Mer terror i Israel fredag, fire såret i tre angrep

terror-fredag-israelDen palestinske terrorkampanjen mot Israel fortsetter nå på sin andre måned. Fredag ble fire israelere såret i tre forskjellige angrep og det er absolutt intet som tyder på at kampanjen går mot sin ende. Fire israelere ble såret i tre forskjellige angrep på Vestbredden fredag mens et fjerde angrep ble avverget da angriperen ble skutt og drept i sitt forsøk på å kjøre ned flere soldater med en bil. Dermed fortsetter den palestinske terrorkampanjen for full styrke

Terror og uro preger har i større eller mindre grad preget den jødiske staten i hele høst. Flere titalls mennesker er drept og et stort antall er skadd som en følge av en fornyet palestinsk terrorbølge utløst av president Mahmoud Abbas oppfordring om å la blodet flyte i Jerusalem. Nærmest daglig har det vært et eller flere angrep rettet mot israelere de siste 6-7 ukene og fredag ble fire israelere såret i tre forskjellige angrep, mens et mislykkes. I det mislykkede angrepet forsøkte en 72 år gammel palestinsk kvinne å kjøre ned en gruppe soldater med bil, men ble skutt og drept under forsøket. I Beit Einun krysset nord for Hebron ble en israeler alvorlig skadd og israelske styrker søker nå i området etter terroristen. To israelere, deriblant en 16 år gammel gutt ble skutt og såret i et palestinsk angrep nær patriarkenes grav. Israelske styrker gikk etter angrepet inn i de palestinske områdene som omgir den jødiske enklaven og begynte å søke etter terrorcellen som stod bak angrepet. De to skadde israelske tenåringene på 16 og 18 var ved patriarkenes grav for å be sin sabbatsbønn ved gravene sammen med omlag 4000 andre jøder som var samlet til bønn. Dette utnyttet de palestinske terroristene og slo til i kjent stil.

I et tidligere angrep fredag ble en 40 år gammel israelere knivstukket og alvorlig skadd mens terroristen lukkes med å komme unna. I det mislykkede angrepet prøvde en eldre palestinsk enke å kjøre ned noen soldater med en bil. I følge det israelske forsvaret var kvinnens ektemann en terrorist som ble skutt og drept under den første intifada. Angrepet terrorist-messersom knivskadde den 40 år gamle israeleren skal ha blitt utført av ung mann som senere la ut en video på Facebook hvor han tok på seg ansvaret for angrepet. Videoen viser en ung palestinere som messende ber sin hatefulle bønn til demonavguden Allah. Terroristen navngir seg som Baraa Issa, og skal tilhøre al-Aqsa Martyrs’ Brigaden som er en væpnet gren av Fatah-partiet som utgjør den såkalte selvstyremyndigheten på Vestbredden. En militant, korrupt og jødefiendtlig gruppe som vært år mottar millioner av norske skattekroner i bistand. Penger som i stedet kunne vært brukt på eldre og syke her hjemme, men som i stedet brukes til å finansiere en korrupt og militant regime på Vestbredden. Selv det norske regjeringspartiet Frp som påroper seg å stå sammen med Israel har ingen betenkeligheter med å spytte norske bistandskroner i lommene på slike kjeltringer og militante terrorister.

 

Facebook Comments

2 tanker om “Mer terror i Israel fredag, fire såret i tre angrep

 1. Bra skrive, Kjell.
  Det er Abbas som har kontrollen
  “..utløst av president Mahmoud Abbas oppfordring om å la blodet flyte i Jerusalem”.
  Som den eine terroristen sa:
  “I mitt eige namn og på vegne av det palestinske folket, eg , Baraa Kaid Issa, ID nummer 40630297, har svega å beskytta Al-Aqsa og forsvara vårt okkuperte land”…
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202997#.Vj21P9IveUk

  “Eit fulltallig Representantens Hus på 369 medlemer skreiv eit skarpt brev til…..chairman Mahmoud Abbas på tirsdag, der dei krev at han stoppar …terrorismen”.

  USA har trua med å kutta bistanden til Abba, men dette vart håna.

  “håna USA sin trussel om å kutta $5 billion i hjelp til PA ..”

  Samtidig legg USA eit ugudleg press på Israel om å dela landet. Det er ein styggedom i Herrens augo.
  http://www.templeinstitute.org/megillat-bush.htm

  Israels land vart gitt til nasjonen Israel av Skaparen av jorda. Ikkje kan eg, etterkomar av trua eller ein muslim etter deira tru nokon gong fjerna ein minste del av denne EVIGE gåva, som Han gav til folket sitt ISRAEL,…
  Difor påkallar eg alle nasjonane å redda seg frå den sikre dom, å venda om og annerkjenna at Dette Landet er den særskilte rettmessige arven til Israels folk, slik det står skrive i Torahen…”
  Du veit kva Israles Gud gjorde med Egypt of Assyria og dei andre israels fiendar i gangne tider: Kan du førestilla deg at du kan redda deg sjølv dersom du kjem for å gjennomføra ein plan som har til hensikt å stela landet “the people that survived the sword” (Jeremiah 31:1), og å fjerna dei som overlevde holocaust, to rob the land that was given to them by the Creator?
  ——————
  Desse orda er skrive til Antikrist, tjuven som kjem.

  ” Tjuven kjem berre for å stela, drepa og øyda. Eg er komen for at de skal ha liv og overflod.” Johannes 10

  “Alle desse fredsavtalane og initiatives som har vore basert på beskutningar i Israels regjering,ja heile Osloprosessen……, alle desse avtalane er resultet av tilstrekkeleg tru på den gudommeleg lovnaden som Herren gjorde med patriarkane av nasjonen, ……. svakheten til Israels regjering.”

  Netanyahu er feig.
  I GT ser me korleis dei sterke leiarane gjekk fram i tru.

  “Morgonen etter stod Josva tidleg opp, og prestane tok Herrens kiste mellom seg. 13 Dei sju prestane som bar kvar sitt horn, gjekk framføre kista og bles i horna alt i eitt. Dei væpna mennene gjekk føre dei, og dei som var attarst, fylgde etter Herrens kiste. Og heile tida ljoma horna. 14 Dagen etter gjekk dei òg éin gong kring byen og vende så attende til leiren. Så gjorde dei i seks dagar.
  15 DEN SJUANDE DAGEN stod dei opp med det same det tok til å dagast, og gjekk sju gonger kring byen. Dei bar seg like eins åt som før. Men den dagen gjekk dei sju gonger kring byen. 16 Då prestane bles i horna den sjuande gongen, sa Josva til folket: «Ropa no! For Herren har gjeve dykk byen.” Josva 5

  https://www.youtube.com/watch?v=8R8XqI2H2qQ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.