Mueller høringen: “Nok en “Nothing-burger” for desperate demokrater som forgjeves forsøker å melke ei død ku

Spesial-etterforsker Robert Mueller skuffet nok en gang både demokratene og fake-news media som helt siden november 2016 målrettet har jobbet for å fjerne Donald Trump fra makten. (Foto_ You Tube)

Dagens etterlengtede Mueller høring i den amerikanske kongressen endte som ventet i ny “nothingburger” for amerikanere som er lei demokratenes politiske spill. Dersom demokratene håpet på at Mueller skulle servere noe som ville hjelpe dem til å få stilt president Trump for riksrett, da ventet de i hvert fall forgjeves, for det som høringen avdekket var at Mueller åpenbart ikke kjente sin egen rapport.  “Amerikanske velgere har gjennom to år blitt servert påstander om Russland, Russland, Russland, collusion, collusion, collusion og som et siste halmstrå har demokratene og fake-news media nær skreket seg hese på “Obstruction”, “Obstruction”, “Obstruction”, -og i kveld klarte spesial-etterforsker Robert Mueller effektivt å punktere Jerry Nadler og Adam Schiff`s våte drømmer om å få fjernet presidenten.

Dem som håpte at Robert Mueller ville servere en saftig og kjøttfull “riksrettsburger” slik demokratene håpte på ble mektig skuffet. Nok en gang ble det en “Nothingburger” som ikke er annet enn politisk spill.

Christopher Steele fikk fra russiske kilde overlevert det såkalte “Steele dossier” som skulle inneholde dritt om presidenten. Hillary Clinton bestilte og betalte for dokumentet som kan ha vært russisk desinformasjon utviklet for å skade den sittende presidenten. (foto You Tube)

Robert Muellers opptreden under dagens høring i kongressen, ble en gigantisk katastrofe for både demokratene og Robert Mueller selv, sa  Chris Wallace tv-anker og politisk kommentator som er vert for Fox Broadcasting Company / Fox News-programmet Fox News Sunday.  Wallace som er kjent for å være kritisk til Donald Trump administrasjonen og høster ofte pepper av Fox News voksende antall av seere. Etter å ha fulgt onsdagens mer enn 6 timer lange høring, er det ikke tvil om at dette ble nok en nedtur for ekstremistene som nå er i føringen i demokratiske partiet. Både Jerry Nadler og Adam Schiff samt de fire ferske kongresskvinnene Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley og Rashida Tlaib har i flere måneder lovet sine tilhengere en riksrettssak mot president Trump, selv om Mueller rapporten effektivt har slått fast at presidenten ikke har “colludet” med Russland eller har gjort noe kriminelt for å hindre etterforskningen, fortsetter flere fremtredende representanter for det demokratiske å pukke på kravet om riksrett og ny etterforskning. Selv om både Mueller selv og statsadvokat William Barr begge har slått fast at det ikke finnes bevis på at Trump eller noen i hans administrasjon aktivt samarbeidet med Russland for å stjele valgseieren fra Hillary Clinton og demokratene. Imidlertid hevder kilder som følger statsadvokat William Barr og statsadvokaten i Connecticut, John Durham som i skrivende stund har en omfattende etterforskning gående for å avdekke hvorvidt det var demokratene og Hillary Clinton som “colludet” med Vladimir Putin og russisk etterretning. Mens Mueller ikke uventet avstod fra å besvare spørsmål fra republikanerne om det såkalte “Steel dossier” som ble fremlagt av den tidligere MI6-agenten Christopher Steele. Selve dossieret var basert på usikre og ukjente kilder i Russland, og dem som bestilte dossieret som skulle sverte Donald Trump var ingen ringere enn Hillary Clinton og det demokratiske partiet. Dagens høring med en heller ukonsentrert og uforberedt Robert Mueller etterlater flere nye spørsmål om hvem og hva som stod bak den ulovlige heksejakten mot en folkevalgt president. I forkant av valget i 2016 uttrykte mange at de fryktet for at Trump ikke ville godta valget dersom han tapte, men alt vi har sett fra det demokratiske partiet de to siste årene har avdekket at det var Hillary leiren som ikke kunne akseptere nederlaget. Mye kan tyde på at spesial-etterforsker Mueller har kjørt en ensidig og lite objektiv etterforskning som president Trump med rette har omtalt som en heksejakt, som nok en gang endte i katastrofe for demokratene som virker psykotisk og manisk opptatt av å ta presidenten.

Omtales som en katastrofe for demokratene.

Gårsdagens show i kongressen i regi av Jerry Nadler og Adam Schiff hadde mer til felles med et tradisjonelt Jerry Springer show enn en seriøs politisk høring. Selv CNN og MSNBC måtte nærmest i tårer erkjenne at dette ikke var annet enn stor gigantisk ingentingburger og seere som forventet ny drivkraft for å få stilt presidenten for riksrett, gikk på en gigantisk nedtur. Etter å ha fulgt seansen i flere timer, satt man tilbake med bilde av Robert Mueller som en halvsenil gamling som ikke bare hadde glemt høreapparatet, men også glemt et grunnleggende prinsipp i en moderne rettsstat, nemlig at man er uskyldig inntil det motsatte er bevist. Kongressrepresentant  John Ratcliffe traff spikeren på hodet når han uttalte: “Presidenten står ikke over loven, men  “Donald Trump damn sure should not be below the law.”

