Mot full krise? Baltikum: NATO beleirer Kaliningrad og inntar kampstillinger ved Suwalki-korridoren

WarNews 24/7: “En stor krise bryter ut mellom Russland og NATO med fokus på den russiske enklaven Kaliningrad i Baltikum. Polen, Latvia, Litauen og Estland har besluttet å stenge landegrensene sine mot Russland og Hviterussland. Arrangementet isolerer fullstendig og avskjærer den russiske enklaven Kaliningrad med Russland ettersom den direkte Russland-Kalinkrad-luftforbindelsen har blitt avbrutt på grunn av sanksjoner, melder WarNews 24/7 nå i kveld. Dette trekket kan være en erklært “årsak til krig” for Russland, noe som har blitt gjentatt mange ganger.

Faktisk skyndte sjefen for den litauiske hæren, generalløytnant Valdemaras Rupshis, å advare Moskva og sa at ” det er en felles forsvarsplan for å forsvare Suwalki-korridoren.” Dersom WarNews 24/7s oppslag i kveld viser seg å holde vann, er dette et betydelig skritt nærmere den tredje verdenskrig. “Ministeren for infrastruktur i Ukraina Mustafa Nayyem bemerket at Polen, Latvia, Litauen og Estland vil stenge landkorridorene som tilhører Russland og Hviterussland fullstendig i løpet av de neste 48-72 timene, og dermed isolere Russland fullstendig. «Siste uke ba vi formelt om stenging av motorveier med Russland og Hviterussland. De svarte på anmodningen vår. Vi venter på det endelige resultatet, la den ukrainske ministeren til. Det skal bemerkes at etter krigen i Ukraina stengte EU sitt luftrom for russiske fly. Derfor utføres russisk transport kun på vei og jernbane. «Litauens beslutning om å stenge grensen til Hviterussland kan ende med at Moskva iverksetter krig for å skape en åpen korridor mellom Russland og Kaliningrad. Litauens beslutning om å stenge grensen mot Hviterussland vil gjøre at alle forbindelser mellom Russland og enklaven i Kaliningrad vil bli blokkert. “It is possible that Vilnius’ ban on Russians crossing the border may lead to the violent creation of a corridor from the mainland to Kaliningrad, with all the attendant consequences. Russia will once again be forced to take extreme measures to defend its national interests and territorial integrity,” concludes Russian media.”

Hele saken fra WarNews 24/7 kan leses her: https://warnews247.gr/meizona-krisi-stin-valtiki-to-nato-ethese-ypo-poliorkia-to-kaliningkrant-elave-theseis-machis-ston-diadromo-suwalki-aitia-polemou-leei-i-moscha/

Μείζονα κρίση στην Βαλτική: Το ΝΑΤΟ έθεσε υπό πολιορκία το Καλίνινγκραντ & έλαβε θέσεις μάχης στον “Διάδρομο Suwalki”

 

3 tanker om “Mot full krise? Baltikum: NATO beleirer Kaliningrad og inntar kampstillinger ved Suwalki-korridoren

 1. Er «Valdresprofetien» nær oppfyllelse? Spenningen mellom øst og vest forsterkes.
  Russlands brutalitet bevist av satellittbilder, Putin utsendte dreper sivile med kaldt blod, «Det eneste håp som jeg eier, det har jeg oh Jesus i deg. Jeg bringes til ro, ved enkelt å tro, at du døde på korset for meg»

  2
  1
  • Satellitt bilder kan også manipuleres, så det beviser egentlig ingenting.
   Vesten driver utstrakt grad av propaganda og miss informasjon, mye mer en Russland , og de er dessverre veldig dyktige til det.

   Uansett det er en rød tråd i den vestlige media dekknigen og det er at de driver med bevist krigshising og demonisering , Russland gjør akkurat det samme mot sin befolkning.

   Når du velger Jesus, så har du valgt riktig, for du setter ikke din lit til denne verdens makter og myndigheter.

 2. Nato og vesten gjør det de kan for å starte en verdenskrig. De ønsker en verdenskrig. Russland er bare brekkstangen for å starte dette. Målet er egentlig ikke Russland, men å knuse vesten og verden slik at alle blir fattige og å kommer i nød. NWO makteliten er like ond som Putin. De han onde planer for menneskeheten, der det bestående skal knuses og noe nytt skal bygges.

Det er stengt for kommentarer.