Massive demonstrasjoner verden over i dag -tema: “Stopp barnevernet!”

Lørdag 16 april 2016 er blitt datoen for den internasjonale protestaksjonen mot norsk barnevern som i disse dager får mye pepper verden over. Barnevernets kidnapping av ekteparet Ruth og Marius Bodnariu’s fem barn har vakt oppsikt verden over, og evangeliske kristne verden over, gjør det kristne her hjemme skulle gjort for lenge siden. Nemlig vist sin avsky mot et system som fratar foreldrene deres barn, noe som i realiteten betyr at barna er statens eiendommer, -som når som helst, og ofte på syltynt grunnlag, kan fratatt foreldrene deres barn og omplassere dem til godt betalte “fosterforeldre” hvor de bortførte barna ofte erfarer seg som “ei vorte på ei potet” i forhold til resten av familien de er tvangsplassert hos.

bbc-dokumentarEn rekke store nyhetsmedier internasjonalt har omtalt de massive demonstrasjonene som pågår og i dag sender BBC en kritisk dokumentar om norsk barnevern som har fått navnet “Norway: Parents Against the State” som vil kunne vekke opp et ennå større internasjonalt engasjement mot det norske barneverns-systemet som opererer uten den åpenhet et moderne demokrati krever. Saken omkring den norsk/rumenske pinsevenn familien har nå blitt presentert i presse, tv og radio i en rekke land og fredag var også norsk barnevern tema på FoxNews radio. Bibelske kristne verden over anser dette som en trosforfølgelses-sak selv om vi her i 160px-Jan-Aage_Torp_portrettNorge liker å fremstille det som en sak om noen klaps og en ørefik. En av dem som helt siden saken først ble kjent i Norge gjennom Søkelys -har engasjert seg er pastor Jan Aage Torp i Oslo kirken.  Til avisen Dagen sa Torp dette tidligere i uken: “Jeg har nesten alltid holdt en lav profil i barnevernssaker, sier Torp og videre . -Han understreker at han ikke hadde lyst til å gjøre det denne gangen heller, men forteller at han opplevde å få et ord fra Gud om å gjøre det. – Det er meget kritikkverdig hvordan kristne som er ansatt i barnevernet eller engasjert som fosterforeldre, sitter og ser på urett som skjer, sier pastor Torp til avisen Dagen. Lørdag er den velkjente pastoren også en av foredragsholderne under demonstrasjonen mot norsk barnevern som finner sted på Eidsvolls plass ved stortinget lørdag ettermiddag .

Vebjørn Selbekk i utakt med det internasjonale kristne samfunnet

Dagen redaktør Vebjørn Selbekk skriver lørdag en leder i Dagen med tittelen “Demoniseringen av Norge” og i sin leder uttrykker Selbekk forbauselse over at saken tross hans engelske støtteartikkel for barnevernet ikke har hatt synlig effekt: “At en barnevernssak fra et lite sted i Sogn og Fjordane skulle utvikle seg til å bli en internasjonal omdømmeutfordring for Norge hadde de færreste fantasi nok til å forutse. Men nå er det akkurat det som er i ferd med å skje,” sier Selbekk som i vinter var blant mediene som trykte den politisk korrekte versjonen av saken på engelsk for å forsvare barnevernets praksis. Det Selbekk og hans likesinnede ikke har forstått, er at det er vår praksis som bryter med den forståelsen kristne verden over har omkring temaet barn og barnas vel. Mens nordmenn og systemet syntes å mene at det er staten som forstår barnas beste, mener de fleste kristne at det  faktisk er foreldrene som best kjenner barna og som også dermed er de som skal ivareta sin familie slik at det er til barnas og familiens beste. Både Dagen og Vårt Land har i denne saken kommet ned på feil side i forhold til hva Guds folk internasjonalt tror og mener -og dette forteller vel også å sekularisert disse to mediene er blitt. Flere av avisens lesere har da også reagert på Selbekks leder som kan leses her i sin helhet. “Norsk barnevern ER forferdelig,dessverre,noe som vi bla.har fått en forskrekkende påminnelse om i den nylige “Natasja” saken.De innvolverte fra BV bør tiltales. Andre ganger løfter ikke BV en finger,før f eks mor ligger død på et kjøkkengulv. Kjenner også selv til helt håpløse og irrasjonelle reaksjoner fra BV,” skriver Terje Moen. “Det er absolutt null tillit til norsk barnevern etter et par saker jeg har fulgt. Når det gjelder bitte lille Norge (som jeg dog er veldig glad i) så er det jo ikke en ukjent sak at vi henger langt bak når det gjelder både veinett og også offentlige tjenester. I norge kan du forvente at det offentlige f.eks “mister” viktige dokumenter opp til 10 ganger etter du har sendt dem inn. Det er et spørsmål om det virkelig er mulig,” skriver Thomas Vedvik

