Martyrkirken: Kristent ektepar som nektet å bake bryllupskake til homobryllup beordret til å betale 1, 078515 kroner til lesbisk par

Eierne av det kristne familiebakeriet “Sweet Cakes by Melissa” er av en rettsinstans dømt sweet-cakes-by-melissatil å betale mer enn en million norske kroner i erstatning til et lesbisk par som angivelig ble påført traumer da det kristne familiebakeriet sa nei til å bake en bryllupskake til et homofilt
bryllup da dette var i strid med det kristne ekteparets samvittighet. I følge klagen til det lesbiske paret skal bakeriets nei ha påført den traumer som medførte at de blant annet begynte å røyke samt å legge på seg. De to kvinnene Rachel Cryer og Laurel Bowman fikk medhold i sin klage og er nå gitt erstatning fordi de fikk nei fra ekteparet Aaron og Melissa Klein som begrunnet sitt avslag med at dette betydde medvirkning i noe de anser som en syndig handling i konflikt med Gud og hans ord. 

Etter at USAs høyesterett nylig fremmet en kjennelse som gjorde at homofile ekteskap er en del av amerikansk lovgivning har mektige homokrefter slått hardt til mot kristne. Dommen mot det kristne ekteparet viser hvor langt både homoaktivister og det amerikanske samfunnet er villige til å gå for å bringe Kristi menighet til taushet i spørsmålet om homofili. Kristne skal tvinges til å delta på noe som er i strid med Guds ord og bud, og dersom de nekter skal de straffes. “Å bake kake til et homofilt bryllup er i dyp konflikt med vår kristne tro,” sa ekteparet som ikke har noe i mot å bake kaker til homofile franklin-graham-bakerinnsamlingeller mennesker med en annen tro. “Vi har ingen problemer med å servere homofile og lesbiske, men problemet oppstår når det er snakk om å bidra til en ekteskapsform som er i strid med vår religiøse overbevisning,” sa kristen-bakerparet til lokal media. “Vi ble forespurt om å delta i noe vi ikke kan ta del i,” sa Kleins kone Melissa. Mange kristne mener at det å ta del i et likekjønnet bryllup bryter med skriftens ord som sier: “… og bli ikke medskyldig i andres synder. Hold deg selv ren.” (1 Tim 5,22) og Efeserbrevet 5,7 som sier: “Gjør ikke felles sak med dem.” Tidligere i år avgjorde en dommer at paret måtte betale erstatning til det lesbiske paret og man spekulerte i en sum på mellom 75 000 og 150 000 dollar. En dommer anbefalte tidligere i denne uken at paret må ut med 75 000 og 60 000 dollar til de to lesbiske. Under rettshøringen uttrykte det kristne paret at en slik erstatning vil gjøre at deres virksomhet går konkurs. De to lesbiske kvinnene hevder i sine anklager at avslaget fra bakeriet på å bake bryllupskake har gitt dem “tap av tillit, tvil, mistillit til menn,mistillit til tidligere venner, for mye søvn, ubehag, høyt blodtrykk, dårlig fordøyelse, tap av matlyst, migrene, tap av stolthet, de skal ha begynt å røyke igjen og vektøkning,” for å nevne noen av de plagene de skal ha blitt påført av å få nei på sin forespørsel om bryllupskake.”

Mer i vente

Etter at USAs høyesterett bestemte at homofile ekteskap var greit og USAs president opplyste Det Hvite Hus (som nå burde kalles Det Sorte Hus) i regnbuens farger i jubel franklin-grahamover at Obama’s syn vant frem også i høyesterett, snakker stadig flere og flere amerikanske kristne om et nytt åndelig klima i USA: Franklin Graham som en rekke ganger har advart om Gud vil komme til å dømme Amerika uttalte i slutten av april at prosessen mot ekteparet Klein  ikke kunne kalles annet enn kristendomsforfølgelse, og da nettsiden “Gofundme” stanset en online innsamlingsaksjon til det kristne ekteparet, valgte Graham og sette opp en nettside på Samaritan’s Purse hvor man kan donere penger til kristne som blir forfulgt for sin tros skyld i Barack Hussein Obama’s Amerika. Etter kjennelsen i amerikansk høyesterett forrige fredag er det grunn til å forvente at forfølgelsen av sanne troende vil tilta i styrke i USA, og at dette også vil spre seg til land i Europa som har samme idealer omkring likekjønnede ekteskap.

7 tanker om “Martyrkirken: Kristent ektepar som nektet å bake bryllupskake til homobryllup beordret til å betale 1, 078515 kroner til lesbisk par

 1. Torstein, tror du har helt rett. Kirken har falt og det er en tapt sak. Barna vil indoktrineres allerede fra barneskole om at homofili er rett og riktig, og vi som holder fast ved Guds ord i det offentlige rom kan risikere både bøter og oppsigelse fra jobben. Det er et fryktelig samfunn som tar form og Gud er snart utestengt også fra kirken. Snart vil det bli en høy pris å betale for å holde fast ved sannheten.

  • Den kristne kirke har latt tyven vinne frem, Gud gav oss regnbuen som sitt symbol på å påminne mennesker om hans løfte at han aldri skulle sende en vannflom og ødelegge jorden igjen. Nå har Satan stjålet det symbolet. Gud gav oss ekteskapet og innstiftet det med sine ord, men nå har verdens politikere og endel kirker bestemt seg for at det er ok at Satan kan stjele dette symbolet også. For ikke å nevne selve Livet, Gud er den som er Herre over liv og død, men nå har vi mennesker tillatt at Satan har fått stjålet evnen til å avslutte livet, gjennom fri abort. Som kristen kirke sitter vi tafatt og ser på at Satan stjeler, lyver og dreper, mens Guds folk flokker seg omkring liberale prester eller høyrøstede velstandsevangelister som får oss til å føle oss bekvemme mens verden trekkes lenger og lenger bort fra Guds vei. Det er tragisk.

  • Cahn snakker om dom over America og den kommer. Men er Norge noe bedre? Gud advarer med den økonomiske nedgangen vi er inne i nå, men dersom Norge fortsetter på samme kurs vil værre ting komme over vår nasjon.
   Nå trenger vi kristne å mobilisere oss til bønnekamp mot de nedbrytende kreftene, og uten at vi har det uforfalskede Guds ord så vil våre bønner være nyttesløse.

  • Enig, under fredagens møte i Zion Fevik ble det bedt om en sann og gjennomgripende vekkelse i Norge. En vekkelse blant Guds folk hvor vi føres tilbake til Ordet slik at vi preker et helt og sant evangelium.
   Dersom dere ser at Terje Tveiten skal ha møter i nærheten av der dere bor anbefaler jeg varmt alle å ta seg en tur.

  • For Jan Kåre Christensen eksisterer det bare èn synd. Det har vi vært vitne til i så mange år. Problemet med Jan Kåre er at han ikke vil ta et oppgjør med synden i sitt eget liv. Vi som har fulgt med ham de siste 10 åra VET hvilke synder han lever i.

Det er stengt for kommentarer.