Mutert virus påvist i Agder -lørdag strammes det inn i flere Østlandskommuner

Det muterte “britiske” Kinaviruset er nå påvist også i Agder melder folkehelseinstituttet. Så langt er det påvist 55 tilfeller av denne muterte utgaven av Kinaviruset i Norge. Lørdag vil regjeringen komme med nye tiltak i kommunene rundt Follo. Risikoen for en ny nasjonal smittebølge er så avgjort til stede. I følge den britiske regjeringen er den muterte utgaven av coronaviruset lang mer smittsomt og dødelig enn den første utgaven av Kinaviruset. Det store spørsmål er når det kommer en virusmutasjon som vaksinen ikke virker på. Skal vi tro lekkede dokumenter fra canadiske myndigheter er dette endel av det planlagte  scenariet.

Facebook Comments

14 tanker om “Mutert virus påvist i Agder -lørdag strammes det inn i flere Østlandskommuner

 1. Nå må dette ta slutt, de har ingen rett til å gjøre det de gjør. 2 personer på over 90 år som dør med covid i Follo så skal omtrent alt stenges.

  Er det Sovjet i 1960 årene jeg bor i?

  Det verste er at mesteparten av folket i Norge støtter dette, prøvd å diskutere med mange og de er helt enige med myndighetene. Skjønte aldri hvordan kommunisme, nazisme og fascisme kom til makten, men jeg skjønner det nå, skap frykt og alt er i boks.

  6
  1
  • Norge ble engang kalt den siste Sovjetstat, og nå syntes påstanden å bli bekreftet. Norge var en gang en selvstendig nasjon med en konge som sa “alt for Norge”. Nå har Erna & co gjort dette uttrykket om til “alt for islam” eller “alt for globalisme”
   Norge er blitt en “borgerlig styrt” Sovjet-lignende stat hvor myndighetene bruker frykt og politi mot egen befolkning.
   Disse myndighetene skal trosses og motarbeides.
   Vi ser at Erna følger manualet til Hitler og Stalin og det er kun død fisk som ikke skjønner tegninga.
   Jeg håper inderlig at norske kristne reiser seg mot denne fascismen vi ser fra regjeringen. Coronabløffen har de tatt alt for langt. Vi har lenge sett at kirkene er døde i Norge, kristenfolket lar seg lett kue, Men de har tatt det litt for langt når de stenger vinmonopolet. Da ser vi folk sier nei takk til restriksjoner og står timevis i kø i andre kommuner for å få de livgivende dråpende. Det er et sunnhetstegn at folk trosser myndighetene, men det burde være kristenfolket som trosset myndighetene og åpnet kirkene igjen..

 2. Hannah
  Eg trudde me skulle drikka vin av beste sort der – men Donald er jo fråhaldsmann – så då går dette i vasken !

 3. De har planlagt tid og sted for denne hoaxen. Alt er nøye koordinert. Nå skal de lyve litt mer og skape enda mer frykt slik at portforbud og fascismen skal fullbyrde forræderiet mot folk og samfunn.

  6
  1
 4. Onsdag 20. januar vart Antikrist avsett. Torsdag 21. kom eit jordskjelv på Filippinane med styrke 7 . Laurdag er det gratis matutdeling her i kommunen som eg bur. Pesten grip om seg i Oslo-regionen : I morgon kan dei også stengja kjøpesenter i fleire kommunar der – også Våler er ramma. Krig er enno ikkje komen til landet vårt !

  1
  1
  • Vi sees snart sa Trump.
   Det blir meg og deg og Trump til en kaffiprat oppi himmelen Ture, om ikke lenge til 🙂

   1
   3
  • Denne kommentaren var over streken og slettes på grunn av stygt personangrep.

   1
   1
  • Dette tar tid. Trump vil slå tilbake. Amerika vil våkne opp og forstå at de er utsatt for tidenes bedrageri.
   Media er alt begynt å skrive om at “Biden baner vei for Harris” og hvis det er en ting som er sikkert. Amerikanske velgere stemte ikke på Kamala Harris. Hun måtte trekke seg tidlig fra primærvalgene da ingen stemte på henne. Planen er å innføre Jesabel med makten i USA.
   Biden trekker seg snart. Harris tar over og Herren vil la den ene avsløringen om det skitne spillet komme etter den andre.
   Satan har spilt sine kort ut. Hans kort er sensur, tyranni, corona-løgn og å gjøre folk isolert.
   Han vet at folk er vanskeligere å forføre når de er samlet.
   Derfor har han også stengt ned kirker og menigheter.
   Men Gud hører de millioner på millioner av bønner som er steget opp til Ham. Men som Daniel i Bibelen opplevde, det kan ta tid.

   Dan 10,12-13 Og han sa til mig: Frykt ikke, Daniel! For fra den første dag du vendte din hu til å vinne forstand og til å ydmyke dig for din Guds åsyn, er dine ord blitt hørt, og for dine ords skyld er jeg kommet. 13 Perserrikets fyrste* stod mig imot i en og tyve dager; men da kom Mikael, en av de fornemste fyrster**, og hjalp mig, så jeg fikk overhånd der hos kongene av Persia.”
   Kristenfolkets problem er manglende tålmodighet og manglende tro.
   De har bare en teoretisk tro på Bibelens ord. De tror ikke at det samme kan skje nå.
   For å si det slik: Ondskapen, løgnen, korrupsjonen, maktgrådighet og alt snuskete spill i begge politiske partier, i sumpen, i media, i rettsvesenet skal avsløres. Det vil ta tid, men plutselig vil folk våkne opp og si: De stjal valget og det vil bli stor vrede mot de korrupte.

  • Jeg ga deg likes Erika.
   Blir glad når du leser det fine jeg skriver om himmelen.
   Ta imot Jesus som elsker deg så høyt, og bli med Hannah du også. Det er mitt inderlige ønske… Du skulle bare visst…
   Jeg vet du vil tenke litt på dette.
   Jesus henter snart sine, Erika, og du må bli med. Det ber jeg Gud om. At Han skal møte deg med sin kjærlighet i natt.

  • Det gjør ingenting, Søkelys. Du må bare sette tilbake kommentaren til Erika Tunet igjen. Jeg vil han også skal være her.

  • Jeg har også fått med meg at det før eller siden vil bli sluppet en mutasjon vaksinen ikke biter på.
   Derned kan de holde dette gående i lang tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *