Mahmoud Abbas vil annullere Oslo avtalen -erklære Palestina som en stat under okkupasjon

m-abbasOslo avtalen som har brakt så mye terror og død til Israel har lenge vært døende. Nå planlegger palestinernes såkalte president, Mahmoud Abbas å annullere Oslo-avtalen som i realiteten har vært død lenge. Tåken som Abbas skapte med offentliggjøre sin avgang som palestinsk president var åpenbart et røykteppe for å skjule organisasjonens egentlige plan. Nemlig å annullere den inngåtte Oslo avtalen, erklære de palestinske områder som “en stat” under okkupasjon og gå tilbake på forpliktelsene som er nedfelt i Oslo avtalen, melder den israelske avisen Times Of Israel. I følge den israelske avisen er det den palestinske sjefsforhandleren  Saeb Erekat som er mannen bak dokumentet som skisserer et nytt palestinsk trekk mot Israel i løpet av september.

Oslo avtalen har allerede fra dag en hvert en forbannelse både for Israel og Norge. For Israel har det betydd død og terror, og for Norge er millioner på millioner av skattekroner blitt brukt for å finansiere en avtale til en korrupt palestinsk administrasjon og som også kan ha medført at Guds vernende hånd har trukket seg vekk fra Norge. I desember 2013
var 28 norske kristenledere nede i Knesset for å be Israel om tilgivelse for Oslo avtalen på kristenlederevegne av vår nasjon og i hvert fall deler av kristenfolket. Skrivet ble overlevert til medlemmer av Knesset. Visepresidenten i Knesset, Gila Gamliel, tok imot deklarasjonen på vegne av Knesset og det israelske folket. I skrivet som ble overlevert ble det blant annet bedt om tilgivelse for at Norge har vært med på å dele opp landet, at vi har finansiert terrorister som har brakt død til israelere og for den antisemittiske og anti-sionistiske holdningen fra politikere og media i Norge. I tillegg ba man om tilgivelse for at den norske kristenhet ikke helhjertet har støttet Israel og fordi vi har latt erstatningsteologien få innpass i kirker og forsamlinger. Vider ble det bedt om tilgivelse for at Norge sendte jøder ut av landet og til nazistenes dødsleirer under andre verdenskrig. Hele dokumentet kan leses her. (Foto av den norske gruppen som var i Israel for å be om tilgivelse på vegne av det norske folk. Hentet fra den Internasjonale Kristne Ambassadens nettside)

Oslo avtalen, en avtale på kunstig “life-support”

Erekat, som mest sannsynlig vil bli valgt som fullverdig medlem av PLOs Executive Committee under organisasjonens neste møte, fremstår som en av de mektigste menn innenfor Abbas korrupte sirkel, og kan bli en potensiell etterfølger av den palestinske lederen. Erekat var hjernen bak planen om å skape press på Israel ved å bli med i ulike

internasjonale fora som den internasjonale straffedomstolen i Haag. En sentral palestinsk leder fortalte det palestinske nyhetsbyrået Ma’an at dette kommer til å bli sak under den kommende sesjon i organisasjonen. Etter avstemningen er det ventet at palestinerne kommer til å offentliggjøre at de annullerer avtalen inngått mellom PLO og Israel og man kan komme til å erklære at “Palestina er en stat under okkupasjon”. Den palestinske vedtaket vil kunne bli ledsaget av en kunngjøring fra Abbas da han skal tale i hovedforsamlingen i FN i slutten av september, hvor han da vil annonsere at PLO annullerer alle avtaler med Israel, og områdene han kontrollerer er å betrakte som en stat under okkupasjon. Hvor mange milliarder Norge har svidd av for å støtte den farsen vites ikke, men pengene som er svidd av på denne døende avtalen burde heller vært brukt til noe mer fornuftig. I tillegg tyder profetordet på at Oslo-avtalen har bidradd til at Gud har trukket sin vernende hånd bort fra vår nasjon. En rekke kristne har advart om at Norges engasjement i denne avtalen har brakt vårt land inn i “dommens dal”.

 

 

 

 

 

 

 

 

4 tanker om “Mahmoud Abbas vil annullere Oslo avtalen -erklære Palestina som en stat under okkupasjon

  1. Fra Tores blogg:

    Utøya var først og fremst for AUF, men senere lot de også kommunistene Rød Ungdom også få ha samlinger på øya. Rød Ungdom var enda mer radikale i sitt Israel hat. Og selv om politikken ikke når hverandre og de avskyr hverandres meninger, så støtter de hverandre i ett felles mål: Å hate og avsky Israel.

    Den 20 oktober 2002 blir Gry Larsen valgt til ny leder i AUF. Hun ble den 24 januar 2003 sett på som sikkerhetsrisiko i Israel. Selv om hun blir sett på som sikkerhetsrisiko i Israel, blir hun i 2005 oppnevnt som politisk rådgiver for Utenriksminister Jonas Gahr Støre. I 2009 blir hun utnevnt til statssekretær i det samme departement.

Det er stengt for kommentarer.