Hackergruppen Anonymous truer med å ta ned Jimmy Swaggart Ministries.

Den internasjonale hackergruppen “Anonymous” som består av et ukjent antall aktivister fra hele verden, truer nå med å ta ned virksomheten til Jimmy Swaggart Ministries. Dette opplyser gruppen i en nylig publisert video som skal være gruppens budskap til den kristne virksomheten som ledes av Swaggart familien. I budskapet fra det som gir seg ut for å være “Anonymous”. I det truende budskapet blir det hevdet at Jimmy Swaggart er satanister som gjør hemmelige satantegn med hendene og det heter videre at man skal gjøre alt som er nødvendig for å ta ned den religiøse virksomheten

Jimmy Swaggart blir kalt satanist i Anonymous video som truer med å knuse den religiøse virksomheten til Jimmy Swaggart Minestries. (Foto You Tube)

Jimmy Swaggart Ministries  som blant annet står bak den religiøse tv virksomheten “Sonlife Broadcasting Network” blir i to videoer som angivelig er fra Anonymous truet med å bli stoppet angivelig fordi virksomheten er satanistisk. I de to videoene som er lagt ut blir Jimmy Swaggart og hans familie truet og omtalt som menneskelig skitt. “Vi skal ta dere ut” heter det videre i budskapet som bærer preg av at noen bærer et personlig hat eller nag til den religiøse virksomheten som holder til i Baton Rouge, Louisiana. I følge budskapet fra aktivisten som angivelig skal tilhøre Anonymous skal Jimmy Swaggarts Minestries ha blitt ringt opp en rekke ganger hvorpå den som har tatt telefonen blir skjelt ut på det groveste. I videoen påstås det at Jimmy Swaggarts organisasjon dreper prostituerte og tar med kroppene til sine sataniske ritualer. Hør hele budskapet i klippene under og si gjerne din mening:

I video to heter det at krigen mot JSM vil begynne den 16 april og vare helt til den religiøse virksomheten er slått ut for gått.

.Fra et møte i regi av Jimmy Swaggart Camp Meeting 2017

Facebook Comments

6 tanker om “Hackergruppen Anonymous truer med å ta ned Jimmy Swaggart Ministries.

 1. Den som lever får se.

  Har ikke sjekket dette nærmere, men ville ikke blitt overrasket om det er en «frittstående kampanje» fra en tilfeldig raring eller gærning som av en eller annen personlig grunn vil ødelegge for Swaggarts imperium og forsøker å knytte dette til Anonymous (som for øvrig er en svært løst organisert og ideologisk ubestemmelig bevegelse).

  Dette har neppe med religion å gjøre. Skjønt når en ser alle fanatikere i USA, Midtøsten og andre steder, er det kanskje nettopp utslag av religiøs hjernevask?

  Synes uansett det står i stil med Donald Trumps forskrudde Amerika. Han og hans støttespillere, enten det er alternativhøyre, konspirasjonsteoretikere, PK-hatere eller bokstavtro fundamentalister, har sammen med russiske interesser skapt kaos og splid i samfunnet for å oppnå personlig vinning og gjenerobre tapt overmakt. Den mannen er en moralsk katastrofe og og hans styre en amerikansk tragikomedie.

  9
  12
 2. Virker ikke som det er mye bibellære som blir presentert på videoen med Swaggart. Men desto mere sang, musikk og showbusiness. Selv er jeg mer glad i et konsept midt i mellom.

  Men derfra til å true slik Anonymous gjør er i alle fall ikke kristent. Sett fra en verdslig synsvinkel er vel også tidligere hevdvunne demokratiske egenskaper som respekt for andres meninger, ytringsfrihet og toleranse inne i full oppløsning.

  Men det er jo nettopp slik det skulle bli i endetiden. Derfor gjentar jeg Jesu ord: “Når dere ser dette skje så løft deres hoder og reis dere opp for deres forløsning stunder til”!

  25
  12
  • Morsomt at du liker bedre et konsept midt i mellom bibel, band og butikk. 😉

   Det er en grunnleggende menneskelig egenskap å se det man vil se, og troende har sett endetidstegn og funnet bibelbevis i to tusen år. Historien inneholder en uavbrutt rekke tragiske svovelpredikanter som alle har tatt feil. Det samme gjelder nå.

   8
   15
  • Når det gjelder sang og musikk i gudstjenesten er dette veldokumentert i både GT og NT. Eksempelvis “salmene”. Men også i NT lovpriste de kristne Gud med sang.

   Dette er en god mulighet for det lyttende sinn til å “rekreere” sinnet mellom taler som tar opp bibelske temaer fra podiet. De fleste av oss trenger å hente oss inn litt også etter spennende bibelsk input. Og da er sang og musikk god terapi som løser opp. Ikke minst om man også reiser seg opp under sangen.

   13
   1
  • Sitat: “Historien inneholder en uavbrutt rekke tragiske svovelpredikanter som alle har tatt feil. Det samme gjelder nå.”

   Det har du rett i. Samtidig viser Bibelens kronologi og “tidens tegn” at vi må leve i de siste dager da “Gud skal ødelegge de som ødelegger jorden”. Å kunne ødelegge jorden er noe nytt menneskene ikke var i stand til før med spyd, sverd og pil-og-bue.

   Så tror man på Bibelen ser man at vi lever på slutten av dens forutsigelser. Men “dagen og timen kjenner vi ikke”. Samtidig sier Skriften at “Gud gjør ikke noe uten at Han har forkynt det ved sine tjenere profetene. Og Noa fikk først vite den nøyaktige dagen og timen da det var kun syv dager igjen til flommen.

   At derimot mange skulle skyve dagen langt bort er også profetert om i Bibelen. Heldigvis er det slik at vi har en stor grad av fri vilje. Men samtidig heter det derfor at “det blir ikke mange mennesker tilbake”. Etter vannflommen var det bare åtte overlevende. Og ingen små barn.

   Jesus sier retorisk “mon jeg finner troen når jeg kommer”. Og Bibelen sier at “som det var i Noas dager skal det være i menneskesønnens dager” hva adferd angår. Like fullt viser andre skriftsteder at vi kan forvente at “en stor skare” vil overleve denne gangen.

   På samme måte som folket på et øyeblikk forlot den opprørske Adonja og vendte seg til Salomo, kan mange snu helt på tampen. Like fullt heter det: “Den rettferdige blir vanskelig frelst. Hva da med den ugudelige”.

   12
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *