Mer terror i Israel fredag, fire såret i tre angrep

terror-fredag-israelDen palestinske terrorkampanjen mot Israel fortsetter nå på sin andre måned. Fredag ble fire israelere såret i tre forskjellige angrep og det er absolutt intet som tyder på at kampanjen går mot sin ende. Fire israelere ble såret i tre forskjellige angrep på Vestbredden fredag mens et fjerde angrep ble avverget da angriperen ble skutt og drept i sitt forsøk på å kjøre ned flere soldater med en bil. Dermed fortsetter den palestinske terrorkampanjen for full styrke

Terror og uro preger har i større eller mindre grad preget den jødiske staten i hele høst. Flere titalls mennesker er drept og et stort antall er skadd som en følge av en fornyet palestinsk terrorbølge utløst av president Mahmoud Abbas oppfordring om å la blodet flyte i Jerusalem. Nærmest daglig har det vært et eller flere angrep rettet mot israelere de siste 6-7 ukene og fredag ble fire israelere såret i tre forskjellige angrep, mens et mislykkes. I det mislykkede angrepet forsøkte en 72 år gammel palestinsk kvinne å kjøre ned en gruppe soldater med bil, men ble skutt og drept under forsøket. I Beit Einun krysset nord for Hebron ble en israeler alvorlig skadd og israelske styrker søker nå i området etter terroristen. To israelere, deriblant en 16 år gammel gutt ble skutt og såret i et palestinsk angrep nær patriarkenes grav. Israelske styrker gikk etter angrepet inn i de palestinske områdene som omgir den jødiske enklaven og begynte å søke etter terrorcellen som stod bak angrepet. De to skadde israelske tenåringene på 16 og 18 var ved patriarkenes grav for å be sin sabbatsbønn ved gravene sammen med omlag 4000 andre jøder som var samlet til bønn. Dette utnyttet de palestinske terroristene og slo til i kjent stil.

I et tidligere angrep fredag ble en 40 år gammel israelere knivstukket og alvorlig skadd mens terroristen lukkes med å komme unna. I det mislykkede angrepet prøvde en eldre palestinsk enke å kjøre ned noen soldater med en bil. I følge det israelske forsvaret var kvinnens ektemann en terrorist som ble skutt og drept under den første intifada. Angrepet terrorist-messersom knivskadde den 40 år gamle israeleren skal ha blitt utført av ung mann som senere la ut en video på Facebook hvor han tok på seg ansvaret for angrepet. Videoen viser en ung palestinere som messende ber sin hatefulle bønn til demonavguden Allah. Terroristen navngir seg som Baraa Issa, og skal tilhøre al-Aqsa Martyrs’ Brigaden som er en væpnet gren av Fatah-partiet som utgjør den såkalte selvstyremyndigheten på Vestbredden. En militant, korrupt og jødefiendtlig gruppe som vært år mottar millioner av norske skattekroner i bistand. Penger som i stedet kunne vært brukt på eldre og syke her hjemme, men som i stedet brukes til å finansiere en korrupt og militant regime på Vestbredden. Selv det norske regjeringspartiet Frp som påroper seg å stå sammen med Israel har ingen betenkeligheter med å spytte norske bistandskroner i lommene på slike kjeltringer og militante terrorister.

 

Én tanke om “Mer terror i Israel fredag, fire såret i tre angrep

Det er stengt for kommentarer.