De skyr ham som pesten, se Jehovas vitner rømme unna den utstøtte Robert Skynner

To vakttårnmedlemmer ute på feltet sekunder før de rømmer unna fra det utstøtte eksmedlemmet Robert Skynner. Straks den utstøtte dukker opp stikker JV medlemmene fordi de ikke kan ha kontakt med utstøtte

Robert Skynner fra Storbritannia var lenge et Jehovas Vitne og medlem av Vakttårn-organisasjonen. Men, som mange mange andre, Skynner endte som utstøtt. Jevnlig publiserer det tidligere medlemmet videoer hvor han har filmet sine mange møter på gata med sine tidligere venner i organisasjonen som han tidligere var en del av. Disse skyr ham nå som pesten, og når Robert kommer for å stille dem noen spørsmål på basis av hva som står skrevet i eldre publikasjoner fra den omstridte bevegelsen, pakker vitnene raskt sammen sitt materiell og stikker, livredde for å bli smittet av pesten eller av frykt. Jehovas Vitners policy overfor utstøtte er like kynisk som den tidligere medlemmer av Nardus sekten opplever.

Sjekk ut Robert Skynners siste møte med to av Vakttårn-organisasjonens vitner.

 

15 tanker om “De skyr ham som pesten, se Jehovas vitner rømme unna den utstøtte Robert Skynner

 1. Rart med han der josef. Han har jo en mening om ALT. Men HER er han taus. Han venter vel på sitt Hermageddon?

  • Han ble litt taus etter at Ture minnet ham på noe. Han var uhøflig mot Ture.

   Men på en annen side så er det ikke så lett for noen av oss å svare når vi har sagt noe feil. Så Josef, unnskyld for at jeg krevde svar.

   Og det er ennå 4 dager igjen av Mai 🙂 Selv om jeg ikke tror det skjer som Josef sier -og heller ikke i Mai.

  • Rart detta at ingen her på bloggen klarer å hoste opp hva detta vitne har skrivi. Ække kristen sjæl men lett å se at kristne juger såre renner av dem. Triste greier mn haru først jugi dæ inn i relliøsitet blir vel løgn nødvendi.Ikke sant Hannah?

  • Du ser vel at han har skiftet dekknavn – og fremstår nå som elendig i skrivekunsten ?

  • Host bare opp linken til det detta vitne har skrivi. Det er overtydli at detta er jug. Probleme med kristenfolke er at dem juger og jugarkaller ska vel i hælvete – ska rem ikke? Skukke tru det var muli å mangle argumenter mot jehovas vitner. Skukke vera nødvendi å juge for å naile desse crazy folka. Kom med linken eller klapp ijen.

 2. Jeg avskyr Jehovas Vitner og skriver mot dem på forskelie netsteder. Kan dere gi meg en henvisning til det han typen her har skrevet så jeg kan bruke det videre. Nytter ike med påstande aleine. Må ha en link.Birgir, Hanna og Ture.

  • Du kan ikke gå rundt å avsky folk.
   Du skriver “jeg skriver mot dem”. Det ønsker jeg ikke hjelpe deg med.
   Vi er kalt til å være lys og salt.

  • skjønner. Bare bløff altså. Ofte ere sånn med de som avskyr vitnene som meg. De finner på anklager. Men de hjelper ikke når vi ska setterem fast. Det er nok å ta av så spar løgnen. Da ere vi som ryker. Kristne skulle vel ikke juge heller. Tralala

  • “…..når vi skal sette dem fast” skrev du.
   Fin hobby…

   Ps. Ta en titt på det du skrev til meg 😉 Det ser litt sutrete ut… Bruk heller normal høflighet, da når du lenger 🙂

  • Jeg avskyr IKKE Jehovas Vitner. Jeg avskyr den forkvaklede læren deres.

  • Dustete av dere å juge om at vitnene skal ha skrivi ditt eller datt som dem ikke har skrivi. Alt i dag må kunne linkes til, ellers ere fake. Lett å naile den relionen, men all fake kommer før eller sia tilbake i rettur. Vær heller ærlie og skriv sant. Løgnera skakke arve guds himmel.

 3. Apropos Jehovas vitner: https://www.jwmatch.com/

  Litt uvant å se nettdating knyttet til religiøs gruppe, men hvis alle viser respekt, synes jeg det er fint om slike tjenester kan hjelpe folk å finne hverandre. Man kan begrense søket til alder, nasjonalitet og så videre.

 4. Ja Ture, jeg har skjønt det 🙂 Og ingen tommel opp el. ned på noe han skriver, fra noen her lenger. Fordi folk skjønner. Han er litt slitsom 🙂 Men det er jo hensikten.

  Innimellom er han faktisk morsom, (tommel opp Egil) og det er tydelig at han har en fortid blant kristne.

  Det er trist at Egil, at du sitter etter så mange år og fortsatt bærer nag, og ikke kommer videre. Vi skader oss alle om vi ikke tilgir. Men du er såpass skarp at du vet det.

  Vet det ikke er dette du vil høre Egil, men allikevel… Jeg vet ikke, men HVIS du lever i mørket, så kommer dagen over deg som en tyv. 1. Tessalonikerbrev 4, v. 13 til kap. 5, 1-11. Og den kan komme i dag. Følg med på alt ang. Israel. Sjekk også opp det Emanuel Minos skrev ned fra den gamle damen. Er det oppfylt snart tro?

  • Å dere snakker om at vitna er gærne. Dere er jo minst like paranide som døm. Da registrerer jeg at den påståtte endetidsdaton dere tilla detta vtne var jug og bløff. Å jeg skriver vidre på inkognito.org om både dere og vitnefolka. Sannelig ere mange tynne forsøk på nette fra reliøse som juger såre renner a rem. Hjælpe sæ mann for galskap Bibern produserer. Men bedre stelt me dere enn vitnefolka. Ikke rart folk skyr relion.

 5. Religionsfrihet burde være en selvfølge her i Norge. Men jeg er ikke sikker på at dette er det rette nå i endetiden. Jesus advarte oss mot farisere og saddukkere – og deres lære. For meg står Jehovas Vitner med en vranglære som burde forbys i vårt kjære fedreland. De degraderer Jesus til bare en engel ; de skyr korset ; de fremhever seg selv som arvtakere etter Israels lovnader ( erstatningsteologien ).

  Om man har lest denne nettsiden over en tid : så ser man at disse vitnene framstår som onde mennesker som karakteriserer oss andre på en helt forferdelig måte. Denne med dekknavn Josef hadde ikke helsefaglig utdanning til å svare meg på et enkelt spørsmål : Vil Harmageddon inntreffe i mai 2018 ?

  I stedet angriper han meg personlig stadig vekk – som fremstår med fullt navn – han med dekknavn. FEIGE vitner vil jeg kalle slik fremferd !

Det er stengt for kommentarer.