Mange døde etter omfattende russisk rakettangrep mot Odessa

400 døde ukrainske soldater skal være resultatet etter at russiske styrker angrep et militært våpenlager i Odessa med det hypersoniske missilet Kh-47M2 Kinzhal og en  Kalibr kryssermissil, melder WarNews 24/7. Det har pågått harde kamper i Ukraina mandag. Et av målene som ble truffet var et kjøpesenter som er omgjort til våpenlager samt et hotell som blir brukt til å huse leiesoldater fra vesten. Mandag ble det kjent at president Zelensky markerte seiersdagen over nazi-Tyskland ved å legge ut et bilde på sin telegram konto som viste en ukrainsk soldat med “dødshode merket” som ble brukt av elitestyrken Waffen SS av Nazi-Tyskland. Etter at dette ble oppdaget og påpekt, valgte Zelensky og slette bildet fra telegram og Instagram

Denne videoen skal vise når et hypersonisk missil treffer et våpenlager med våpen gitt av Natoland. Ukrainas væpnede styrker har måttet tåle betydelige tap de siste ukene ettersom russerne har intensivert sine angrep for å ta kontroll over områder bosatt av russisk-språklige ukrainere.

Nothing unusual, just the President of #Ukraine #Zelensky publishes a selection of photographs on #VictoryDay over fascism, the first of which shows a #Ukrainian #Nazi with the chevron of the 3rd SS Panzer Division

8 tanker om “Mange døde etter omfattende russisk rakettangrep mot Odessa

 1. Jeg har fått nye opplysninger om dommedags-torpedoen ” Poseidon “. For få dager siden truet en russisk journalist – nært tilknyttet president Putin – Storbritannia med en voldsom tsunami som vil gjøre hele landet radioaktivt. Jeg skriver om dette på min blogg : turestril.blogspot.com

  1
  1
  • Ikke så rart St de truer.
   Guttungen Boris sier mye dumt.
   Og aner ingenting om krig.
   Latterlig.
   Stakkars land…

  • Da kunne DU, Hannah, lært Boris noe om krig, du som er SÅÅÅÅ “flink” i krigens kunster?

 2. Det russiske hypersoniske missilet Kinzhal går med en fart som vestens våpen ikke greier å skyte ned. Det er så stort at de russiske jagerflyene bare kan løfte ett slikt missil. Egentlig er dette missilet konstruert for å ha komprimert atomstridshode – nå hadde det nok bare et konvensjonelt stridshode. ( noe underlig med denne sopp-skyen som vises ).
  Ellers landet et svært ukrainsk transportfly på Gardermoen for et par dager siden. Flyet takset til den militære delen av denne flyplassen. Forsvaret vil ikke opplyse hvorfor dette flyet kom dit. Jeg har mistanke – understreker bare mistanke – om at transportflyet lastet opp tunge NSM – missil ( Norsk Sjøforsvars Missil ) som er uhyre avanserte. De blir laget på Kongsberg og er solgt til mange land. Var det et slikt missil som senket krigsskipet ” Moskva ” ?
  Det beltegående artilleriet som ble sendt fra Norge til Ukraina ble lastet opp på stort transportfly i Nord-Norge. Således har Norge sendt til Ukraina :
  – panservern-rakett-kastere ( egentlig et elendig våpen som greier å stanse en
  lastebil )
  – sjø til luft raketter som var på våre krigsskip – mot helikopter og fly – er
  varmesøkende.
  – beltegående feltartilleri som stod lagret på to forskjellige steder nord i Norge.

 3. Ikke et ord i VG/NRK og andre vestlige propaganda-kanaler på at Zelensky la ut bildet av en ukrainsk soldat med nazi-emblem på uniformen sin.
  100 prosent taust fra Putin-haterne i MSM.
  Tenk om president Putin hadde lagt ut et bilde av en russisk soldat med nazi-emblem fra Waffen SS?
  Eller tenk om Donald Trump hadde gjort det samme når han var president?
  Det hadde vært sider opp og sider ned i VG, Dagbladet og ARK/TV2 hadde kjørt det som hovedoppslag.
  Men når denne jødiske terroristen som er puppet for dypstaten og den globale elite gjør det, er det dønn taust.
  Hykleriet i fake news media kjenner ingen grenser.

Det er stengt for kommentarer.