Mest diskutert på Verdidebatt: “Profetisk Budskap”

mest-diskutert“Hei. Tiden flyr avgårde, i denne tidsonen som vi alle mennesker lever i. En spennende tid, men samtidig så er det en tid med frykt og lovløshet blant oss også. Vi lever ganske godt og trygt her i lille Norge, men ting skjer fort, og ting kan snus på hodet på kort tid, det har man sett eksempler på før. Vi nærmer oss president valget i USA som mange av oss er opptatt av, og vi har alle våre meninger om dette, men når man ser utviklingen i USA så er det mange ting som tyder på at det kommer til å skje store forandringer i USA, gjerne i forbindelse med valget i USA. Hvilket tre alternativer kan skje i USA , spør Rune Staven i et innlegg på Verdidebatt. Innlegget som ble lagt ut den 17 august tegner flere scenarier, og er nå det mest debatterte innlegget på nettstedet Verdidebatt som er eid og drevet av avisen Vårt Land.

Og vi legger her ut innlegget i sin helhet

1 Hillary vinner

2 trump vinner

3 marshal lov trer i kraft begrunn av untakstilstand.

Hva skjer hvis trump vinner?

Hva skjer hvis Hillary Vinner?

Hvordan kan det bli untakstilstand ?

1 Krig

2 økonomien kollapser

3 Store Natur katastrofer.

David Wikerson kom med et Budskap som han sendte ut til svært mange menigheter verden rundt i 2009 fordi han fikk dette budskapet så brenndende over seg, og ville advare oss i mot det som kunne komme til å skje, og jeg syntes at dette budskapet passer inn i det kommende president valget som skjer no i Usa.

Dette er det profetiske budskapet fra David Wilkerson i 2009

Saturday, 7 mars 2009
En hastemelding
Jeg er tvunget av Den Hellige Ånd til å sende ut en hastemelding til alle på vår mailingliste, og til venner og biskoper har vi møtt over hele verden.

En banebrytende katastrofen er ferd med å skje. Det kommer til å være så skremmende, er vi alle kommer til å skjelve – selv mest gudfryktige blant oss.

For ti år jeg har advart om lag tusen branner som kommer til New York City. Det vil sluke hele megaplex, inkludert områder av New Jersey og Connecticut. Større byer over hele Amerika vil oppleve opptøyer og Lynrask branner-slike som vi så i Watts, Los Angeles, år siden.

Det vil bli opptøyer og branner i byer over hele verden. Det vil være plyndring-inkludert Times Square, New York City. Det vi opplever nå er ikke en resesjon, ikke engang en depresjon. Vi er under Guds vrede. I Salme 11 står det skrevet:

“Hvis grunnlaget er ødelagt, hva kan da den rettferdige gjøre?” (V. 3).

Gud dømmer raste synder Amerika og nasjonene. Han ødelegger de sekulære stiftelser.

Profeten Jeremia tryglet ugudelige Israel, “Gud utformer en ulykke mot deg og utarbeide en plan mot deg. Oh, snu hver av dere fra deres onde vei, og reformere deres veier og gjerninger. Men de vil si, det er håpløst! For vi kommer til å følge våre egne planer, og hver av oss vil handle i henhold til sitt onde, hårde hjerte “(Jer 18: 11-12).

I Salme 11: 6, David advarer: “Ved den onde han blir regn snarer (glødende kull) … brann … brennende vind … vil være den del av sin cup.” Hvorfor? David svarte: «Fordi Herren er rettferdig” (v. 7). Dette er en rettferdig dom, akkurat som i dommene fra Sodoma og i Noahs generasjon.

HVA SKAL da den rettferdige gjøre? HVA OM GUDS FOLK?

Først, jeg gir deg en praktisk ord fikk jeg for min egen retning. Hvis mulig gå i butikken ha mat og drikke tretti dagers forbruk av ikke-bedervelige mat, toalettsaker og andre nødvendigheter. I de store byene, blir dagligvarebutikker tømmt i løpet av en time, og dette er et tegn på en forestående katastrofe.

Som for vår åndelige reaksjon, har vi, men to alternativer. Dette er skissert i Salme 11. Vi “flykte som en fugl til et fjell.” Eller som David sier: “Han festet blikket på Herren på sin trone i himmelen øynene skuer, hans øyelokkene testing menneskenes barn” (v. 4). “I Herren tar jeg tilflukt» (v. 1).

Jeg vil si til min sjel: Ingen grunn til å kjøre … ingen grunn til å gjemme seg. Dette er Guds rettferdige arbeid. Jeg vil se vår Herre på sin trone, med blikket av øm, kjærlig godhet våker over hvert skritt jeg tar-stoler på at han vil levere sitt folk selv gjennom flom, branner, ulykker, tester, studier av alle slag.

