Michael Jacksons datter skal spille en lesbisk kvinnelige Jesus i en blasfemisk film

Den pedofili-anklagede Michael Jacksons datter, Paris Jackson skal spille en lesbisk “Jesus figur” i en blasfemisk film.

Mange reagerer sterkt på at Michael Jacksons datter, Paris Jackson skal spille Jesus i en film hvor den blasfemiske Jesus figuren jobber for å ødelegge tradisjonelle kjønnsroller og er en protest mot det de omtaler som “homofobi” og “transfobi”. Den 22 år gamle datteren til den avdøde stjernen skal ha en sentral rolle i filmen “Habit” hvor hun skal fremstille Jesus Kristus som en lesbisk kvnne ikledd en tradisjonell kappe og med nesering. Filmen vil ta seerne med i en serie skamfulle og kjødelige handlinger mellom “Jesus” og en annen kvinne. Jackson skal i fimen spille mot Bella Thorne, som skal fremstå som en gatejente med en Jesus fetish som er maskert som en nonne som forsøker å rømme fra konsekvensene av en voldelig narkotikahandel.

Elevated Films, som lager filmen sammen med produsentene, har  fått  Voltage Pictures ombord for å håndtere internasjonalt salg. Vi har med intensjon fylt rollene i filmen med rockestjerner og vi vil ha en veldig rockete lydspor i filmen, sier Donovan Leitch, som er en av produsentene i et intervju. Amerikanske kristne reagerer sterkt på filmen og det er satt i gang en underskriftskampanje for å stanse filmen. Filmprodusentene velger foreløpig å neglisjere de kristne protestene, men ville ikke ha våget å lage en film hvor den muslimske profeten Muhammed hadde blitt fremstilt som en lesbisk kvinne. Og dersom de hadde våget -hadde de alle fått en fatwa mot seg og risikert å bli et hode kortere. I videoen under drøfter Mario Brisson den blasfemiske filmen. (saken fortsetter)

https://www.youtube.com/watch?v=0n19z7KwuFA&t=77s

 

Søkelys vil med dette oppfordre våre lesere til å støtte opp om underskrifts-kampanjen mot denne demonisk-inspirerte filmen gjennom å protestere og ta del i underskriftskampanjen mot filmen.  Besøk linken under

https://www.returntoorder.org/petition/urge-elevated-films-to-cancel-blasphemous-habit-film/

4 tanker om “Michael Jacksons datter skal spille en lesbisk kvinnelige Jesus i en blasfemisk film

 1. Tror det er for sent å beklage seg. Kristne har blandet seg med verden i stadig økende grad og har selv vært med på å gi de antikristelige mediekreftene penger og makt. Mange tror de er avhengig av å bruke facebook, google ol “for å nå ut”, men Jesus brukte bare stemmen og i løpet av få år hadde kristendommen spredt seg over et veldig stort område. Vedlig få innser hva Gud kan gjøre hvis noen tror på ham.

  Ett eller annet sted i Bibelen står det at Gud så utover hele jorden for å finne noen som han kunne bruke. Men han fant ingen. Man kan spørre seg om dette virkelig var mulig. Jeg tror det handler om at mange er veldig villige i utgangspunktet, men når de blir berømte så blir de hovmodige. Andre, de litt mindre berømte, blir bare egenrådige. Hovmodighet og egenrådighet er synonymt med synden “stolthet”, en av de grunnleggende syndene. Den som felte Lucifer. I Guds rike blir ydmykhet satt høyest.

  Hvis man først aksepterer en synd så blir man lett offer for “syndens makt”. Derfor kan vi stadig kan høre om store predikanter som blir avslørt for de nedrigste synder. Andre bare snakker og snakker og snakker uten at det skaper noen resultater. De bruker årevis på å løpe i en tredemølle. Helt forgjeves. Typisk snakker de lite om synd på en slik måte at folk forstår hva det dreier seg om.

  Noe annet som jeg tror tar all åndskraft ut av menighetene er åpen aksept for etablerte synder. For eksempel aksepterer mange menigheter “hor” hvis det bare skjer i formaliserte former. Dvs religiøse ekteskapssermonier. Andre aksepterer likestilling. Synden som er den viktigste årsaken til fremveksten av mangelfull kjønnsidentifisering hos barn. Det som i sin tur har skapt kampen for opphevelsen av begrepet kjønn.

  Den største synden er antagelig opphevelsen av den Bibelske menighetsmodellen. I dag er det snakkekristendommen som gjelder. Man går på et møte for å høre noen snakke og snakke. Ofte kan det brukes en halvtime på å si noe som kunne sies på fem minnutter. Og for å kompensere for lite ånd så hever man kanskje stemmen veldig for å gi inntrykk av at det de sier er noe virkelig sterkt.

  Problemet er ikke primært at de antikristelige kreftene tar over. Disse fyller alltid opp tommrommet som oppstår når evangelisk kristendom dør ut.

  Kun en eneste ting bør oppta de kristne. Og det er hvorfor kristendommen dør ut.

Det er stengt for kommentarer.