Ludvig Nessa: Fosterdrap er en krigsforbrytelse

“Fosterdrap er i stor grad kjemisk krigføring mot egen befolkning. Det er i følge Folkeretten en krigsforbrytelse!,” skriver den kjente abortmotstanderen i en post på Facebook. Ludvig Nessa som ble landskjent på 1980 og 1990 tallet for sin legendariske og viktige kamp mot drap på barn i mors liv. Sammen med biskop Børre Knudsen og prost Per Kørner var Nessa en av dem som preget det kristne engasjementet mot abort i Norge. Både Børre Knudsen, Per Kørner og Ludvig Nessa ble alle fradømt sine embeder som prester i den norske kirke. Dette var også begynnelsen til den forråtnelse som har skjedd i den norske folkekirke, -som i dag ikke kan defineres som noe annet enn en apostat-kirke som har forlatt den levende tro på den korsfestede og oppstandne Jesus Kristus. (På bildet ser vi en ja-til-livet-aktivist finner aborterte barn i en søppelsekk utenfor en abortklinikk i Rio. Han vasker dem og gjør dem klar til en verdig begravelse,» skriver Ludvig Nessa.

10 tanker om “Ludvig Nessa: Fosterdrap er en krigsforbrytelse

 1. Det er vanskelig for en kristen å være uenig i at abort er drap. Men vi lever jo fortsatt i Djevelens verden – han er “denne verdens gud” – og inntil Kristus griper det endelige roret må den kristne beskytte seg mot verdens ondskap. “Vennskap med verden er fiendskap med Gud”, sier Bibelen til de kristne.

  Denne verden fører også angrepskriger i andre land. Som Norge i Libya og andre steder som Midt-Østen. De har derved blod på sine hender.

  For øvrig er abortus provocatus en ren sadistisk affære. Uten å bedøve fosteret direkte stikkes en lang, sylskarp saks inn gjennom kvinnens skjede og klipper armer og ben av det levende fosteret for at det skal kunne dras lettere ut. Vi kan knapt forestille oss under hvilke smerter barnet tortureres før det avlives.

  Min familie har flere leger som beskrev dette for meg for endel år tilbake. Det tør være sikkert at de som utøver dette og ikke angrer, ber Gud om tilgivelse og avslutter den sadistiske mordprosessen selv vil avlives av Kristus og hans himmelske brødre når dagen kommer.

  15
  4
  • Når dette er sagt vet vi at det finnes tilgivelse fra Gud for alle forhold unntatt synd mot den hellige ånd.

   Den som har syndet mot ånden vil ikke lenger kunne angre. Så om en føler anger for syndige hendelser i livet – ja da kan vi også erfare Guds tilgivelse.

   Men vi må jobbe aktivt mot vårt falne kjød og dets tilbøyeligheter. Angrer vi og vender om vil Gud gjerne tilgi oss. Heldigvis, for ellers hadde vi vært uten håp. Her er inderlig og uttømmende bønn til JHVH Gud – Fadervår – i Jesu navn eneste farbare vei for oss alle.

   13
   4
 2. En av livets store lover er: «Det du sår skal du også høste»

  Gal 6:7 La dere ikke føre vill! Gud lar seg ikke spotte. Det et menneske sår, skal det også høste.

  Når nå en hel nasjon sår fosterdrap. Hva vil da denne nasjonen høste?
  Hva slags resultater vil en slik nasjonal synd få?

  Hva vil Norge høste av alle sine drap på babyer i mors liv?

  Mvh RJ

  4
  9
  • Gud velsigner ikke nasjoner, men enkeltmennesker og menigheter som søker Ham. “Hele verden er i den ondes vold”, sier Bibelen. Nasjonene er alle i opposisjon til Guds rike. Derfor heter det i Daniel 2:44:

   “Og i disse kongenes dager vil himmelens Gud opprette et rike som i all evighet ikke skal ødelegges. Dette riket skal ikke bli overgitt til noe annet folk. Det skal knuse og gjøre ende på alle de andre rikene, men selv skal det stå fast i evighet.”

   ALLE de andre rikene på jorden skal altså knuses av Gud når Hans sønn Kristus kommer og da har følgelig INGEN av dem Guds godkjennelse. Ei heller Norge.

   13
   4
 3. Takk til Sokelys for fokusere paa det ufodte liv. Jeg er i Guatemala for tiden. Her er det stor respekt for det ufodte liv.

  her er det

  12
 4. Dette er så enkelt at det er nok å sitera eitt av dei 10 boda – som er gjevne til oss menneske av Jahve :

  – Du skal ikkje slå ihel

  Vedkommande som sat i ein sentral departemental stilling : og laga i stand detaljane for desse fosterdrapa – var ein kjend person i Noreg. Ho er død no – og var human-etikar. Åse Kleveland ” forretta ” i gravferda hennar.
  Likevel : Det er politikarane våre som har det fulle ansvaret – sidan dei vedtok den såkalla fosterdrapslova.

  6
  3
 5. Då to prestar i Dnk vart frådømd ” kappe og krage ” ; sat det ein prest som statsminister i Noreg.
  Det var den same presten som sende norske F-16 jagarfly og bomba Jugoslavia.
  Då spurde eg kona mi : Har landet Jugoslavia eller folket der gjort noko vondt mot Noreg ? Kvifor bombar vi då dette landet ?
  Ja , vi får alle noko å svara for på ” dommens dag “.

  15
  • Statskirken er ledet av Satan Djevelen og er ikke Kristi kirke. Arne Garborg sa det slik:

   “Det må vera Fandens meisterstykke dette då han fekk bygd kyrkja om til sitt bruk. Og det så godt at ho enno trur ho er Kristi kyrkje”.

   Det er først når man forstår at Djevelen har kuppet kristenheten at lyset kan gå opp for en.

   “Forbannet er den som setter sin lit til et menneskebarn i hvem det ikke finnes frelse”, sier skriften. Vi må rette vår tro direkte til Gud og lese Bibelen selv. Ellers havner vi i griske menneskers hender og fortapes, slik Søkelys viser oss i flere artikler.

   11
   2
 6. Å hjelpe seg, så grusomt å se. Stakkars små som skulle ha livet foran seg. Bra at Søkelys og Nessa viser sannheten. Skulle vært vist på mange medier. Jeg har lest hvordan fosterdrap blir utført og jeg er rystet av at leger kan klare å gjøre det. De skal jo redde liv. Selv sier jeg det er borgerkrig i Norge. Vi dreper jo våre egne. Forferdelig!!!!!

Det er stengt for kommentarer.