Mer enn 500 full”vaksinerte” er smittet men FHI er ikke bekymret

Over 500 fullvaksinerte nordmenn er blitt smittet av Corona, men folkehelse-instituttet er ikke bekymret. FHI er vel heller mer bekymret over de som ikke har svelget bløffen og som har forstått at medikamentet de pusher på folk, verken hindrer smitte eller sykdom. Disse som lar seg vaksinere risikerer både å bli smittet og syke og vandrerer rundt som potensielle smittebomber. FHI og våre myndigheter er sykelig opptatt av at alle skal ta dette medikamentet som har påført mangfoldige tusen nordmenn tildels alvorlige bivirkninger og død. Den såkalte “vaksinen” hindrer deg ikke fra å bli smittet eller å bli en “superspreder” som vandrer rundt i den villfarelsen at du er beskyttet.

Fakta er at vaksinerte både blir smittet, sprer smitte og risikerer både å bli Covid-syk og i tillegg risikerer de vaksinerte å påføre seg selv alvorlige bivirkninger. Det er takk Gud økende motstand mot vaksinen over hele verden og vi som står i mot er ikke alene. Stadig flere våkner opp og skjønner at dette først og fremst dreier seg om å få folk til å underlegge seg myndighetenes kontroll og la seg merke av et systemet. Vi sier nei takk til vaksinen og nekter å bøye oss for tyranniet. Dersom det skulle dukke opp forsamlinger og kirker som krever vaksinepass for å slippe inn på møter må vi sky disse som pesten. Normisjon krevde som kjent at sine seniorer skulle være vaksinert og merket for å slippe inn på deres sommerstevne, og dersom andre forsamlinger skulle følge i Normisjons fotspor -er det bare å styre unna deres samlinger. Forsamlinger og organisasjoner som lyder mennesker mer enn Gud er ikke verd å kaste bort tid på.

Facebook Comments

20 tanker om “Mer enn 500 full”vaksinerte” er smittet men FHI er ikke bekymret

 1. nart vil det bli vaksinetvang, ellers er det ut med deg – kanskje de oppretter konsentrasjonsleire for de som ikke skikker seg.

  De fleste glemmer egen historie. Og hvilken terror som ble påført nasjonene, da spesielt “undermennesker” nå de “uvaksinerte”.

  Har vært i flere dødsleire, som Auschwitz, for å minnes hva den menneskelige natur kan være i stand til, bare de rette menneskene kommer på toppen

  Det er viktig å se at Tyskland aldri har begravd sin fortid ordentlig – de er nå den nasjonen som nå går i bresjen for dette dødens sirkus.

  Da jeg så filmen “Den største forbrytelsen”, så fikk jeg en liten a-ha opplevelse – historien gjentar seg.

  https://p3.no/filmpolitiet/

  1
  1
 2. Vel, det betyr jo ikke så mye fordi de som er vaksinert ikke blir alvorlig syke selv om de blir smitta og nå har snart alle som vil ha vaksine fått det.

  De som ikke ønsker vaksine har gjort sitt valg og får seile sin egen sjø og er uansett så få at de ikke vil overbelaste helsevesenet.

  Det er også slik at om du er vaksinert og blir smitta så er du mye mindre smittsom ettersom smittsomheten også dreier seg om mengde av viruset i kroppen

  • Alle steg på veien til diktatur, har jeg fortalt til folk, du vet disse som må ha med seg nyhetene på Nrk/Tv2 hver dag. Og alt jeg har sagt har blitt sannhet. Selv om disse som er hjernevasket av media dag inn og dag ut nektet for ville skje og kalte det konspirasjonsteorier. Da skal jeg fortelle flere ting som vil skje. Vaksinasjonen blir påbudt, de som nekter vil få bøter, event. bli dømt til å sitte inne. Og innvandringen SKAL fortsette i enda større tempo. Det haster å nå agenda 2030. Alle like fattige, bortsett fra eliten= Davos-gjengen, Biden-gjengen og det kommunistiske parti fra Kina ! Og alle vi skal være avhengi av midler fra myndighetene. Ett kredittsystem innføres. Gjør du ikke som vi sier, mister du kreditter. De slutter å kalle det for penger. Så igjen, jeg oppfordrer folk til å slutte å være redd, det er tross alt vi som har makten, ikke eliten !! Det kan se ut som de har makten, men hvis 500 000 sinte tar til gatene, hva kan de gjøre?? INGENTING ! Vi har makten, og vi skal IKKE la oss tvinges ned i kne !! Neste gang det er demonstrasjon mot disse drakoniske grep som tvinges på oss, skal du bare sitte hjemme og tenke at du ikke kan demonstrere?? JO du KAN !

 3. Vaksinen er et bedrag. Min onkel ble fullvaksinert i juni og fikk en rekke bivirkninger.
  Han fikk blodpropp i beina, kunne ikke gå på to uker og fikk uforklarlige skjelvinger og rykninger i musklene.
  Han sa han aldri hadde følt seg så syk som etter vaksinen.
  Og attpåtil fikk han en positiv test for Corona..
  Dette selv om han knapt har vært ute av døra.
  Etter vaksinen har han ikke vært seg selv. Før var han som regel blid og positiv.
  Nå er han blitt en gretten halvgammel gubbe som klager og sutrer over alt kona hans gjør. Denne vaksinen gjør noe med folk mentalt uansett hva dere måtte mene.
  FHI folka burde være bekymret for alle som kommer til å dø av vaksinen.

