Midt-Østen i spenning før Donald Trumps avgjørelse om Iran avtalen

Vil han trekke USA ut av atomavtalen med Iran?

Det er rapportert om uvanlig vestlig militær aktivitet i Midt-Østen de siste 48 timene, melder Debka. Og mange spør seg om dette er linket opp mot president Trumps varslede avgjørelse om hvorvidt han vil trekke USA fra den katastrofale atomavtalen som ble inngått av Obama. Mandag kveld ble det offentliggjort at Trump vil annonsere sin avgjørelse klokken klokken 20 i kveld i tirsdag. Den amerikanske presidenten har vært en sterk motstander av avtalen og lovet under valgkampen å skrote den omstridte avtalen som statsminister Netanyahu mange ganger har omtalt som “verry bad”. Enkelte frykter at det kan bli krig mellom USA og Iran dersom USA skroter avtalen.Det er en veldig realistisk sjanse for at Trump-administrasjonen raskt bestemmer seg for å gå til krig mot Iran dersom de trekker seg ut nå, sier professor ved Columbia University i New York, Gary Sick. Han satt i USAs nasjonale sikkerhetsråd under både den republikanske presidenten Gerald Ford og den demokratiske presidenten Jimmy Carter. Under sistnevnte var han også Det hvite hus’ Persiske gulf-rådgiver i en periode som inkluderer både den iranske revolusjonen og gisselkrisen i Iran, skriver avisen VG tirsdag. I Israel er man spent på hva president Trump har og si. Israel har helt siden avtalen ble inngått vært kritisk til avtalen og mener at den på sikt vil gjøre Iran i stand til å utvikle atomvåpen.  I videoen under snakker pastor Darrell Myatt om dagens avgjørelse fra president Trump og hvilke følger et slikt brudd vil kunne få.

https://www.youtube.com/watch?v=nNGFqBh8ZBU

 

8 tanker om “Midt-Østen i spenning før Donald Trumps avgjørelse om Iran avtalen

 1. Iran sier at dersom Europa fortsetter å holde forsyningsgrensene åpne selv om USA åpner for nye sanksjoner, så vil de fortsette å holde seg til atomavtale.

  Denne avtalen er en katastrofe for den frie verden og gir iranerne fri rett til å utvikle bæreraketter. Hva skal de med det uten nukleære stridshoder? USA’s tidligere president Hussein Obama ødela hele balansen i Midt-Østen ved å gi grønt lys for dette. Husseins far var muslim, og dette enkle faktum kan vise seg å ha hatt større betydning enn det øvrige naive vesten tar inn over seg.

  • Som vanlig “god dag mann økseskaft” fra Jehovas Vitsers moroklump, Josef…

   1
   3
  • Vegard Vrangen er som vanlig ute med personhets og NULL argumenter. Men da kommer ikke Kjell med korrekturfingeren. Alle kan her se at Kjell Andersen ALDRI modererer vekk hets fra de han liker. KUN de han er uenig med. Dette viser at Kjell Andersen ikke er en rettferdig mann. Og urettferdige skal som kjent ikke arve guds rike.

   3
   2
  • Jeg fjernet noen kommentarer i saken omkring bønn som ikke hadde noe med bønn og gjøre i det hele tatt og som virker destruktivt for de få som mener alvor.

   Jeg lar mye jeg er uenig i stå.
   Eksempelvis mange av dine kommentarer selv om jeg er uenig i det du skriver.

   2
   2
  • Jeg klarer ikke å finne at det Vrangen skriver er hets. Det er et uttrykk for hva han mener om Jehovas Vitner.
   Jeg oppfordrer Vrangen og andre til en god tone og unngå provoserende uttrykk.

   1
   2
  • Greit å vite at du er en urettferdig, falsk kristen. Ikke klag når guds dag kommer. Og lykke til med sykdommene dine.

   3
   2
 2. Obama inngikk en pakt med djevelen (Iran). Heldigvis er det ut som om Trump har tenkt å trekke seg fra denne djevelske pakten.

  • Grunnen til at store deler av kristenheten tror på maktmennesker som Hussein Obama og Hillary Clinton OG muslimer er at de alle har samme far – Satan Djevelen.

Det er stengt for kommentarer.