Påbegynnende kristendomsforfølgelse 

“Denne saken kunne ha endet anderledes, vist den innledende runde hadde vært tatt “med buksen nede”, kalt en spade for en spade, og satt fokus med trykk på “KRISTENDOMSFORFØLGELSE” FRA FØRSTE STUND, for det er det som ligger til grunn i denne barnevernsaken i Naustdal, noe annet er skjær løgn, og bort forklaring …. !!! Dette er bare begynnelsen på kristendoms forfølgelse i Norge, verden der ute, har vært i prøvelsens ildovn ganske lenge, men det kommer: “Alt skal prøves som gjennom ild” … !!!… djevelen er ikke bundet eller død, selv om han er fratatt “dødsrikets nøkler” … han “skjelver” så tennene rister og rasler, derfor får vi vite hvor han er rundt om i verden …. Jesus Kristus, vant en evig seier; “og stilte djevelen åpenlyst til skue”;
du verden så forsmedelig det må være for djevelen, at Jesus tok innersvingen på ham … !!!, skriver Marit Skjærli som dermed peker tilbake på det som er sakens opphav, nemlig at foreldrene ble fratatt barna etter at rektor ved en skole hadde sendt “bekymringsmelding og uttrykte frykt for at barna ble utsatt for streng religiøs indoktrinering. Henry Østhassel som har markert seg som en røst i tiden skriver dette: “Jeg har null tillit til Norske myndigheter etter at jeg selv ble offer for alvorlige offentlige overgrep fra staten som brukte alle midler for å knekke meg i www.skattefunnfadesen.info – Jeg hadde rett hele tiden og måtte bruke 5 år på knuse staten i Borgarting Lagmannsrett – men det fikk ingen konsekvenser for byråkratene som rotet det til. De var selvfølgelig uten ansvar for noe som helst.

En barnevernssak er mye verre som i denne Naustdal saken hvor det er åpenbart at barnevernet har vist grov uforstand i tjenesten. Disse foreldrene måtte være aldeles henryknust etter at barnevernet, godt hjulpet av politiet, regelrett kidnappet barna deres og plasserte dem kanskje hos ateister, humanetikere eller homofile par stikk i strid med deres egen tro. -Og statens mekanismer virker slik at alle etater bakker hverandre opp. Jo større feil de gjør, jo mer dekker de hverandre. Når ofrene kan bevise at de har vært gode foreldre, bakket opp av fagfolk, går der raskt prestisje i en sak, og barnevernet fatter bare et negativt vedtak mot foreldrene – og tilbake sitter ofrene fullstendig ødelagt – og hva med skadene og traumene barnevernet påfører disse stakkars barna. Ofrene klager til kommunen – barnevernet blir trodd.
Ofrene klager men til fylkesmannen – barnevernet blir trodd. Jeg håper denne skammelige saken får raske endringer i Norsk barnevern,” skriver Østhassel som stadig står på for Guds rikes sak.

 

10 tanker om “Massive demonstrasjoner verden over i dag -tema: “Stopp barnevernet!”

 1. Takk og pris for norsk barnevern! Klarer ikke å forstå dette hatet mot barnevernet. Barnevernet har reddet mange og fortjener stor ros for sin innsats. Klarere ikke forstå meg på all den pepperen og konspirasjonsteoriene som framsettes mot barnevernet her på denne nettsiden.

  • Barnevernet har fått medhold både i fylkesnemda og tingretten. Likevel kjøres det på med mer eller mindre rasjonelle konspirasjonsteorier.

  • Ja selvfølgelig, ingen er vel overrasket over det. Det pleier å være utgangen av slike saker, derfor må denne saken og andre tilsvarende saker ankes til en uavhengig instans og domstol. Samtidig må foreldrene få fulle juridiske rettigheter slik at de har ressurser til å ta opp kampen med den advokat de selv ønsker og med de sakkyndige foreldrene ønsker å føre. Det blir litt for enkelt å ha så stor tro på systemet. Jeg må si jeg deler Henry Østhassels vurdering her. Han vet å manipulert og kontrollert systemet egentlig er og hvor hardt det er å kjempe mot staten.

  • Hei Bjørn Roger.
   Barnevernet har nok reddet noen, men selv ansatte i barnevernet sier under bordet at dette i mange tilfeller har gått for langt i flere saker. Vi ser et barnevern som ikke er villig til å innrømme feil som i saken omkring Natasha og Erik som hvis nyfødte ble hentet ut av barnevernet. Heldigvis er det stadig flere nå i verden som ser at norsk barnevern er fullstendig ute av kontroll, og det trengs etter mitt syn en ekstern granskning av barnevernets metoder og måter å jobbe på. Ser vi på den norske barneloven er den moden for en demokratisk gjennomgang og det samme er hele barnevernet. Det er litt for mange historier nå som avdekker store svakheter med selve systemet og ideologien som ligger bak. Selv avisen Dagen er i utakt med det som er den grunnleggende familie-forståelse blant evangeliske kristne verden over.

