Nå: YouTube rensker bort konservative og kristne profiler for å hindre Trump seier -Mark Taylor tatt ned

YouTubes policy med å sensurere kristne og konservative røster i forkant av USA valget fortsetter. Minst 37 konservative eller kristne profiler er i dag tatt ned av YouTube i noe som minner om den kinesiske kultur-revolusjonen. En av dem som er tatt ned er den kristne tidligere brannmannen og profetiske røsten Mark Taylor som profeterte at Trump ville vinne valget i 2016. For få timer siden la Mark Taylor ut denne meldingen på Twitter: “YouTube took 37 channels including mine down. Big Tech is controlled by Jezebel! She does not want the Truth, (The True Prophetic) word to come out! She is doing everything she can to silence the Spirit of Truth. This will now be her and Big Techs downfall!

YouTube`s utrenskning av konservative og kristne røster fortsetter. Minst 37 profiler er i løpet av denne fredagskvelden enten blitt bannlyst helt, eller et større antall av deres videoer er slettet av den sosiale plattformen. Den sensur og informasjonskontroll vi nå ser fra sosiale plattformer har svært mye til felles med den kinesiske kulturrevolusjonen hvor kommunistene tok i bruk harde midler for å kue røster og skrifter de ikke godkjenner. Vi har over lang tid sett hvordan YouTube, Facebook, Instagram og Twitter har tatt i bruk både utestengelse, evig bannlysning eller sletting av ytringer som ikke lenger blir tålt av firerbanden som nå kontrollerer nyhetsstrømmen. Blant de som er tatt ned av YouTube i dag finner vi kanaler som World Alternativ Media med Josh SigurdsonJeff Berwick i Dollar Vigilante og en rekke andre røster som ikke lenger blir tålt av den venstrevridde sosiale plattformen.   Etter hvert som denne utviklingen fortsetter vil stadig flere ble tvunget over på frie sosiale plattformer som Bit Chute. Det mørket av informasjonskontroll vi nå ser fra YouTube og flere andre redaksjonelle “sosiale” plattformer burde få det til å gå kaldt nedover ryggen på kristne. Etter hvert som YouTube stenger ned alt av konservative og kristne røster, vil vi anbefale leserne til å registrere seg på GAB/Twitte https://parler.com/auth/access, Bit Chute, https://altcensored.com/  D.Tube , Steem It eller andre plattformer som ikke undertrykker ytringsfriheten og forblir relevante. YouTube er i ferd med å bli irrelevant for sannhetssøkende mennesker.

https://www.youtube.com/watch?v=iPH6ejLaYsw

8 tanker om “Nå: YouTube rensker bort konservative og kristne profiler for å hindre Trump seier -Mark Taylor tatt ned

 1. Mark Taylor var en av dem jeg fulgte på You Tube fordi han var klar og tydelig om hvilken kamp dette nå er. Satan selv har inntatt de sosiale plattformene for å hindre sannheten å bli spredd og for å hindre at Trump vinner valget.
  Både YouTube, Facebook, Twitter og Instagram er langt på vei fullstendig i hendene på Kina, etter at kinesiske myndigheter har kjøpt store aksjeposter i disse selskapene gjennom ståselskap -som igjen er eid av Kina.
  Kina ønsker at Joe Biden vinner for å gjennopprette en handelsavtale som tar livet av vestlig industri og arbeidsplasser. Fake News pressen har hørt om dette i lang tid nå, men siden disse hater Trump mer enn de elsker demokrati og ytringsfrihet, vil disse mediene fortie og stilletiende godta at ytringsfriheten blir fjernet.
  Det er i ferd med å komme et mørke over alt som har med informasjon. Forhåpentligvis vil amerikerne gjennomskue sensuren og gi et valgskred for Trump. Dersom Biden skulle vinne valget er vi dødsens.
  Da vil antikrist-ånden fortsette å regjerere og en etter en vil kristne bli brakt til taushet. Guds Ånd har advart mot dette -men det er ikke mange kristne med unntak av Søkelys som tar opp slikt.
  Godt jobba Kjell

  • Kursen har vært tydelig over en periode nå.
   Først tar de de helt ekstreme -og ingen reagerer.
   Så tar de noen som bare er litt ekstreme, og ingen reagerer.
   Så tar de ut enkeltsaker fra vanlige medier, -og folk løfter øyenbrynene.
   Så tar de tydelige kristne røster, og folk bli ubekvemme.
   Så tar de ut dem som forkynner det tradisjonelle budskapet slik det står i Bibelen og enkelte reagerer mens liberale og sovende kristne forblir i dyp søvn.
   Dersom Trump taper valget er ytrings og trosfrihet noe som tilhører fortiden..