Fox anker Tucker Carlson oppsummerer i videoen under den gigantiske nedturen både for demokratene og fake-news media. Onsdag 24 juli vil gå over i historien som spesialetterforskeren som brukte en sommerdag for å ødelegge sitt eget ettermæle for all tid. Robert Muellers oppgave var ikke å “exonerate” eller frifinne noen, slik Mueller syntes å tro, men å bestemme hvorvidt kriminelle handlinger har funnet sted og så tiltale vedkommende for forbrytelsene. I forhold til Donald Trump har det lenge vært klart at han ikke var skyldig i å konspirere med Russland og siden det ikke finnes noen underliggende kriminelle handlinger, kunne presidenten i realiteten ikke ha begått “obstruction of justice” selv om han uttalte seg kritisk til prosessen og ikke ønsket å kaste bort tid på en sak han viste han var uskyldig i. Tucker Carlson oppsummere saken i videoen under og selv fake-news media syntes å være enig. En big fet “nothing-burger” var alt Mueller kunne servere demokratene som virker mer og mer desperate over at konspirasjonsteorien de har holdt fast på fortsetter å falle i fra hverandre og skuffede demokrater tydde til Twitter for å dele sorgen.

Democrats tweet their heartbreak over Mueller hearing

 

11 tanker om “Mueller høringen: “Nok en “Nothing-burger” for desperate demokrater som forgjeves forsøker å melke ei død ku

 1. Når Trump hevder han er frikjent, er det en åpenbar løgn. Mueller sier jo tydelig at dersom det ikke ble funnet straffbare forhold, ville de sagt det. Det er blitt bevist at han gjentatte ganger har hindret etterforskningen. Han nektet å la seg intervjue av Mueller. Trump vil bli siktet og dømt, etter at han har tapt valget neste år.

  2
  2
  • Du lever forsatt i en eventyrverden. Du sirkulerer samme konspirasjonen som endelig er avslørt som oppspinn og eventyr. Du er på tapernes lag. Gå å legg deg.

   3
   1
  • Ståle. Trump er frikjent for å ha samarbeidet med Russland. Det var Hillary Clinton leiren som colluded med russerne for å finne dirt om president Trump. I spørsmålet om Trump skal ha hindret justis, begått “obstruction of justice” kunne heller ikke Mueller påvise dette.
   Som en offentlig anklager var hans oppgave ikke å frifinne men å etterforske saken, deretter konkludere om det finnes bevis nok for tiltale. I denne saken konkluderte disse med at det ikke fantes bevis for at Trump skal ha hindret etterforskningen, og dermed ble resultatet som vi ser. En annet ord som mye ble brukt er at Mueller ikke “exonerate” presidenten, men igjen. Dette var aldri ideen bak Russland etterforskningen, Mueller skulle påvise at Trump begikk kriminalitet, noe de ikke fant, og Muellers oppgave var ikke å “exonerate” Trump, fordi en hjørnesten i moderne rettspleie er at man er antatt uskyldig inntil saken er bevist.
   I dette tilfellet holdt ikke bevisene, og hadde dette vært i Norge, hadde den anklagede fått melding om at saken var henlagt, enten på grunn av bevisenes stilling, eller henlagt på grunn av manglende bevis. Trump vil aldri bli siktet for dette og han vil garantert vinne valget. Du er helt på tyttebærtur Ståle

   6
   2
 2. VENSTRESIDENS GLOBALISMETILBEDERE..

  ..har også i USA forstått at det er nå eller aldri for deres desperate New World Order-prosjekt. Derfor skyr de verken løgn eller vold for å vinne kloden for sine djevelske ambisjoner.

  “IKKE FRIKJENT” ET ABSURD BEGREP

  Å hevde at Trump ”ikke er frikjent” er bare ren demogogi i den vestlige PK-pressen. ”Ikke frikjent” er et nothingburger-begrep som ikke finnes i jussen. Enten er man dømt, eller så er det en ikke-sak. Bob Mueller ser helt perpleks ut og på godt norsk ”mjølstappa” der han argumentløs sitter i baret under høringene lik en føleri-kristen i debatt med en bibelkyndig.

  DESPERATE ATEIST-MARXISTER

  Det er trist å være vitne til at stadig flere på USA’s venstreside nå er så desperate at de ber sine forskrudde tilhengere gripe til våpen og borgerkrig. En slik krig ville trolig være over etter fem minutter ettersom de konservative republikanerne besitter 95 prosent av alle sivile våpen og politi og forsvar består for en totalt overveiende del av republikanere.

