Massiv uro i Israel etter at Netanyahu sparket forsvarsministeren

8 tanker om “Massiv uro i Israel etter at Netanyahu sparket forsvarsministeren

 1. Israel er i fare -både utvendig og innvendig, med sine sosialistiske femtekolonner. Les hva Tsarfati skriver om dette:

  https://korsfestet.wordpress.com/2023/03/25/en-advarsel-fra-tsarfati-om-stor-fiendelig-aktivitet-rundt-og-i-israel/

  Netanyahu blir svartmalt – men uansett en god del ting han har gjort feil, så oppleves han som en ekte fyr. Som bryr seg om landet sitt – og vi som har fulgt med, vet at rettssytemet overkjører regjeringer – ved å gi voldelige og onde palestinere ol. rett – hvor jøder ofte blir tilsidesatt sin rett.

  Det er også verdt å merke at Høyesterettbyggingen er bygd opp av okkulte interesser hvor den rike Rotchild familien har finansiert det – og hele bygget er bygd opp på okkulte frimurer prinsipper – med trappene, vinduene etc. – alt for å ære fremmede guder. Så Israel er i dype problemer – innad i landet.

  Vi bør også huske på en profeti i Sakarja 13 – hvor det står at 2/3 vil bli utryddet i endetiden – og 1/3 vil bli spart – og det står også noe om dette i Åpenbaringsboken kapittel 12 – om kvinnen i barnsnød – faktisk er Israel. Og de vil bli beskyttet – antageligvis denne 1/3 delen som Gud beskytter – borte fra slangens harme og vrede.

  Og om Israel går til angrep på Iran – for å ødelegge atominstallasjonene – så kan det skje katastrofale ting moralsk for Israel i etterkant – med fordømmelse fra verden – og med tanke på at Israel ikke holder så godt sammen – de har alltid hatt problem med sosialismen – akkurat som oss her hjemme i Norge. Sosialisme er alltid en femtekolonne – mot innbyggerne og landet.

  4
  5
 2. Det som trengs både i Israel og Frankriket er et nytt utbrudd av Koronavirus og full Covid lockdown. Det vil nok gjøre susen og få slutt på uroen.
  Sett i gang en massiv mediakampanje og skrem folk med smitte og død.

  1
  5
  • Kanskje redsel for et nytt virus og full lockdown ala 2020 hadde stanset demonstrasjonene.
   Folk var jo veldig lydige da.
   Det vi ser fra Israel, Frankrike og Nederland minner om ordene om endetiden
   Mark 13,8 For folk skal reise sig mot folk, og rike mot rike; det skal være jordskjelv både her og der; det skal være hunger og oprør. Dette er begynnelsen til veene.
   Luk 21,9 Og når I får høre om krig og oprør, da la eder ikke skremme! for dette må først skje, men enden kommer ikke med det samme.

   4
   2
 3. Tsarfati skrev oppsiktsvekkende at Israel skulle slutte og opphøre i fjor sommer,
  Samme sprøytet nå igjen…

  3
  1
 4. Usa prøver å gjenta statskuppet de desverre lyktes med i ukraina, men denne gangen er det Guds utvalgte nasjon og folk globalist pakket prøver seg på, Gud kommer til å straffe den anti kristne biden og hans medløpere i vesten med total undergang.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.