Mot etterforskning av etterforskerne og Hillary Clinton etter at Russland-sammensvergelsen har kollapset

Sean Hannity i Fox News er blant dem som har avslørt “Russland-collusion” som en gigantisk hoax

Donald Trump komplett renvansket for de falske anklagene Nå som Mueller rapporten har avslørt at massemedia, sentrale figurer i det demokratiske partiet og representanter for den tidligere administrasjonen gjennom mer enn to år har spredd løgn etter løgn om president Trump -er tidevannet nå i ferd med å snu. Det som var en operasjon for å kuppe president Trump slår nå tilbake på de krefter som med ulovlige midler ville kuppe en lovlig valgt president. Et snøskred av sannhet og rettferdighet kommer til å ramme de krefter som har brutt amerikansk lov i sitt hysteriske og sykelige hat mot presidenten. En av dem som nå møter kritikk er kongressmann “Jerry” Nadler som er blant dem som hater Donald Trump høyere enn han elsker demokratiet. Fra dag en har Jerry Nadler demonstrert forakt for det amerikanske demokratiet gjennom å forsøke å underminere den folkevalgte presidenten.

Kongressmann Jerrold Nadler fra det demokratiske partiet er blant dem som desperat forsøker å holde liv i konspirasjonsteorien. Stadig flere tar til orde for at FBI må granske Nadlers rolle i det som ser ut til å bli en dyptpløyende etterforskning av den tidligere administrasjonen samt elementer i FBI som jobbet for å undergrave demokratiet.

Anklagene om at presidenten var russisk spion, en agent for Moskva og Putins nyttige redskap, slår nå tilbake som en bumerang mot Obama administrasjonen og kretsen rundt Hillary Clinton. Nye bevis tyder på at det var Hillary Clinton som “colluded” med Russland og ikke Donald Trump. Se onsdagens episode med Sean Hannity. Enkelte lesere er ennå hjernevasket grundig av fake news media som CNN som i sin “prime time sending” har rundt 770 000 seere, eller litt færre enn det “Food-Channel” har på samme tidspunkt. TV seerne er lei CNN og andre Fake News medias løgner og derfor flokker seerne seg nå sammen rundt Fox News som har nærmere 3 millioner seere der CNN har under 800 000. Dramaet i etterkant av Mueller sjokket har ført til en komplett “meltdown” både i fake news media og i det sosialistiske demokratiske partiet hvor de to ledende kandidater begge nærmer seg 80. Både Bernie Sanders og Creepy “Uncle” Joe Biden som han og kalles er ikke radikale nok for de antisemittiske kreftene i det demokratiske partiet. De krefter i det demokratiske partiet eller “the deep state” som de også kalles virker mer og mer paniske og desperate, men også disse vil bli innhentet av rettferdighet. Se de to siste episodene med den populære nyhetsankeret i Fox News.

 

Tekst: Kjell Andersen

6 tanker om “Mot etterforskning av etterforskerne og Hillary Clinton etter at Russland-sammensvergelsen har kollapset

  • Dette er spennende. Jeg tror vi står overfor Guds dom over det liberale USA som har fremmet verdier som fosterdrap, homofili, fascisme mot folk som har et annet synspunkt. Alle disse som har hatet Donald Trump skal få se at Gud har reist opp Trump for å begrense den skade som Obama og hans kjeltringer har gjort.

 1. Ja Arnt A. Hehe, ja, demokratene og MSM er temmelig fortvilet nå. Trump bruker de samme prinsippene for statistikk som før; så de kan ikke angripe ham for grunnlagene for tallene. Det med hensikt naturligvis. De som så forhøret av Attorney General Barr bla videresendt av VG TV, kunne bivåne dette. De har ingenting på Trump. Og nå kommer indictments. Fremtiden ser lys ut for oss som mener at Trump er et fyrtårn for rettferdighet i verden. Alle disse bygdetullingene som klamrer seg til ARK og Fredrik Græsviks ferdigtygde oppgulp vil bare forferdet måtte se at det skjer.

 2. Nå ramler vel snart hysteriske demokrater av stolen. Hva skal de finne på for å få svertet Trump og stakkars Dagbladet som får slike nyheter. Verden er hard for venstresiden som har brukt mange år på stadig skriving om at nå må han gå av pga en eller annen fiktiv skandale. over 6 millioner har fåt jobb siden trump overtok og 357000 med forskjellige handikap fikk job mens 5millioner mennesker har ikke behov for matkuponger trump knuser tidligere presidenter på alle arenaer og snart er nok både hillary og ubama under etterforskning. Popcorn time

 3. Dette er info vi som følger med på Fox News er godt kjent med,men som norsk media knapt nevner i sin daglige jakt på negative vinklinger om alt Trump sier og gjør. Vi trenger en Trump i Norge også. Da kunne vi kasta ut venstresiden sammen med islamistene.Det er to grupper som ikke tilfører samfunnet annet enn bråk og problemer. Mye spennende ligger foran oss i månedene som kommer. Donald Trump haterne her hjemme kommer vel til å ta kollektivt selvmord eller søke psykriatrisk hjelp for å bli fri sine negative vibber på Ellel Grange, Lancashire i GB
  Søkelys har hatt rett hele tiden når det gjelder hva som egentlig skjer i USA.
  Trump er en velsignelse for Amerika og man må være åndelig blind for å ikke se.
  De skal se men ikke kunne skjelne, de skal høre, men ikke forstå.
  Gud har sendt en villfarelsens ånd inn i mange religiøse hjerter slik at de går glipp av å se Guds plan med Amerika

  • Det er mange som velger å ikke forstå det som skjer i tiden. Selv om NRK og TV2 knapt rapporterer dette, så vil nok etterforskningen fremover avdekke at sannheten ikke er hva media har fortalt.
   Norske mediehus er stort sett fylt opp av grønne sosialister som tror at vi alle er noen bygdetullinger som ikke følger med.

Det er stengt for kommentarer.