  11
  3
  • “FHI folka burde være bekymret for alle som kommer til å dø av vaksinen.”

   Bekymret? Du må tydeligvis ha gått glipp av noe vesentlig underveis.

   8
   1
 4. Coronavaksinen som nå brukes, ble utviklet for 15-20 år siden. Den ble forsøkt godkjent i USA den gangen, men ble avvist da den ikke virket mot corona virus i den grad den burde gjøre. Nå har mektige krefter fått hastegodkjent denne. Men intet nytt er gjort med vaksinen de siste 10 årene. Folk som er vaksinert vil bli smittet på lik linje med alle andre som ikke tar vaksinen. De vet at vaksinen virker dårlig mot corona. Men hensikten er ikke vaksinen. Hensikten er å innføre kontroll samfunnet. Når man først har fått etablert kontroll samfunnet world wide der vaksinen er verktøyet, er mye gjort. Dette er kommet for å bli selv om coronaen dør ut. Nå kan de innføre andre totalitære kontroller over alle mennesker på jorden. Og de som er våkne skjønner hvordan fremtiden nå blir. Det står i Bibelen.

  10
  1
  • Covid-19 ble oppdaget i 2019. Det fantes ingen vaksine for 15-20 år siden mot noe som ikke fantes.

   En variant av koronavirus nok – mange influensavirus skal visstnok være i koronafamilien – men ingen koronavirus med covid-19 egenskapene fantes. Derfor har man jobber på mange fronter med å utvikle en vaksine.

 5. Jeg gjentar:

  Ingen har påstått at vaksinene er hundre prosent effektive og at det ikke er usikkerhet. Statistikk, vitenskap og virkelighet kan være brutal, men i alle fall sannere enn konspiratoriske spekulasjoner.

  Innleggelser av pasienter med covid-19, særlig delta-varianten, øker kraftig i Amerika. Noen steder er det flere innleggelser enn tidligere i pandemien, i første rekke i stater med lav vaksinegrad. Over 97 prosent av prosent av dem som er innlagt på sykehus i USA på grunn av koronasmitte, er uvaksinerte. Flere uttaler at de rett og slett ikke var godt nok opplyst. Mange døende trygler om vaksine, men forgjeves.

  Religiøs fanatisme og ideologisk galskap tar nå liv.

  3
  20
  • “450 fullvaksinerte smitta: – Bekreftar at vaksinane ikkje er 100 prosent effektive
   Blant desse er det 26 personar som har blitt innlagde på sjukehus og 19 koronarelaterte dødsfall.”
   https://www.nrk.no/norge/totalt-har-450-fullvaksinerte-fatt-pavist-koronaviruset-1.15564099

   Som Arne skriver, og som jeg har sagt mange ganger, er ikke vaksinen 100% effektiv.
   Men jeg vil heller bli smittet etter å ha tatt vaksinen og ha ca 0,003% for å bli innlagt enn å ta risken på å få corona uten vaksinen

   1
   9
  • Det er noe veldig rart med denne covid vaksinen og Corona viruset ,fordi det har en tendens til å skifte egenskaper alt etter som det passer best for myndighetene og msm ..

   Helt ærlig hele covid greia fremstår som en stor bløff, men som det står i bibelen ! De skal tro løgnen !

   IKKE TA VAKSINEN, IKKE TA ROTTE GIFTEN FRA HELVETE !!!

   8
   2
  • I UK har smitten økt til nesten samme nivåer som i vinter/vår. Men dødstallene har stupt og holder seg lave i forhold til tidligere smittetopper. Delta er en mutant og langt mindre dødelig. At den er mer dødelig er bare skremselspropaganda for å forlenge frykten slik at flere tar vaksinen. Boris J. i UK åpnet samfunnet der borte 19 juli tross høye smittetall. Dette fordi de ser at smitten ikke tar liv slik som tidligere. Mulig Delta smitter lettere, men er på nivå med influensa og kraftig forkjølelse. Man dør i langt mindre grad. Coronaen endrer seg til ulike mutanter, men blir stadig svakere og vil tilslutt dø ut.

  • Fascismen ruller inn over Vest-Europa. Og folk flest tar den i mot med åpne armer.
   Dette handler ikke om smittevern. Alle vet nå at vaksinerte selv blir smittet og de smitter videre (og dette skjer nå i stor skala over hele verden). Hvis man virkelig var bekymret for smitte ville man vel fokusert på at man må vise en negativ test for å dokumentere dette, ikke vise bevis på vaksine. Dette handler om å trakassere og diskriminere uvaksinerte så mye at de til slutt føler seg tvunget til å ta vaksinen.
   Man kan da spørre seg hvorfor?
   Hvorfor rulles dette nesten likt ut i hele Vest-Europa?
   Lockdowns, maskepåbud, vaksinepass, hva blir det neste..? Tvangsvaksinering? Arrestasjoner? Interneringsleire?
   Slogans som «min kropp, mitt valg», eller Pride som står for respekt, toleranse og likeverd, etc. er tydeligvis helt tomme og meningsløse begrep for folk flest som støtter coronafascismen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *