Livets Ord anno 1987 og Jane Whaley og hennes ekstreme sekt

Den svenske Livets Ord bevegelsen har opp gjennom årene blitt utsatt for sterk kritikk fra media og en samlet svensk presse omtalte Livets Ord og Ulf Ekman som henholdsvis sekt og sektleder. Siden Livets Ord ble grunnlagt har bevegelsen gjennomgått store forandringer, og Ulf Ekman som grunnla Livets Ord har konvertert til katolsk tro. Imidlertid var det intet katolsk over Livets Ord da de i 1987 hadde besøk av den amerikanske “profeten” og sektlederen Jane Whaley som ledet forsamlingen gjennom en rekke demonutdrivelses-seanser hvor de onde åndene kom ut når hengitt medlemmer i ekstase skrek og kastet opp

Slik høres et møte fra Livets Ord anno 1987 ut da lederen for den amerikanske sekten “Word Of Faith Fellowship” bidro til å stimulere frem ekstaser og demonutdrivelser ved Livets Ord i Uppsala.

https://www.youtube.com/watch?v=oFoh5t4_ugg

Tidligere medlemmer av Jane Whaley’s “Troens ord sekt” kan fortelle om både fysisk og psykisk mishandling utført i regi av den ekstreme karismatiske sekten. Se noen av klippene som avslører djevelskapen som utføres i regi av Jane Whayley og hennes ekstreme karismatiske sekt. Videoene under tegner et skremmende bilde av en destruktiv sekt, hvis leder var en flittig gjest ved Livets Ord i Uppsala.

Beskriver vold og mishandling

Nok et vitnesbyrd om mishandling i regi av Jane Whayley og hennes sektbb

2 tanker om “Livets Ord anno 1987 og Jane Whaley og hennes ekstreme sekt

Det er stengt for kommentarer.