Massivt fall i interessen og inntekten til omstridt You Tube profet som bommet igjen på bortrykkelses datoen

renee-moses-bilde2Ingen bortrykkelse tirsdag 6 oktober 2015: Den profetiske nedturen for den falske You Tube profeten Renee Moses (bildet) bare fortsetter og fortsetter. I dag, tirsdag 6 oktober skulle ha vært dagen da menigheten skulle rykkes i skyer, men så langt, med noen få timer igjen av dagen, har bortrykkelsen uteblitt. Dermed vil 7 oktober som angivelig skulle være begynnelsen til “The days of Darkness” også utebli. I følge kvinnens vanvittige spådommer vil asteroider begynne å falle på jorden onsdag, men så langt er det bare hennes egen troverdighet, tallet på følgere og ikke minst inntektene som har regelrett stupt. Det er reklameinntektene som følger pay pr view som nå fullstendig har kollapset etter at dommedag 23 september ikke materialiserte seg

Renee Moses som har brukernavnet “reneem2012” har gjennom tre år tjent reklamepenger på fremsette spådommer om dommedag og bortrykkelser. Kvinnen som er bosatt på Filippinene har lenge forsøkt å skjule sin identitet og bilder hun sosial-blade-renee-mtidligere har publisert er bevist blitt fjernet. Den omstridte spåkvinnen begynte sin karriere med å fremsette datoer på dommedag og bortrykkelsen allerede tidlig i 2012 og parallelt med feilslåtte spådommer har tallet på følgere økt, I følge hennes tidligere spådommer skulle bortrykkelsen ha funnet sted både i 2013 og 2014 samt den 23 eller 24 september i år. I sine aller siste forutsigelser hevder Moses at dagen vil inneholde en bortrykkelse mens onsdag 7 oktober er innledningen til mørkets dager hvor asteroider skal falle ned over jorden. Hittil er det bare tallet på visninger, tallet på videoer på hennes kanal og reklameinntektene som følger av hver visning som har falt markert. Siden 23 september da dommedag skulle ha kommet har nøyaktig 1602 av hennes følgere valgt å avslutte rapture-7-oktoberabonnementet på hennes kanal mens 601 har valgt å tegne seg som abonnenter. Statusen på hennes kanal målt av socialblade.com har falt fra B til D- og nedgangen i visninger er på over 400 prosent, dels som en følge av at hun har slettet over 100 videoer siden 23 og 24 september, og dels som følge av at interessen for hennes “profetiske” oppdateringer har kollapset. Hennes siste video om temaet har knappe 17000 visninger og fortjenesten ser ut til å ha kollapset til nesten 0. Siden august måned har rankingen til hennes kanal falt katastrofalt Social Blade ranken er falt fra 12 754 til i august til 6,186,741 nå den 6 oktober. Også rankingen når det gjelder visninger er sunket fra 45,552 i august til 180,754 i dag. I løpet av de siste timene har kanalen mistet ytterligere 100 abonnenter og hun har nå under 75000 følgere for første gang på to måneder.

Mario The Vigilant Christian:  “Renee Moses er en satanist”

Renee Moses mange falske profetier har ikke gått upåaktet hen i det kristne You Tube miljøet som teller titusener på titusener av kristne av alle mulige konfesjoner. Selv om den norske kristenhet ennå ikke helt har forstått det, er You Tube nå kanskje den aller viktigste plattformen og den aller største potensielle forsamlingen man kan få med titusener på titusener av troende som finner åndelig mat og styrke ved å se på videoer og lytte til forkynnelse på You Tube. Mario The Vigilant Christian er en person i tjueårene med mer enn 277 600 følgere og hans bibelstudie kanal har mer enn 8500 abonnenter. I videoen nedenfor tar Mario nok et oppgjør med Renee Moses som han mener hoster opp stadig nye bortrykkelses datoer for å få kristne til å fremstå som dårer og fjols. I følge en rekke kilder er Renee Moses medlem av noe som kalles “Bishop Circel” en “Deciver” skapt for å villede mennesker. Andre kilder har tidligere overfor Søkelys hevdet at Renee Moses er en del av noe som i kristenmedia for noen år siden ble omtalt som “Wolves in Sheep Clothing prosjektet” som ble avdekket av blant annet Charisma magazine og Christian News Network.

https://www.youtube.com/watch?v=33y1g6g-fS4

Slik så tallene for Renee Moses ut i august:

sosial-blade-renee-m1

 

 

 

 

 

sosial-blade-renee-m