Michael Snyder: USAs økonomi i krise: Obama den verste president for økonomien noensinne

At den amerikanske økonomien nå for alvor sliter med lav vekst og økonomiske data som er langt under forventet er noe mange er klar over. Hver eneste uke slippes det michael-snyder-2økonomiske data som påvirker Wall Street og etterhvert også befolkningen som helhet. Det er fremdele mange som ikke tror at det som skjer i børs og obligasjonsmarkedet angår dem, men det kraftige fallet i oljeprisene internasjonalt har demonstrert at dette kanskje er viktigere enn man tror. Hele verdensøkonomien har helt siden finanskrisen i 2008 befunnet seg i krise. Imidlertid har man dempet dette med å tilføre økonomien store mengder likviditet i form av billig kreditt, stimuleringspakker og kvantitative lettelser i den form at sentralbanker har kjøpt opp store mengder gjeldspapirer. Selv om økonomien tilsynelatende har hentet seg ut av resesjonen, er likevel dette den svakeste innhenting siden den andre verdenskrig.

Obama administrasjonen har gjennom de snart 8 år den har eksistert, pumpet inn enorme summer for å stimulere økonomien. Dette kan også ses på USAs nasjonalgjeld som nå har passert 19,4 trillioner dollar. Det myndighetene har gjort for å forsøke å dekke over krisen er å låne penger -å pumpe den inn i økonomien slik at tingene tilsynelatende ser bra ut. Man låner og bruker opp fremtidig inntekt man eventuelt vil få, er blant tingene Michael Snyder sier i sin siste video. Snyder er bare en av mange som nå varsler om et kommende økonomisk krasj i amerikansk økonomi.

 

5 tanker om “Michael Snyder: USAs økonomi i krise: Obama den verste president for økonomien noensinne

 1. Som vanlig; enda verre enn en besserwisser, som påstår at det er begått feil men sier ingenting om hva som burde vært gjort.?!?

  • Eget strev legger bokstavlig talt ingenting til, men GUDs velsignelse gir rikdom.

   Her til lands er det helt normalt å balansere budsjett. Det er fatisk grunnleggende kunnskap i skolen. Kanskje det er pga. arven etter Hans Nilsen Hauge 🙂

   Men uten oljen som vi fikk på mirakuløst vis, (en utrolig historie som hadde fortjent en egen artikkel) så er det ikke sikkert Norge hadde vært i noe bedre økonomisk stand…

   Løsningen som du etterspør er å takke vår store GUD!

  • Helt enig. Amerika kjører nå på med ubalanse i regnskapet. Den offentlige og private gjeld hoper seg opp.
   Alt indikerer at amerikanerne forbruker det de tjener og litt til -og det er spesielt mange som har handlet seg ny bil til rente på Subprime nivå. Det bruker å gå en liten stund, men på et eller annet punkt vil dette ikke gå lengre. Michael Snyder er forøvrig en kristen med et sterkt vitnesbyrd om Herren.

  • Løsningen til Michael Snyder er det de forteller klientene på Luksus fellen. Endre livsstil, slutt å ta opp nye lån. Begynn å betal ned på gjelden og få et budsjett som går i balanse.
   Amerikanerne lever på fremtidige inntekter som kan være usikre, og det er ikke bærekraftig.

 2. Den siste presidenten som hadde balanse i statsbudsjettet var Bill Clinton. Synd han rotet det til med damehistorier, for han var en rasende dyktig president. Han er også blandt dem som har best ettermæle; i godt selskap med bla Washington, Roosevelt og Reagen.

Det er stengt for kommentarer.