Muslimer driver ennå med korsfestelse av mennesker, Saudi-Arabia vil korsfeste 19 åring

Saudi-arabisk tenåring dømt til døden for å ha demonstrert mot regjeringen

tenåring-dømt-til-dødenDen 19-år gamle Ali Mohammed al-Nimr er blitt dømt til døden i Saudi Arabia, efter at han har deltatt i en demonstrasjon mot den nåværende  regjeringen. Dessuten skulle han ha vært i besittelse av ulovlige våpen, -noe som er en anklage gutten benekter. Ali Mohammed al-Nimr ble anholdt da han som 17 åring deltok i en demonstrasjon under den arabiske våren og under rettsforfølgelsen som er rettet mot ham blitt utsatt for tortur. 19 åringen som er uskyldig i store deler av anklagen vil bli dømt til døden med korsfestelse og halshugging, skriver det danske ekstrabladet

Regimet i Saudi-Arabia er et av de verste regimer i verden. På tross av dette var den Saudi-Arabiske monarken den første personen USAs Barack Obama bøyde seg for Obama_bowingsom et tegn på underdanighet og lydighet mot den muslimske monarken. Nå i 2015, risikerer den 19 år gamle Ali Mohammed al-Nimr å bli henrettet og deretter få sitt hode kuttet av fordi han i ungdommelig iver drømte om demokrati og frihet i et land som har en lang forhistorie i å forfølge å drepe kristne. Tenåringens onkel som var en prominent religiøs leder og menneskerettighets aktivist ble dømt til døden i 2014. En menneskerettighetsorganisasjon sier at gutten har blitt urettferdig behandlet under rettssaken. Han ble angivelig torturert, nektet advokat og denne ble først informert om utfallet av saken etter at gutten var dømt til døden. -Ingen skulle gå gjennom de prøvelser som Ali har lidt, tortur, tvunget tilståelse og urettferdig og uverdig rettsprosess som resulterer i dødsdom ved korsfestelse, sier en representant for en menneskerettighetsorganisasjon. Den endelige dom er nå avsagt og dette betyr at den 19 år gamle gutten kan bli korsfestet når som helst, skriver ekstrabladet om saken.

Taust fra vestlige regjeringer

Saudi-Arabia som er en del av aksen som kjemper mot den syriske regimet gjennom sine stedfortredende jihadistgrupper i Syria er nær alliert av USA og har tidligere gått i strupen på land og nasjoner som kritiserer landet for deres gjentatte brudd på menneskerettighetene. Det er derfor lite som taler for at de europeiske nasjonene eller Norge vil engasjere seg i saken for den unge gutten som skal gjennomgå korsfestelse fordi han tar i bruk rettigheter vi i vårt demokrati anser som en selvfølge. En måte man kan reagere på dommen på er å sende en protest eller oppfordring til Saudi-arabiske myndigheter til å spare guttens liv. Epost adressen til den Saudi-arabiske ambassaden i Norge er osemb@mofa.gov.sa og postadressen er Royal Embassy of Saudi Arabia Froyas gata 11 .0273 Oslo. Ambassadens nettside er:  http://embassies.mofa.gov.sa/sites/Norway/en/Pages/default.aspx  Bruk din mulighet til å protestere på korsfestelsen.

 

 

 

 

 

 

Én tanke om “Muslimer driver ennå med korsfestelse av mennesker, Saudi-Arabia vil korsfeste 19 åring

  1. Når vil norske politikere få opp øynene for hva islam er? Sannsynligvis når det er for sent.

Det er stengt for kommentarer.