Messias Biden skal helbrede en splittet nasjon -tror han -Lin Wood gir ikke opp

Som den frelsende Messias som skal rydde opp etter Trump tar nå Joe Biden til orde for forsoning og legedom i USA. Biden som blir president etter historiens største valgjuks representerer sammen med Kamala Harris ødeleggelse og undergang for nasjonen, sier dem som gransker bibelkodene. Samtidig sier millioner av amerikanere at de ikke anerkjenner Joe Biden som en legitim president under slagordet hashtag NotMyPresident. Den lettere aldersdemente presidenten vil etter det mange tror, være en overgangsfigur før Kamala Harris vil ta over som POTUS. Historiens største valgjuks ser ut til å ha lykkes.

Amerikanerne går nå inn i en lang, kald og mørk vinter med en befolkning som er dypt splittet. Millioner av borgere mener at de er frastjålet sin stemme og et nytt MAGA-parti basert på velgere som nå er dolket i ryggen av den republikanske parti-eliten er nå under oppseiling. Lin Wood som nå er utestengt fra Twitter reagerer sterkt på at Biden og demokratene lykkes med tyveriet. I en melding på Parler skriver Lin Wood dette: “Time for rest. I had to stay up to watch the conclusion of the greatest attempted theft in history. Now it is a completed crime.Many traitors will be arrested & jailed over the next several days. President Donald J. Trump will serve 4 more years!!!” -skriver advokaten som ikke har gitt opp. Imidlertid blir Wood møtt med motforestillinger fra andre brukere som tviler på Lin Woods ord: “Not a single thing you said was going to happen…..happened. This is like the fourth time, Lin. Me, Larry and Stan are pissed! The latter units are going to sell without you.” “Why is Trump now saying even though he disagrees with the election results there will be a peaceful transition of power on the 20th?.” spør en annen. ” You’re insane There is no plan They have won at each step along the way.
Nothing is going to happen. We are not going to prevail at this… this year. Maybe you’ve been helping them.” skriver en tredje person som har kommentert Woods parlermelding. Lin Wood kan følges på Parler her: https://parler.com/profile/linwood/posts

 

Facebook Comments

8 tanker om “Messias Biden skal helbrede en splittet nasjon -tror han -Lin Wood gir ikke opp

 1. For ønske Biden lykke til da , for å får ro i leiren og samle det amerikanske folk , må han klare å få til arbeid. mye arbeid for folk dvs helt ned mot k6n 3,5% arbeidsledighet og det med ett lønns nivå som tar bort generel fattig dom , men det tviler jeg på at globalister, miljøvern fanatikere, sosialister og den rike eliten ser seg tjent med .
  USA med Biden som president kommer til å gå rett til helvete ..

  4
  1
  • Nå har Jesabels ånd slått tilbake. Og hun slo hardt. Kristne som har stått opp for Trump, spesielt i Amerika bør gjøre seg rede til kamp. De er sviktet av de folkevalgte, sviktet av visepresidenten og partiet.
   Joe Biden og Kamala Harris er sammen med Hillary Clinton ikke noe annet enn en manifestasjon av Jesabel. Les I Skriften slo Jesabel utryddet Herrens profeter. Dette vil skje igjen dersom Jesabel ånden lykkes. Gud reddet ikke de profetene Jesabel fikk drept, men noen ble gjemt unna og folk kan jo undres hvorfor Herren ikke reddet sine profeter, men Gud hadde en annen vei, og for en frelst sjel betyr ikke dette livet her så mye. En kristen har fokus på LIVET som er der forut -når dette forgjengelige skal bli ikledd uforgjengelihet. Må Guds folk be om vekkelse i Amerika.

   6
   2
  • Tror ikke det kommer noen vekkelse selv om hundrevis har profetert det. Jeg tror aldri Gud har sagt det til dem. Etter bortrykkelsen faller folk på sine knær. Da blir det vekkelse.

   Jeg så dette bildet tidligere og lurte på denne gloryen 🙂
   Biden ber veldig hardt her… kniper alt han kan med både hender og øyenbryn. Det bør han bare fortsette med, med et omvendt hjerte, for uten Gud klarer han ikke denne jobben.