  • Søkelys skriver;…..”Ja selvfølgelig, ingen er vel overrasket over det. Det pleier å være utgangen av slike saker, derfor må denne saken og andre tilsvarende saker ankes til en uavhengig instans og domstol”……

   Fylkesnemda og tingretten er uavhengige rettsinstanser og domstoler. Å påstå at de ikke er det, viser en total mangel på innsikt i de helt elementære prinsippene i rettsstaten Norge. Jeg er lettere sjokkert over at du påstår noe annet. Norge er ett av de landene i verden med sterkest rettsvern for den enkelte og uavhengige domstoler. Tviler du, kan du sjekke med FN, Transparency International, OECD eller hvilken som helst internasjonal organisasjon som jobber med saker relatert til frie rettsstater. Mitt inntrykk er at Søkelys har låst seg i en blind fanatisme på hva som er sannhet i denne saken, uavhengig av hva frie uavhengige rettssinstanser har kommet til. Jeg får en ekkel assosiasjon til Iran i 1979, da rettsprinsipper ble byttet ut med Allah U Akabar- roping og hodekapping. Selv om det er store forskjeller her, så er det den samme ekle ånden som ligger bak. Og bibelen pålegger oss vitterlig å lyde myndighetene. Når en bytter ut rettsprinsipper med blind fanatisme, uansett om det er i en religiøs eller ideoligisk kontekst, er vi virkelig ute å kjøre. Noe f.eks nevnte Iran kan stå som eksempel på.

  • Tja, uavhengig og uavhengig fru blom. Det er nå langt flere enn meg som stiller spørsmål med hvor uavhengig disse egentlig er. Jeg tror svært mange opplever av staten nærmest sitter på alle sider av bordet i barnevernssaker. Slik opplever i hvert fall dem som er kommet i klammeri med systemet. Derfor må disse sakene ankes ut av Norge og derfor demonstreres det også verden over. Jeg tror ikke at denne saken vil bli vunnet i norske rettsinnstander, men utenfor vårt land. Det kreves massive ressurser for familiene for å kunne stille opp mot systemet og ta sakene til topps og ut av landet. Siden mange foreldre ikke besitter nødvendige ressurser ser vi det i grupper på Facebook hvordan folk der deler urettferdighetene de har opplevd. Jeg ser flere deler historier som gjør at det for alvor er grunn til å stille følgende spørsmål. Hvor uavhengig er egentlig disse instansene. Jeg forstår ikke helt hvordan du blindt og ukritisk kjøper infoen du blir gitt av de politisk korrekte. Jeg håper ikke du gjør det samme når det gjelder den politisk korrekte infoen om Israel og konflikten med Palestinere. År med erfaring har lært meg at jeg skal stille de nødvendige kritiske spørsmål til den informasjon som samfunnet vil at vi skal tro.

 2. Flott langt demonstrsjonstog på Karl Johann og sterke taler på Eidsvoll plass.

  Se videoen i linken under: foreldrene Bodnariu forteller om hvordan barna ble hentet i sorte biler uten forvarsel, undersøkelser eller juridiske ordre fra retten.

  “Ruth Bodnariu: They Came in “Two Black Cars” ”

  “Just in case someone asks why we protest against Barnevernet, just show them this clip from BBC Magazine.

  This is the reason we protest. One would think this is a scene out of 1950’s communist Romania.

  Unfortunately, this is a regular occurrence in modern Norway when the CPS (Barnevernet) initiates acute emergency removal of children from good homes based on trivial matters. Without investigation and without court order.

  Watch and be shocked.

  Then go and protest.”

  https://delightintruth.com/2016/04/15/ruth-bodnariu-they-came-in-two-black-cars/

 3. Sellbekk er overrasket.
  Det ble også utenriksminister Jonas Gahr Støre, da en barnevernsak i Stavanger med indiske statsborgeres fikk stor innvirkning på norsk handelspolitikk. Norge hadde et PR-problem i India. Da ble det fart i barnevernsaken.

  “Dagen redaktør Vebjørn Selbekk skriver lørdag en leder i Dagen med tittelen “Demoniseringen av Norge” og i sin leder uttrykker Selbekk forbauselse over at saken tross hans engelske støtteartikkel for barnevernet ikke har hatt synlig effekt: “At en barnevernssak fra et lite sted i Sogn og Fjordane skulle utvikle seg til å bli en internasjonal omdømmeutfordring for Norge hadde de færreste fantasi nok til å forutse. ”

  Se : del1 og del 4 hvordan barnevernsaken i India ble løst pga handelsavtale .

  “Brennpunkt 8. apr. 2014 · Barnediplomatiet”

  https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mdup11000714/08-04-2014

  Tydelig at Rumenske politikere må komme sterkere på banen med et eller annet. Mener statsminister Romania nevnte noe om å gå ut EU eller var det Nato?

  • Vi får bare se. Den saken er med kveldens demonstrasjoner knapt begynt. Å kjempe mot det norske systemet er seig masse for å si det slik. Hele barnevernssystemet er modent for full ekstern granskning og gjennomgang av uhildede instanser og denne saken med Bodnariu må ankes helt til topps og gjerne ut av Norge før seieren er komplett. Det er uhyre viktig å få Norge dømt for brudd på menneskerettighetene i forhold til barneverns saker. Etter dagen i dag må man tenke neste fase for jeg tror ikke det internasjonale kristne samfunnet kommer til å gi seg før barna er forent med sine foreldre.

Det er stengt for kommentarer.