Merk: Jeg vet ikke når dette skal skje, men jeg vet det er ikke langt unna. Jeg har lettet min sjel til deg. Gjøre med meldingen som du velger.

Gud velsigne og bevare deg,

I Kristus,

David Wilkerson

Når man leser dette budskapet, så Er mine tanker dette,jeg tror at det vil skje en Økonomisk kollaps i USA, som gjør at alle banker stenger ned sine bedrifter, slik at folket ikke kan ta ut penger eller bruke penger med sine kort de vil gjerne først skylde på at det er en virus i bank systemet og kan kjøpe seg tid, gjerne fordi det tar 72 timer å få til unntakstilstand i USA, penger vil ikke være tilgjengelige, unntatt kontanter. DA vil det bryte ut kaos i de fleste byer i USA. Dette vil gjerne få bivirkninger i resten av verden også, da vil det bli unntakstilstand I USA og da vil Obama kreve marshall lov til å styre landet. Høres dette fjernt ut ? Eller er det noe som kan skje i de nærmeste måneder.

Dette er Et Profetisk Budskap som er verd å høre på, slik at man kan ta sine forholdregler. Som David Wilkerson sier, gjør med dette budskapet som du selv velger.

Herren står alltid klar for oss mennesker med sin store nåde. Vi må ikke være for stolte eller for sta til å se Guds kjærlighet for oss mennesker la ikke tiden fly fra oss, la oss heller lytte til vindens sus om det budskap om evangeliet som Jesus kom med. Det er bare en vei til vår Gud og det er igjennom Jesus Kristus.

Følg den omfattende debatten fra Verdidebatt her:  http://www.verdidebatt.no/debatt/cat12/subcat13/thread11655126/#post_11655126

Innlegget er gjengitt med tillatelse fra forfatter av innlegget.

6 tanker om “Mest diskutert på Verdidebatt: “Profetisk Budskap”

 1. Nå har det gått 7 år siden Wilkerson gav ut denne meldingen. Han gjorde det i hast, skrev han. Men ingenting har skjedd, ingenting av betydning ihvertfall.
  Dave Wilkerson ble drept i en bilulykke noen år senere. Han har gitt ut en del bøker om kommende ulykker. Med hånda på hjertet kan jeg vil si at ingenting av hans profetier har blitt oppfylt.
  Jeg husker godt Emanuel Minos, som profeterte på -60 tallet om kommende invasjon i nord-Norge. Ja, jeg grøsset på ryggen den gangen, men nå har jeg mer eller mindre blitt immun mot dette.
  Selv om jeg leser i bibelen at det vil skje kommende katastrofer, som er vi nok ikke der enda…Men Rune Staven er en gudfryktig mann, og på verdidebatt har han holdt det gående nå i noen år…Han har ikke imponert noe særlig i denne perioden. Men det har sikkert ikke jeg heller…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Vel Anders, Gud hadde sånn hast med å få advart Ninive at han måtte hente Jona fra hvalens buk for å tale til byen og den truende dom.
   Likevel gikk det 150 år til før byen ble ødelagt….Mennesker har sitt tidsperspektiv og Gud har sitt…

 2. Den Hellige Ånd tvinger ingen, slik denne Wilkerson påstår.
  Forøvrig er det så elendig skrevet at jeg ikke orker å lese det…

  • Vel Godtfred, dette var mest diskutert på verdidebatt nylig, og skribenten av innlegget har vært åpen om sitt skriveproblem. Ta det i betraktning i din dom

 3. Jeg tror at profetien fra valdres er høyaktuell for vår tid. Ser ut som den profetien treffer på alle punkt.
  Står at vi ikke skal forakte profetier, men prøve alt opp mot Guds Ord.
  Uansett, så ser vi ut fra Guds Ord at vi lever i de siste tider! Tiden er inne for at vi kristne våkner opp fra søvnen og holder oss nær til Jesus og ha blikket rettet mot Han. Så viktig at vi blir i Ordet og blir i Kristi lære!
  Masse falske røster der ute som leder vår oppmerksomhet bort fra det rene og klare evangeliet!
  Våk og be! Jesus kommer snart igjen!

 4. Verden er I en stor forandring, begrunn av det økonomiske Systemet som snart vil forandre seg. Menigheter, og religioner som vil danne en mega kirke for alle religioner rundt I verden. Dette blir et fundament som gir menneske fred, men ikke Guds fred I våre liv. For når man baserer freden på feil grunnlag så blir det en falsk fred I våre liv. Et falskt lys som vil villede mange troende bort fra sannheten og Nåden. Vi må lytte og forstå tidens tegn. Det var det Jesus sa vi skulle gjøre. Tiden vil gå fort når det nermer seg slutten våk og be. Så vil man være slik de forstandige med olje I lampen.

Det er stengt for kommentarer.