   Denne videoen bør Biden se fra en som klatret inn i går. Viktig å høre saken fra alle sider Biden.

   https://www.youtube.com/watch?v=dOjzEj_r0E4

  • Tåpelighetene tar helt overhånd her på søkelys.
   Det er skremmende å se nordmenn, som nyter godt av den norske velferdsstaten snakke ned Biden og demokratene, som i hovedsak befinner seg til høyre for norske Høyre.
   Hva tror du vil skje i Amerika, som er så ille? Er det grusomt om de skjerper inntektsskatten for de med inntekt over $400.000?
   Vil det være fælt om antallet aborter går ned med 30%, slik de gjorde under Obama/Biden?(pga bedre sosiale ordninger, tilgjengelige helsetjenester for svake grupper, som gjør at langt flere velger å beholde barnet)
   Vil det være helt forferdelig om det innføres bakgrunnssjekk ifm kjøp av våpen, slik at ikke psykisk syke får kjøpe våpen?(republikanerne er imot det….)
   Vil det være forferdelig om Biden tar covid19 på alvor, begrenser antall døde og får økonomien på rett spor?

   4
   1
  • Det er en ting du ikke forstår og det er at alt skal betales , dersom skatten økes i USA , vil dem miste enda mer konkurranse evne i forhold til lav kost land ala Kina , det betyr i praksis at dem er nødt og kjøre en mye mer selvhevdende politikk , med å lage eks toll murer som bremser import fra eks Kina og at USA må i stor grad produsere mer selv og holde seg med egne råvarer, alt dette er og det er klassikk Trump politikk , så Biden er nødt for å føre tilsvarende poletikk om han skal oppnå større selvstendighet og økt velstand I USA , innerst inne tror jeg nok at dette er noe Biden ønsker , men han vil ikke ha den muligheten som Trump hadde til å føre denne typen politikk , for han må tekkes venstre siden som vil ha mer velferd i form av gratis tjenester som helse, skole ol. ( Noe jeg faktisk er for , men om det ikke er penger til det , hva da ?) videre må han tekkes miljø bevegelsen som vil mer eller mindre legge ned råvare industrien i USA og i tillegg til det må han tekkes de rike som ønsker fri handel uten toll barrierer.
   Kort sagt amerikanere må kraftig ned i lønn og velstand skal alt dette bil mulig , så kraftig at jeg tror de amerikanske folk kommer til å gjøre kraftig opprør og da vil de ikke ha glemt at under Trump var det kun 3,5 % arbeids ledighet og de hadde de generelt godt.
   Som sagt jeg ønsker Biden lykke til , men er dessverre ikke optimist på hans vegne .

 2. Nå må vel til og med du se at Linn Wood ikke er noe annet enn en «komiske Ali»?

  Han roper, lover og påstår, men leverer INGENTING. Om noe så ville jeg heller mistenkt han for å være en sabotør mot Trump. DEN jobben har han i tilfellet gjort glimrende.

 3. Rune Lye; Trump prøvde seg på Reagens “trickle down economics”, men det har ikke fungert. Å redusere selskapsskatten med 13 prosentpoeng, har i liten grad blitt brukt til nye arbeidsplasser, men snarere til sparing og økt forbruk blant de rike.

  Økt skatt for de rike og øvre middelklasse er eneste vei til mer velferd for de svake, dersom de ikke skal fortsette de voldsomme underskuddene .
  Trump lovet å slette hele statsgjelden på åtte år, men etter tre år(før Corona), var den økt med 13%.

  Men, uansett blir dette en svært vanskelig oppgave for Biden.

  • Underskudd betyr ingenting, under Trump var det 3,5 % arbeidsledighet og det var relativt velstand, dette er hva folk husker og hva folk vil ha tilbake, verden og USA var på raden til krak før Corona , hadde det fått kommet naturlig , så ville Trump blitt husket for å krake økonomien , men så er det ikke nå.
   Biden må klare å levere og jeg tror ikke han har sjanse til det.
   Vi får se , mulig jeg tar feil , uansett ikke et problem jeg kan løse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *