Modige Franklin Graham: Muslimer har infiltrert Washington og maktens høyborg

Franklin Granham er den modige sønnen av predikant-legenden Billy Graham

franklin-graham-facebook“Hvorfor blir den israelske statsminister Benjamin Netanyahu skydd av liberal media, den liberale del av kongressen og president Barack Obama? Jeg tror årsaken ligger i at denne administrasjonen er under kraftig innflytelse av muslimer som setter agendaen og rådgiver det Hvite Hus på mange områder. De er anti-Israel, anti-semittiske og de har innflytelse over presidenten som vi alle vet vokste opp med en sterk muslimsk innflytelse i sitt liv. Både hans far og stefar var muslimer og vår president gikk også på muslimske skoler. tekst-f-granhamStatsminister Netanyahu har vært en venn av USA og fortjener vår respekt. Disse behandler vår ekte venn og allierte som en fiende,” skriver den modige predikantsønnen på sin facebookside. Nærmere 110 000 likes og 37 727 delinger forteller at Billy Grahams modige sønn har stor støtte blant evangeliske kristne. I en samtale med Bill O’Reilly sier Franklin Graham at han er blitt fortalt av mange kilder at muslimer vandrer rundt i maktens haller i Washington og visker gode muslimske råd til den amerikanske presidenten. Israels statsminister er i dag i Washington og vil i morgen avlevere en historisk tale til kongressen. Verken Obama eller Det Hvite Hus ønsker den israelske statsministeren velkommen. I følge en uttalelse fra det Hvite Hus gjengitt på CNN kan heller ikke statsminister Netanyahu forvente selv en telefonsamtale fra Det Hvite Hus under det pågående besøket. USAs president foretrekker å bøye seg for den Saudi-Arabiske konge i stedet. Noe ikke den franske presidenten var villig til å gjøre.

Obama_bowing

3 tanker om “Modige Franklin Graham: Muslimer har infiltrert Washington og maktens høyborg

  1. Franklin Graham er modig mener nå jeg, at Obama hater Netanyahu er noe som er lett å se. Man må lete langt bakover for å finne en mer Israel-fiendtlig amerikansk administrasjon enn den nåværende. Tror vi må helt tilbake til tidligere utenriksminister James Bakers “til h…………….. med jødene”

    • Obamas fiendlige holdning tilsier at Israel ikke kan regne med USA’s hjelp den dagen det gjelder.

    • Selvsagt kan de regne med Amerikas hjelp. Alt settes så på spissen. Vrangforstillingene regjerer. Jeg venter på på at “Obama er muslim”-kortet skal spilles ut, nå:-)

Det er stengt for kommentarer.