Mobiliseringen av kjøtt til den russiske kjøttkverna i Bakhmut fortsetter

Mobilisering i Odessa utføres av en representant for det vestlige Ukraina, kort sagt – Bandera. Folk hentes inn på gata for deltakelse i en krig folket ikke ønsker. De vestlige land fortsetter å føre proxykrig mot Russland inntil siste ukrainske blodsdråpe. I Kherson går det rykter om at ukrainske “ververe” pågrep en pastor og hans sønn -for å delta i krigstjeneste. Disse nektet og ble funnet skutt og drept dagen etter.

De hentes med makt, blir slått og tvunget til fronten for å være kanonføde eller “kjøtt” for kjøttkverna i Bakhmut. Det ukrainske forsvaret er i ferd med å bryte sammen og kristne kilder i Ukraina bekrefter at det nå er livsfarlig å være kristen og militærnekter dersom du bor på ukrainsk kontrollert territorium. Flere kristne sier at de er skuffet over at Zelensky valgte krigens vei på tross av at han gikk til valg med løfter om å få til fred i Donbass.

22 tanker om “Mobiliseringen av kjøtt til den russiske kjøttkverna i Bakhmut fortsetter

  • Ja det er sant. Tragisk å se hvordan menn blir hentet til en krigstjeneste de ikke ønsker å ta del i. Mange krigshissere i Norge som sier de støtter Ukraina og skjeller Putin ut som Putler -ser ikke at de direkte støtter en meningsløs krig.
   Jesus kalte seg fredsfyrsten -men flertallet av kristne ser ut til å støtte alt annet enn fred der de skriker etter bomber og raketter til Ukraina. Virkelig et frafall fra Guds ord.

   3
   4
  • Til Fri pinsevenn:
   Ja det er sant.Tragisk å se hvordan menn blir hentet til en krigstjeneste de ikke ønsker å ta del i. Og de som ikke ønsker å dra i krigen prøver som best de kan å flykt fra myndighetene og fra Russland.
   Mange i Norge som sier de støtter Putin ser ikke at de direkte støtter en meningsløs krig.

   Det er åpenbart at om Ukraina hadde lagt seg flate fra dag én, og overgitt seg til de invaderende styrkene, så hadde mange liv blitt spart på begge sider.
   Så da er det vel slik at siden Ukrainerne står opp og forsvarer sitt eget land må det jo være de som er årsaken til alle lidelsene. Eller?
   Det blir som å gi den som blir mobbet på skolen skylden for mishandlingen. Han burde skygget banen når mobberne kom. Men siden offeret gir dem muligheten til å plage han må det jo være hans feil.

   5
   1
  • Jesus kalte seg fredsfyrsten -men mangr av de som kaller seg kristne på Søkelys skriker ut til å støtte alt annet enn fred der de støtter bomberegn og raketter mot alt og alle i Ukraina. Virkelig et frafall fra Guds ord.

   4
   1
  • Til fri pinsevenn

   Hvorfor kaller du deg fri? Du virker temmelig ufri. Og la ukrainerne selv bestemme om de kjemper en meningsløs krig, eller ikke.

  • Ukrainare bestemme selv ? den siste demokratiske valgte president i Ukraina ble styrtet , fordi han var Russland venlig, da det nesten var forhandlet frem en freds avtale mellom Russland og Ukraina avla Boris et besøk til Ukraina.
   Denne konflikten dreier seg om mye mer en Ukraina, men den dreier seg om Ukraina, den dreier seg om Ukraina og Russland sin frihet til å velge selv , uten å måtte underlege seg USA , den dreier seg om Russland sin frihet til brytte med dollar hegemoniet, en valuta som er etthvert å regne som tynn luft og bare bidrar til å gjøre USA rikt på andres bekostning, så vi alle blir slaver av en super rik elite , vi i de vestlige nasjoner skulle selv tatt dette oppgjøret, men nå sørger Gud for at Russland gjør det , når vi selv ikke vil vende om.

