Nærmere 7000 trosset regn og vind for å be for sin nasjon -vil det samme skje i Norge?

Norge må finne tilbake til Gud igjen, og vi ønsker å se tider da mennesker vender om til Gud i syndenød og lengsel etter Jesus og Guds frelsende makt. Men det hele må starte med bønn. Som kjent reiser den amerikanske predikanten Franklin Granham nå rundt bønn-for-nasjonenover hele USA med sin “Decision America Tour‬” hvor hensikten er å samle kristne fra alle evangeliske trossamfunn til å finne sammen i bønn til Gud for sin egen nasjon, USA som stadig har beveget seg lengre og lengre bort fra Gud og Hans ord. “Jeg er overveldet over at så mange mennesker kom seg opp av godstolen og inn til Jefferson City onsdag for å stå sammen i bønn på tross av regnvær -Mer 6800 personer, Wow, skrev Franklin Graham i en oppdatering onsdag på egen Facebook side. 

franklin-graham-jefferson-city“Jeg takker Gud for hver eneste en av dem som ikke lot litt vann stoppe dem. Samtidig som regnet øste ned gikk bønnene oppover. Jeg møtte mange folk som er dypt bekymret for tilstanden i vår nasjon, både moralsk, åndelig og politisk. Og disse vet at det eneste håp for Amerika ligger i Gud og hans Sønn, Jesus Kristus. Og det samme kan nok også sies for vårt eget land, for selv om vi kanskje tror det, står det ikke bedre til med oss nordmenn enn med amerikanerne. Også vi slår våre ufødte barn i hjel som en slags moderne dyrkelse av dødsguden Maluk. Også i vårt land tillates likekjønnede ekteskap, og selv vår kirke er villig til å velsigne galskapen. Hva så vi under årets pinse og 17 mai feiring? Fulle russ som reket rundt i gatene, I Tromsø ble gravstøtter veltet, mens på Mortenhals i Malangen var Børre Knudsen gravsted den eneste som ble vandalisert, men Børre Knudsens ettermæle i den himmelske verden kan ingen sverte til, selv om en viss blogger har forsøkt.  -Vår nasjon er er på samme måte som Amerika og andre vestlige land badet i synd, smuss og ugudelighet. I våre byer og bygder ser vi unge og eldre, lever sine liv som om de aldri skal dø og som der ikke finnes en hellig Gud som dømmer.

Det Norge trenger

Det Norge desperat trenger nå, er troende kristne som ber. Som Guds folk må vi be om en vekkelse blant vårt folk, at vår nasjon igjen skal finne veien tilbake til Gud. Vi trenger flere uredde Guds tjenere som lik Franklin Graham eller Børre Knudsen er villig til å refse nasjonens ledere og befolkningen for den urett som blir begått. Den kristne menighets primære oppgave er å forkynne mennesker evangeliet om Jesus, om Jesu død på korset og om soningen som ble gjort for all synd. Samtidig trenger vi også bedende hellige som i bønn søker Gud for nasjonen. Norges håp ligger ikke i hva politikerne lover og promoterer, får vi vet at de lyver alle sammen. Norges håp ligger i Kristus Jesus, og dersom Kristus ikke blir bygningsmann, da bygger vi alle våre luftslott forgjeves. Det er ikke slik at Norge trenger en egen Franklin Graham eller et annet menneske vi setter på en pidestall og hyller som “apostel eller profet”. Den hele og fulle sannhet er at Norge trenger modige kristne, kristne som ber, kristne som har nød i sine hjerter og som ikke bøyer unna for kompromiss og tidsånd. Måtte Gud reise oss opp så vi frimodig og uredd forkynner Hans ord, -og kaller vår nasjon tilbake til Gud igjen.