lyn fra klar himmel.

  ”Himmelens krefter skal rokkes”, forteller Bibelen. OG ”det blir ikke mange mennesker tilbake. Mennesker skal da være sjeldnere enn gull fra Ofir”. En begrenset mengde troende mennesker vil like fullt bli spart, i det Skaperen ”forkorter de dager, ellers hadde intet kjød overlevd”. Ikke mange ”går på den smale vei som fører til livet”, sa Jesus. Men disse ”noen” vil utgjøre grunnfjellet på ”den nye jord der rettferdighet skal bo”. Og i tur og orden vil i hovedsak alle de avdøde få en oppstandelse til liv og etter hvert vil jorden bli bragt tilbake til det paradiset som Adam forspilte i Edens Hage.

  Når de tusen år er til ende vil Satan atter slippes løs en kortere tid, slik at alle kan få anledning til å bestå eksamen som mennesker og tre inn i evigheten. Og hvem vet – kanskje Skaperen vil tilrettelegge for liv på nye planeter en gang i fremtiden. Løftet er i alle fall at ”ingen borger skal kunne si – jeg er syk”. ”Intet barn skal fødes til en brå død” og Jehovahs rettferdighet og kjærlighet skal fylle jorden liksom vannet dekker havets bunn.

  Dette budskapet rører ikke ved de maktkåtes hjerter. De står derfor snart foran sin egen utryddelse, og det universelle stridsspørsmålet om hvem som har rett til å styre over jorden er blitt rettskraftig. Hadde Gud latt menneskene fått styre uten Ham bare litt til hadde nemlig jorden vært ødelagt og ubeboelig. Og så langt vil ikke Jehovah Gud la det gå. I fremtiden kan Gud straks avlive enkeltstående opprørere med henvisning til den rettslige presedensen som ble skapt gjennom 7000 år – Hans hviledag.

  De ydmyke av hjertet må derfor allerede nå klargjøre seg og sine sinn til et helt annet menneskeliv i all evighet. Vil DU bli med er du hjertelig velkommen. Vil DU ikke deler du lodd med dagens jordiske herskere. Intet helvete venter, men død og ikke-eksistens i all evighet, der minnet om deg vil være glemt. Valget er DITT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *