Nå begynner MSM også å skrive om det Søkelys har skrevet lenge om: Mangel på byggevarer kan stoppe driften av byggeplasser

Mangel på viktige byggevarer kan i verste fall stoppe driften av byggeplasser, sier bransjetopp.  Byggevaremangel «Kraftig prisvekst» på flere byggevarer som trelast og stål  Og fortsatt mangel på utenlandsk arbeidskraft
– Mangel på viktige byggevarer kan i verste fall stoppe driften av byggeplasser med påfølgende permitteringer, sier Jæger til E24.no.

-Dermed er det på tide å si velkommen etter, for alt dette har Søkelys lenge kunne skrive om. Vi ser nå en historisk inflasjon i priser på forskjellige varer, og det har lenge vært klare signaler på at det vil bli mangel på varer, forsinkede leveranser og i siste ledd er det forbrukere som må betale regningen. Christian Westbrook i Ice Age Farmer har siden pandemiens begynnelse i fjor advart om konsekvensene av lockdowns -og Søkelys har fulgt opp. Nå følger MSM etter og rapporterer at den varslede mangelsituasjonen er i ferd med å bli en virkelighet. Velkommenn etter MSM!

3 tanker om “Nå begynner MSM også å skrive om det Søkelys har skrevet lenge om: Mangel på byggevarer kan stoppe driften av byggeplasser

 1. Intet nytt her. Aviser og nyhetskanaler pleier gjerne å komme med slik informasjon når det er for sent for folk til å gjøre forberedelser.
  En hver av oss bør begynne å kjøpe holdbare produkter før folk flest får panikk og begynner å hamstre.
  Vi bør bruke de neste ukene og månedene for å gradvis bygge opp lagre med viktig mat, vann og medisiner. Det kan være veldig fornuftig å gå til innkjøp av stearinlys, gass ovner, gass og dere bør også kjøpe propankjøkken slik at dere har noe å varme maten på når de tar ut strømnettet.
  Når russerne kommer vil de først slå ut strømforsyning og internett.
  Krisen kommer etterhvert som Herren åpner seglene som er omtalt i Johannes Åpenbaring.
  Den åndelige våkne lar seg advare og gjør sine forberedelser.
  Dåren blåser i advarsler og lever i villfarelsen at han skal bli bortrykket før trengsel.
  Andre verdenskrig var en trengsel -millioner på millioner døde, men Jesus hentet ikke sin brud før den trengselen. Han vil heller ikke hente sin brud før den store trengsel.

 2. Før Jesus kommer, skal det skje tegn i sol og måne. Når det gjelder beredskap, så har Direktoratet for beredskap oppfordret folk til å ha vann og mat i huset for 72 timer. Det er mange ting som kan inntreffe som slår ut funksjonene i vårt samfunn. Det kan eksempelvis være solstorm som kan slå ut kraftforsyning. Dersom vi ikke har elektrisitet, kan vi ikke varme opp mat, er det vinter, så må vi fryse. I tillegg, får vi ikke bruke banktjenester herunder bankkort.

 3. VIKTIG MELDING

  Det snakkes titt og ofte om til en viss grad å være forberedt på strømkriser og andre samfunnskatastrofer. Både her nå og i MSM.

  Jeg vil derfor peke på det middelet statlige myndigheter aldri nevner. Nemlig noe så enkelt som salt. En 25 kg’s sekk med matsalt fra Felleskjøpet gjør at du om strømmen forsvinner fra eksempelvis fryserne, enkelt kan salte og preservere kjøtt, fisk og annen føde selv om kulden slipper taket i maten.

  Salt var alt de hadde til rådighet før i tiden og bevirker som kjent at matens varighet øker fra noen dager til flere måneder. Ved bruk vaskes selvsagt saltet vekk med friskt vann. En enkel løsning – ikke mot den store trengsel – men nå i ventetiden.

  En slik sekk med matsalt – IKKE veisalt – koster en bagatell. Rundt en hundrings. Kjekt å ha.

Det er stengt for kommentarer.