  • Janukovyts ble valgt til president i 2010 med løfte om å framforhandle en avtale om tilnærming til EU. Det løftet gikk han bort fra senhøsten 2013, og det resulterte i det folkelige Majdan-opprøret i Kyiv. Janukovyts ville heller knytte Ukraina nærmere Russland. Til slutt ble han kjeppjaget fra landet i februar 2014 etter snikskyttermassakren på Majdanplassen der minst 100 demonstranter ble drept. Han flyktet med helikopter til Russland med blod på hendene.

   1
   1
  • Vesten likte dårlig at han snudde og søkte Østover i stedet for til EU. Derfor ble han fjernet ved Majdan-kuppet som ble regissert fra Washington. Din versjon er den vi ble “fortalt” i Vesten og denne versjonen er det nok mange blant de russisk-språklige som mener er mest dekkende.

  • Er det sånn at vi kan styrte og kjepp jage Jonas Gar Støre og Co også når de bryter valg løfter ?

   Håper du hører og forstår hva du skriver , men tror dessverre du er for hjerne vasket til det.

   1
   3
  • Skal si dere brenner etter krigens redsler Birgir, Gransker og Tertius.
   Ukrainsk gestapo har henrettet kristne som ikke vil delta i krigen og dere roper amen og halleluja.
   Det er mange av Søkelys lesere som er bundet av denne verdens fyrste og lar krigerske ånder drive dere.
   Dere kan jo selv se hvor “fritt og demokratisk” Ukraina er.
   Henter inn mennesker på gata til krigstjeneste.
   Dette er mennesker som på ingen måte er frie til å velge selv. De protesterer å kjemper desperat mot å bli sendt til fronten for å dø i en krig de ikke støtter eller ønsker.
   Har sett flere videoer der menn som ikke ønsker eller er villig til å dra i krigen blir pågrepet og tvunget til fronten av sikkerhetsstyrkene. Trist at dere støtter slik urett.
   Gud ser og vet

   1
   3
  • Nei, jeg forsvarer ikke den uretten som begås. Og det du beskriver foregår på begge sider. Verken Russland eller Ukraina er fungerende demokratier. Og selv om Ukraina var mer på vei til demokrati enn Russland slet/sliter de med mye korrupsjon og vanstyre.
   Men, det gir ikke Russland rett til å legge landet i grus.Det er mitt poeng.

  • Jeg har forstått det slik at du har en russisk samboer eller kone, men det må være lov å kritiseres Russland likevel. Og hadde Støre brukt fremmede leiesoldater til å meie ned folk på Stortingsplassen hadde han blitt jaget fra landet.

  • Skal si krigsånden river og sliter i deg Birgir.
   Før satt den på skulderen og ropte løgn inn i øret på deg.
   Nå har den krøpet inn gjennom øret og ned i hjertet -hvor den fant alt feiet og pyntet og klar for seg.
   Den har også tatt med seg sju venner verre enn den selv, og de går inn og bor der, og det siste blir verre med det menneske enn det første. Således skal det også gå denne onde slekt.

   Nå sitter de i deg og roper et stort amen til Gransker.
   Et annet kar for Antikrists agenda.

  • Hvem som skjøt på Maydan plassen hersker det stor usikkerhet rundt , det blir også sagt at det ble skutt mot demonstrantene bak fra , noe videoer syner og dete var oppiglere som ville styrte den russisk venlige demokratisk valgte regjeringen. En ting som derimot er helt sikker er at Ukrainas vestvente regime tilott at rundt 140 russiske venlige ble jaget inn i ett fagforeningshus og så satte de fyr på det , rett og slett en grusom massakre, burde ikke en ansvarlig regjering ikke bare tatt sin hatt å gå ? og ikke bare det burde ikke folk tilhørende denne regjeringen, som tillatte att noe sånt kunne skje , blitt personlig stilt straffe rettslig ansvarlig.
   Igjen du syner du er hjerne vasket og uten evne til å se den andre parts side.
   Jeg har mer en engang uttalt at jeg tror Putin er personen Gog som er beskrevet i bibelen, så jeg tar ikke parti verken med USA eller Russland, jeg bare advarer og konstaterer at det som er profetert, det skjer.

