Mulig “førstedame ehh førstemann i det hvite hus -er Hillary Clinton den rette for USA?

Hillary Clinton som president vil nok kunne gå an for enkelte, men hva med hennes
donald-trump-v-clintonektemann Bill Clinton. Hva med han som “førstedame” i Det Hvite Hus? Bill Clinton har som kjent vært president en gang, og det han huskes best for, er ikke god politikk eller store politiske bragder, men for den såkalte Monica Lewinsky skandalen.  Monica Lewinsky, var en 22 år gammel praktikant i Det hvite hus. Avsløringen av presidentens utroskap og etterfølgende etterforskning ledet etterhvert til riksrettssak mot Bill Clinton i 1998, hvor han ble frikjent for anklagene, men få tror at USAs kanskje neste “førstedame” (mann) var uskyldig.

Etter at Clinton gikk av som president, har ryktene og oppslagene om hans mange upassende forhold til forskjellige kvinner fått stor oppmerksomhet i deler av den amerikanske presse. I følge ei av hans tidligere elskerinner skal Clinton ha Clinton_Lewinsky_1998_Abkhazia_stampinnrømmet å ha vært i køya med 2000 forskjellige kvinner, noe Hillary Clinton tilsynelatende ikke syntes å ta seg nær av. Er det drømmen om makt som får Hillary til å holde ut med en utro mann eller finnes det andre grunner? Som kjent er de to eneste gjenværende presidentkandidatene Donald Trump og Hillary Rodham Clinton. For bibeltro kristne amerikanere oppleves dette nærmest som et valg mellom pest og kolera. På den ene siden har vi en brautende Donald Trump, mest kjent som business mann og reality tv stjerne uten nevneverdig politisk erfaring. Dog sier Vladimir Putin, en av verdens ledende menn at han dog vil kunne samarbeide med Trump, fordi Donald Trump gjentatte ganger har kritisert USAs nåværende Russlands politikk og Trump har tydelig sagt at han ønsker et godt forhold til Russland. Hva Putin mener om Donald Trump kan du sjekke her. Nylig kunne den kristne presse også rapportere at Donald Trump er blitt født på ny. Dette melder blant annet avisen Dagen. Hvor troverdig denne påstanden er, gjenstår å se, og Skriften sier “på fruktene skal man kjenne treet” (Matt. 12,23) Selv om Trump under valgkampen har fått støtte av en rekke kristne ledere og i tillegg har fått opprettet et panel av kristne ledere som skal gi ham råd i forhold til saker som angår kristen tro, har Trump frem til nå i valgkampen ikke akkurat fremstått som en kristen.

Hillary Clinton

Clinton på sin side er heller ikke spiselig for kristne velgere, Hennes pro-abort standpunkt er kjent, og det samme kan sies om hennes holdning til likekjønnede ekteskap og homobevegelsen. Hillary har også en lang forhistorie som med å komme med usannheter fra sin tid som utenriksminister. Selv om Hillary har betydelig mer politisk erfaring enn Donald Trunp, så er spørsmålet rett og slett om Hillary Clinton og hennes mann, Bill Clinton, besitter den verdighet det amerikanske presidentembedet burde kreve. Hennes mann, Bill, vil dersom hun vinner, bli USAs første mannlige “førstedame” og et relevant spørsmål for kristne amerikanere bør være, vil det bli skandalene omkring den mannlige “førstedamen”  som vil prege hennes tid og ettermæle som president? En ting er i hvert fall helt sikkert, og det er at Hillary Clinton er etablissementet og de politisk korrektes førstevalg, og man vet man får, nemlig mer av det samme, men med Donald Trump er tingene mer uklart og usikkert. Ingen vet helt hva hans politikk egentlig er, og derfor kan det bli noen spennende år med Donald Trump. You Tube profilen Mark Dice har i hvert fall sitt synspunkt hva slags moral USAs mulige første mannlige “førstedame” har, -og hva slags moral familien Clinton besitter

 

2 tanker om “Mulig “førstedame ehh førstemann i det hvite hus -er Hillary Clinton den rette for USA?

 1. Sannynligvis sterkt overdrevet om Bill. Og det kan jo tenkes at hun har tilgitt og at de har fått et sterkt og godt ekteskap?
  Uansett bedre enn Trump som lever i allslags synd, bla i sitt tredje ekteskap.
  Bill Clinton er faktisk en av de presidentene som har det beste ettermæle i Amerika.
  Hillary er dyktig og har solid politisk erfaring. Med en god kristen VP, blir dette bra?

 2. Monica Lewinsky betalte en høy pris for å ha hatt et forhold til president Clinton.
  Hun ble forfulgt og trakassert av pressen og andre. Det gikk svært mange år før hun uttalte seg om det som skjedde.
  Hennes foredrag “The Price of Shame” er verd å lytte til.
  http://youtu.be/H_8y0WLm78U

Det er stengt for kommentarer.