  • Det står skrevet: Døm rettferdig!
   Og det har Kjell i søkelys gjort her, sant og klarsynt.

   Mvh RJ

  • Er du misfornøyd med tjenestene til et selskap står du fritt til å benytte et annet selskap.

   Konkurrerende tjenester finnes og du står fritt til å etablere en konkurrerende tjeneste.

   Dette blir som om Klassekampen skulle med loven i hånd kreve å publisere artikler på Resett.

  • Siden disse nå driver sine plattformer som en avisredaksjon som driver redigering av innhold -så må disse plattformene kunne holdes juridisk og økonomisk erstatningsansvarlige for det innhold som publiseres på deres plattformer.
   Et medium som CNN la jo ut påstander på sine sider og plattformer som juridisk dypt krenket Nick Sandmann og har bladd opp et titalls millioner i erstatning til ham for det. YouTube og Facebook har hittil latt folk kunne publisere hva de har ønsket uten at de som redaktører blir holdt strafferettslig ansvarlig for hva som serveres på deres plattformer. Dette fordi section 230 har slått fast at de ikke kan holdes ansvarlig fordi det ikke er de selv som har publisert materiale. Nå som disse plattformene er begynt å redigere og dermed tar redaktør-ansvar bør Section 230 oppheves slik YouTube, Twitter, Facebook og andre sosiale plattformer kan stilles til ansvar økonomisk. Akkurat nå er det slik at de kan la den ene siden i en konflikt eller personstrid slippe til orde og fremføre alvorlige anklager mot individer eller grupper -som ikke kan besvare eller imøtegå påstander på disse sosiale plattformene for de at de er utestengt og bannlyst. Dette gir YouTube og andre plattformer en makt de ikke må ha og det er et must at Trump nå får opphevet Sectiom 230.
   I så fall risikerer disse private selskaper massive søksmål fra individer og organisasjoner som blir utsatt for kritikk eller angrep de ikke får besvart på grunn av sensuren.
   Jeg har lenge sett hva som er i ferd med å skje med disse sosiale plattformene som er i ferd med å bli redskaper for den sosialistiske revolusjonen og den globale verdensorden. Dersom Trump vinner valget er det et håp om at 230 kan bli opphevd slik at disse kan gjøres strafferettslig ansvarlig for hva som publiseres av deres godkjente brukere. Det finnes en haug av argumenter mot dine meninger om dette Roperid, men uansett hvordan du vrir og vender på det så er dette meningssensur.
   Det finnes heldigvis ennå sosiale plattformer som ikke driver politisk og religiøs sensur, og rent personlig tror jeg denne utidige sensuren vil slå tilbake på Big Tech selskapene og folk forstår hva som foregår.

  • Venstresiden er livredde for de vet at Trump vil vinne og at media-dekningen av USA valget er rigget. De vet at meningsmålingene er falske og tar nå grep for å sikre informasjonskontroll.
   Når Facebook og Twitter kan sensurere selveste president Trump. Hvordan tror du din og min tilstand er da. Kan de gjøre det med han som sitter i president-setet, hva kan de ikke da gjøre med den lille mann? Igjen kudos til Søkelys som har vært helt i forkant av utviklingen og lenge har forutsett hva som skjer.
   Kristne må våkne.
   Dette er skremmende.

 2. De har allerede et redaksjonelt ansvar for hva som skrives. At noen unntak som andre medier må holde seg til oppheves har jeg ikke noe problem med.

  Men hovedpoenget mitt er at dette er slik markedsøkonomien fungerer. Liker du ikke tjenesten, benytt deg av en annen.

  Er mange nok enige så vil denne nye plattformen utkonkurrere den gamle.

  Men ytringsfriheten handler om å kunne si hva du vil, ikke hvor du vil og gjennom andres eiendom. Vi har ytringsfrihet, ikke ytringsrett.

Det er stengt for kommentarer.