Nate Polson om utviklingen i krigen: Nå er det rett før det virkelig smeller..

Krigen i Øst syntes å gå fra ille til verre. Konflikten mellom USA/NATO og Russland blir verre og verre og det er stor sjanse for at vi snart har en krig som involverer flere land. Hviterussland, Polen, de baltiske stater og endog vår grense i Nord er gjenstand for militære aktiviteter både russisk og fra NATOs side. Aldri i min levetid har jeg sett noe lignende skje i våre nærområder. Aldri har jeg sett tidligere hvordan tilliten mellom Øst og Vest har brutt sammen slik vi har sett de siste årene. Og utviklingen ser ut til å eskalere.

Når storkrigen mellom Øst og Vest bryter ut vil den ikke komme som en overraskelse. Vi har nå i mer enn ett år blitt påminnet om krigens realitet. I Vesten hører vi om russiske angrep mot byer i Ukraina og i Øst hører folket om brutale ukrainske angrep mot sivile mål i Russland eller de annekterte områdene i Ukraina. På den ene siden gjør NATO og NATO land seg rede til spredning av krigen til andre land og Russland og Hviterussland tar nå stadig flere grep for å stagge NATO. Samtidig som dette skjer er det stadig flere politiske og militære røster som oppfordrer til full mobilisering og krigsøkonomi. “Det ser ikke ut til å være noen vei ut av denne situasjonen. Partene tar stadig nye skritt som gjør at vi kan få en storkonflikt mellom NATO og Russland og atombomber blir mer sannsynlig for hver uke som går. “Days of Darkness” ligger foran oss. Nate Polson i Canadian Prepper er en av få som setter seg grundig inn i situasjonen og som maner folk til å gjøre forberdelser. Ukraina og Europa nå. Taiwan og Kinahavet neste. Jeg hører drønn av hovslag. Og disse drønn ble høyere og høyere. Og noe ikke overraskende Nate Polson peker på i sin video er en undersøkelse som viser at de som har mottatt flere doser Covid vaksine er betydelig mer “for en krig” mot Russland enn det uvaksinerte er. Desto flere doser Covid vaksine, -desto mer krigerske er vi….

3 tanker om “Nate Polson om utviklingen i krigen: Nå er det rett før det virkelig smeller..

  • Fordi «like før» ER sånn ca 2 uker til, vel? (innrømmer at «like før» kan jo også være i morgen, men utrykket kan hvertfall ikke brukes om juli-aug)

   (Slik de kommenterer her inne så regner jeg nå med at ca. DA kommer det en atombombe og jeg må gjemme meg bak et tre, usa drukner eller brenner opp, grønne lilla orange hester flyr over Norge, alle starter å spise havregryn og rosiner mens Putin, Obama eller Kim forever young har skrudd av vannet mitt så jeg ikke kan ikke dusje. Og alle på Søkelys er endelig ute i gatene og vitner og lider sånn på ordentlig for å bli gode nok kristne)

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.