  68-ERNES LATTERLIGE “BLOMSTERBARN”

  68-generasjonens blomsterbarn vil feies av banen før de får leet på et øyelokk. Heldigvis er den altoverveiende delen av de nasjonalkonservative republikanerne sindige og trauste. Vi snakker det gamle, gode USA. Demokratenes hissige småjenter er i grunnen bare latterlige i normale menneskers øyne, noe som gjør at Trump kan spasere avslappet inn til valgseier i 2020. Og hvem vet – kanskje er det denne mannen som sammen med Putin og kineserne & co skal vingeklippe all offentlig religiøs utfoldelse under opptakten til Harmageddon.

  KLOKKEN TIKKER MOT JEHOVAHS ENDELIGE OPPGJØR

  Det er i så fall disse vi – de sanne kristne Jehovahs tilbedere og Kristi etterfølgere – skal stå overfor når det hele starter i vei. Da blir det som når israelittene stod stuck med Rødehavet foran seg og Faraos hærer i ryggen.
  ”Alt som før er skrevet, er skrevet til oss, til hvem de siste tider er kommet”.

  3
  5
 3. Nei, det er en løgn. Trump er ikke frikjent for noe, men heller ikke siktet eller dømt. Dette er FAKTUM! Det er helt åpenbart at noen har latt seg rive med av Trumps løgner og spredning av fake news.

  • Hadde man hatt bevis hadde en anklager som det Mueller var, tatt ut tiltale.
   En anklagers oppgave er å enten bevise at et lovbrudd er begått, eller henlegge saken og ikke si mer.
   Jeg må si meg enig med Sean Hannity: Demokratene og mainstream media har servert løgn på løgn og Barr etterforskningen kommer til å avsløre demokratene og den forrige administrasjonens skitne spill.
   Jeg tipper det blir flere tiltaler, ikke mot D Trump, men i klanen rundt Hillary Clinton

 4. Nei, søkelys, det er nok du som er på tyttebærtur. En ting er den åpenbare løgnen om at Trump er frikjent. Mueller har jo lagt frem en rapport som snarere indikerer at han ønsker at tiltale skal vurderes, når Trump har tapt neste år. Han kan ikke tiltales i sivil straffesak som sittende president,og riksrettssak krever 2/3 flertall i Senatet, hvilket man ikke kan oppnå. Det ER bevist at mange i Trumps krets samarbeidet med russerne om valget. FAKTUM! At Hillary Clinton gjorde det har jeg knapt sett noen hevde før… Så her har jeg FAKTUM til å bakke opp hvem som er på bærtur.

  • Du tar nok feil Ståle. Det er grundig dokumentert at det var Hillary leiren som samarbeidet og konspirerte med Russland for å samle skitt om en annen kandidat.
   Jeg er redd du er uinformert og ikke har sjekket virkeligheten fra et bredere utvalg av media enn de politisk korrekte mediene vi har i Norge.

 5. Noen skrev:
  Trumps krets samarbeidet med russerne om valget. FAKTUM! At Hillary Clinton gjorde det har jeg knapt sett noen hevde før… Så her har jeg FAKTUM til å bakke opp hvem som er på bærtur.

  At fru clinton solgte en stor del av USA’s uranreserver til putin og at hr. clinton like etterpå fikk astronomiske summer for å holde en dårlig tale i russland er helt greit. At clinton lagret store mengder hemmelig informasjon på en hjemmedatamaskin er også helt greit, selv om det ifølge amerkiansk lov skal straffes med lange fengselsstraffer. At christoffer steel fikk falsk negativ informasjon om trump fra russere som ble brukt for å innlede en mangeårig etterforskning av trump er også helt greit. Det er slik det skal være i et sosialistisk paradis. FAKTUM!

  Det vi alle ønsker oss er et sosialistisk diktatur hvor staten bestemmer at alle politiske motstandere er “fiender av folket”.

  • Slutt å sutre.

   Det som er et faktum, er at alle politiske ledere i alle land er ikke spesielt god inn med beinet. Dette gjeller også politiske ledere her i Norge. Det spiller ingen rolle om de er fra høyre, venstre eller midt på. Det spiller heller ingen rolle hva de heter, alle er mer eller mindre råtten innvendig. Nå har jeg skjært alle over en kam, ingen nevnt og ingen glemt.

   Mvh RJ

 6. Søkelys, du har ingenlunde satt de inni hverken de faktiske eller juridiske realiteter. Mueller har ikke abledning til å sikte Trump, da grunnloven hindrer tiltale av en sittende president. Da må riksrett vurderes, og da må det behandles i Representantenes hus, der det krever alminnelig flertall(50 %), og deretter i Senatet, hvor det kreves kvalifisert flertall(2/3), og dette vet demokratene bil være umulig å oppnå,selv om også noen republikanere ville stemt for. Derfor vil man måtte vente til etter at han har tapt valget i 2020(dersom han ikke klarer å manipulere valget denne gangen også), da kan det reises tiltale, og det vil det garantert bli gjort. Mannen er tvers gjennom en kjeltring. Det finnes ikke et ærlig eller redelig bein i hans kropp.
  Hans klumsete telefon til Løfven, forteller også nok en gang at han er en komplett idiot. Men, dumskap i seg selv er vel neppe straffbart noe sted…?

Det er stengt for kommentarer.