Muslimsk terrorist skjøt Messiansk-jøde under San Bernardino terrorangrepet

messianicEn 52 år gammel Messiansk jøde, Nicholas Thalasinos (foto fra Facebook) var ett av de 14 ofrene som ble drept da det muslimske terror-ekteparet,  Syed Rizwan Farook og Tashfeen Malik gjennomførte sitt ISIS inspirerte terrorangrep mot et senter for handikappede i San Bernadino onsdag. Nicholas Thalasinos som var en varm forsvarer av Israel skal i følge Times Of Israel ha vært engasjert i opphisset debatt med terroristen noen uker før San Bernadino fikk føle hva fredens religion innebærer. Et av temaene de to skal ha diskutert var nettopp islam og om islam er en fredens religion.

 

 

Nicholas Thalasinos, 52, som er en Messiansk jøde skal ha vært en varm forsvarer av terror-usa-islamIsrael og han var også aktiv i debatter på ulike nettforum. For to uker siden skal Thalasinos ha vært i opphisset debatt på jobben om islams sanne natur med sin arbeidskollega Syed Rizwa Farook  (bilde av terroristen) som sammen med sin kone stod bak onsdagens terror. I følge et vitne skal terroristen og den messianske jøden ha vært uenige i om “islam er en fredens religion” slik vår tids politisk korrekte stadig forteller oss. Under debatten hadde Thalasinos uttrykt at islam ikke er en fredens religion og Farook skal ha svart at amerikanerne ikke forstår islam. Onsdagens islamistiske terrorangrep demonstrerer med all tydelighet hvor viktig det er å bekjempe islamsk stat. Obama administrasjonen har ennå betydelige problemer med å ta inn over seg at dette virkelig var en islamistisk motivert terroraksjon og selv tidligere fredag forsøkte en talsmann for Det Hvite Hus og så tvil om det åpenbare, at USA er rammet av den samme terror Europa har måttet føle på.

https://www.youtube.com/watch?v=6vNc4MOFMeA

 

Én tanke om “Muslimsk terrorist skjøt Messiansk-jøde under San Bernardino terrorangrepet

  1. Igjen ser vi det. Kristne er målet for islamsk terror. Norge må lukke grensene for alle disse tikkende bombene som invaderer Norge.

Det er stengt for kommentarer.