Malvind Børresen: Vondt å se på. Kister med døde soldater overleveres til Ukraina

“Vondt å se på. Mange kister med døde ukrainske soldater leveres til ukrainske myndigheter fra Russlands Wagner-sjef etter stridene i Bakhmut. Krigen er meningsløs. Alt kunne vært unngått med en fredsavtale. En enkel avtale om å utsette hele spørsmålet om disse selvstendige områdene, og fryse situasjonen og heller møtes ved forhandlingsbordet enn i skyttergravene.Å si om de døde at de “kjempet tappert og var verdige motstandere” er ikke til hjelp for disse soldatene. Det er bare absurd og et eksempel på krigens vesen.Disse menneskene er døde. Deres familier, venner og andre savner dem. Noen av dem har barn som aldri får se sin far mer. Hvorfor vil ikke visse krefter ha slutt på krigen?,” spør Malvind Børresen i et leseverdig innlegg på Facebook. Rystende videoer som er lagt ut på sosiale medier viser hvordan styrker fra Wagnergruppen spikrer igjen kister med døde ukrainske soldater -som er falt i Bakhmut, kister som deretter blir fraktet i lastebiler tilbake til Ukraina

“Krigshissere roper kynisk; “Send mer våpen, tanks og lær opp flere soldater!”.
Til og med norske politikere som deler ut Fredsprisen er besatt av denne krigsånden som herjer. Ropene burde lyde; Stopp all krigsaktivitet og forhandle om FRED!
Men de som står for krigen bryr seg ikke om at disse stakkars soldater kommer hjem i kister. Dette er en bunnløs tragedie og noe alle burde kjenne enorm sorg over.
I hver kiste ligger et menneske med sin historie. “Russlands Wagner-sjef publiserer en video som viser kister til døde ukrainske tropper som blir sendt hjem  -Yevgeny Prigozhin, grunnlegger av den russiske leiesoldatstyrken Wagner-gruppen, publiserte lørdag en video som viser det han sa var kister som inneholdt lik av ukrainske soldater som ble repatriert til territoriet holdt av Kiev. I videoen sa Prigozhin, kledd i fullt militærutstyr: “Vi sender nok en sending med ukrainske hærsoldater hjem. De kjempet tappert og omkom. Det er derfor den siste lastebilen vil ta dem tilbake til moderlandet.”
Opptakene viser menn i uniform som spikrer sammen trekister og laster dem på en lastebil. Prigozhin, hvis Wagner-gruppe har stått i spissen for Russlands måneder lange angrep på den østlige byen Bakhmut, har gjentatte ganger berømmet den ukrainske hæren som en verdig og dyktig motstander. På nyttårsaften publiserte et medieutsalg knyttet til Prigozhin opptak av Wagner-sjefen som besøkte ukrainske krigsfanger med en tradisjonell gave av mandariner, og lovet å returnere dem til Ukraina via et fangebytte så snart som mulig.” skriver Malvind Børresen lørdag kveld. Dessverre er vi kommet dithen at NATO og flertallet her i Vesten er villige til å ofre hundretusener av ukrainske liv på krigens alter -for å trosse Putin.

4 tanker om “Malvind Børresen: Vondt å se på. Kister med døde soldater overleveres til Ukraina

 1. Malvind Børresen har rett her. Vi som er Guds barn skulle stå i mot disse krigsåndene som driver befolkningen i Nato land til å sponse krigen.
  Selv her i Norge er folk grepet av disse krigsdemonene og roper våpen, død og atter våpen. Det som skjer er absurd. Selv “kristne” er blitt krigshissere som er drevet av disse demoniske maktene.
  Jeg håper på russisk seier. Ikke fordi jeg støtter Putin, men siden NATO vil at det skal kriges til siste ukrainske blodsdråpe håper jeg Russland vinner slik at det kan bli slutt på lidelsene i befolkningen i Ukraina og Russland.
  Når jeg leser hva enkelte “kristne” skriver og mener både i kommentarfelt og på Facebook blir jeg virkelig betenkt. Jesus prekte budskapet om fred, men disse preker budskap om krig.

  2
  6
  • Jeg håper at russerne slutter å krige og trekker seg tilbake.
   Da blir det slutt på Nato-sponsing og slutt på lidelsene for den russiske og ukrainske befolkningen.

 2. Det er woke fascismen som styrer vesten. Ideologien er på linje med tidligere despoter som drepte millioner. Det er samme demonene som besetter vestlige ledere. Hadde vesten imøtekommet Russland for mange år siden, hadde krigen vært unngått. Men vestlige globalister ville ha denne krigen.

  2
  4
 3. Dere er klar over at dere argumenterer som Quisling? Dere vet at han mente han redda Norge fra krig og tysk okkupasjon og som selvstendig nasjon etter at han mente regjering og storting hadde svikta og flykta?

  Jeg føler at hadde dere satt dere inn i Quislings argumentasjon og perspektiv i sin tid, så ville dere vært enige med han.

  9
  2

Det er stengt for kommentarer.