   For at dyrest merke skal kunne innføres, må dollaren vekk som verdens valuta, fordi den representerer det Babylonske systemet og er en direkte konkurent til dyrets system, som nå trer frem igjennom BRIKS landene.

   Dette er grunnen til at jeg sier vesten må vende om , legge ned våpene de retter mot Russland og bli kvitt sin rike parasitiske elite , så vesten blir konkuranse dyktige på egen produksjon til eget marked og eksport til Russland og asiatiske marked.

   Som sagt meneskene på jorden blir holdt som slaver av denne verdens makter og myndigheter og denne verdens makter og myndigheters fyrste er satan.

 1. Dette UHYGGELIGE terroristregimet støtter Kjell Zverre Anderzen, og Zøkelyz og resten av Zøkelyz-hallelujagjengen.
  https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/russisk-journalist-fengsles-for-kritikk-av-angrep-mot-teater-i-mariupol.IVcXw0l55?utm_source=share-btn
  I tillegg støtter de BORTFØRINGER, altså STJELING AV BARN, fra Ukraina, for så å sende de til OMSKOLERINGSLEIRER, og så adoptert de til ruzzizke familier.
  Det står noe i Bibelen om, at de som STJELER mennesker, ikke skal komme inn i Guds rike.
  Så, ja, det er VIRKELIG et naziterroristregime dere støtter.

  2
  1
  • Du er virkelig hjernevasket av NRK Birgir Hermansen.
   Så innslaget i Dagsrevyen i kveld. Du tar jo i mot alt som sies av Pride media. Du er blitt et offer for løgn og bedrag.
   Jeg satt med en følelse av at det norske sannhetsminestriet ønsker at de barna som Russland har reddet -heller skulle fungert som kanonføde og menneskelige skjold for nazistene i Kiev.
   Det er ikke måte på hvor mange uskyldige barn dere ønsker skal bli ofret på krigens alter. Virkelig ille

   1
   2
  • Jeg hører du låner øret til NRK og lar deg groome for tredje verdenskrig Birgir. Du lar deg tydeligvis gjete av gjeteren for løgn og bedrag: Da sa Herren til meg: Ser du denne gjeteren? Ja Herre svarte jeg. Han er engelen for løgn og bedrag. Han forderver Guds tjeneres sjeler og leder dem bort fra sannheten og bedrar dem ved de onde lyster som ødelegger dem. For de glemmer den levender Guds bud og vandrer i bedrag og forderves av denne gjeter.
   For noen ender det med død, en annen til forderv. Disse sauene du ser som springer rundt i lystige sprett, det er de mennesker som har skilt seg fra Gud for alltid og er overgitt til denne verdens lyster og bedrag. Hermas hyrden kapittel 62
   Det er sterke krefter i denne forførelse folk lar seg utsette for gjennom ugudelige gjetere og når de drikker fra denne verdens sprukne og urene brønner.
   De som er overgitt til sinn som ikke duger blir spottende mot Guds hellige tjenere. De vandrer i død og lidelse og fredens vei kjenner de ikke.

  • Der skrev nazioffiseren Ziri Haugen en kommentar om seg selv og sin egen selvrettferdighet. Noe mer trenger det innlegget ikke å bli kommentert.

 2. Så mange nazi-sympatisører som skjuler seg bak kristen-navnet ante jeg ikke fantes. Folk som støtter Kiev og Zelensky har så mye sinne og ondskap i seg at vi som ikke er like blodtørstige må skrive anonymt.
  Vi kan jo aldri vite om disse pro-nazistiske trollene tipser ukrainske myndigheter om navnene på dem som skriver her.
  Best å holde seg anonym så man ikke ender opp på de ukrainske dødslistene.
  Det er jo mange potensielle ukrainske terrorister i landet.
  Folk som ikke støtter Ukraina og krigen risikerer jo å bli likvidert av pro-ukrainske terrorister. Best å holde seg anonym

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.