Mens kristenfolket jubler over velstandsapostel i Jan Hanvold regi -Ny ISIS video viser drap på kristne etiopiere i Libya

isis-videoMens flere hundre troende nå er på vei til Vestfold for å overvære Jan Hanvolds konferanse med apostel Guillermo Maldonado som ankommer i eget privat jetfly offentliggjør den muslimske terrormilitsen islams stat en ny video hvor kristne blir halshugd og skutt i hode. Videoen viser tilsynelatende at rundt tolv menn blir halshogd av opprørere på en strand, og at minst 16 andre blir skutt i hodet i et ørkenområde, melder flere nyhetsbyrå. Både de 12 som ble halshugd og de 16 som ble skutt i hodet skal ha blitt bortført sør og øst i Libya melder Al-jazeera.

I videoen kalles mennene «følgere av korset til fienden, Den etiopiske kirke». Det er ikke bekreftet at den 29 minutter lange videoen er ekte. Nyhetsbyrået AP skriver at en maskert mann med pistol kommer med en lang uttalelse på videoen, hvor han blant annet sier at kristne må konvertere til islam eller betale en spesiell avgift foreskrevet av koranen. En video har også vist en fange som angivelig blir brent levende. De fleste videoene har blitt spilt inn i Irak og Syria, der gruppen har sin base. Ifølge AP er en logo knyttet til propagandadelen av IS, al-Fuqran, synlig på videoen. Det er den samme logoen som var synlig i en video publisert i februar der 21 personer som angivelig var egyptiske kristne ble halshugd, ifølge nyhetsbyrået. IS har siden i fjor sommer publisert en rekke videoer der fanger blir likvidert, enten ved halshogging eller skyting. Tidligere i april ble 52 mennesker drept i byen al Qaem, på grensen mellom Syria og Irak.

https://youtu.be/W9A6G3m3L90

Drapene av en rekke ny kristne i regi av islams stat kommer samtidig som Jan Hanvold og TV Visjon Norge trommer sammen til nye jubelmøter hvor man fester i ånden med manipulerte tegn og under samt fagre løfter om lykke og velstand til dem som sår inn tusener av kroner i de ulike superapostlenes virksomhet. Mens kristne drepes som slaktefår i muslimske land trommer Hanvold og gjengen kristne sammen for å kreve sine rettigheter i Jesu navn -mens hele himmelen gråter. Etter at NATO bombet landets tidligere leder Muammar Gaddafi fra makten har stadig større områder av landet blitt overtatt av militante islamister som dreper kristne og skryter av det i videoer på You Tube.