Levi Jensen trosser kritikken -fortsetter å be med ungdommen til frelse og dele ut nytestamentet

På tross av å ha blitt dolket i ryggen av avisa Dagen, kritisert konstant av personene bak Hanvoldkanalen, kritisert av kristne og sviktet av Norsk Gideon fortsetter Levi Jensen å preke evangeliet. Senest delte han ut 80 stk nytestamenter og fikk be til frelse med en skokk ungdommer som møtte frem i surt snøvær for å lytte til den kontroversielle evangelisten. Selv om Levi Jensen blir kritisert overalt opplever han at unge mennesker møter opp for å lytte til ham, og han deler ut bibler som gjør at noen kanskje får interesse for å lese Guds ord.

Vi lever i en tid hvor Bibelen er drevet ut av skoler og norsk Gideon sliter med å få avsetning for sine bibeldeler og nytestamenter. «Ja så skjedde det igjen de tok imot Jesus og fikk hver sine testamenter. Lovet være Herren som frelser i denne mørke håpløse tiden slik at vi alle skal forstå at dette ikke er noe menneske verk.
Tusen takk for at dere støtter dette arbeidet med å sponse testamenter til disse ungdommene for her delte jeg ut 80 testamenter,» skriver Levi Jensen om hendelsen delt på Facebook tirsdag. Nå som Corona-restriksjonene også fjernes gir det Levi Jensen nye muligheter til å samle ennå flere ungdommer rundt seg, til Hanvoldkanalens store frustrasjon. På tross av intens og daglig mobbing av Levi Jensen samler ungdommen seg rundt Levi Jensen og lytter til hans forkynnelse og ber frelsesbønn. «Levi Jensen er uansett en mann som burde utfordre kristne til å tenke nytt. Han er ikke redd for å drite seg ut og fremstå som en dåre for Kristus, men ser ut til å nå frem til ungdom som man ikke finner på bedehuset eller i Sion. Den apostate norske derimot, må ty til «yoga gudstjenester» for å samle folk i kirken. Den beste løsningen for folkekirken må jo være å kaste ut Jesus Kristus og Bibelens lære. I følge avisa Dagen er det blitt avholdt en «yoga-gudstjeneste i Bergen og det var helt magisk.» Hva blir det neste? Tivoli?, Sirkus? Bingo? Pride-parade eller nakendans?

Facebook Comments

3 tanker om “Levi Jensen trosser kritikken -fortsetter å be med ungdommen til frelse og dele ut nytestamentet

 1. I Tvedestrandposten er teksten angående mannen i baris :

  «Badevert Kristoffer Øvreås var en av dem som stilte opp for å bli frelst, men han understreket overfor Tvedestrandsposten at han var usikker på effekten.

  Tror du på det Levi sier?

  -Jeg vet ikke, det er veldig vanskelig å svare på. Heller føre var enn tidlig far, da. Egentlig hadde jeg bare lyst til å vise folk formen min, men skulle det ha en effekt så er det greit å ha gjort, forteller han.»
  ——————————————-

  Det gjør vondt når de ikke har mer respekt for Gud enn dette. Vi håper både han og mange andre ungdommer har fått noe å gruble på. Og ikke får fred. Levi står på. Guds Ord vender aldri tomt tilbake.

  1
  1
  • Levi Jensen gjør den jobben menighetene ikke tar seg tid til å gjøre.
   Han går ut der fisken er. De aller fleste pastorer og kristne ser ut til å tro at fisken spretter opp av badekaret. For det er der de driver fisking. De annonserer sine «vekkelsesmøter» i avisene og ingen ufrelste kommer for å høre på dresskledde og prektige som står og lirer av seg ord i 30 minutter. Den modellen er utgått på dato!
   Dette viser at Gud kan bruke hvem Han vil og Han ser etter hjerter som er lydige. Levi har et hjerte som brenner for Jesus -og selv om han av og til ser ut til å si noe uklokt, er det jo slik at Ånden gjør Ordet levende for hver og enkelt ungdom.
   Bare det at det er så mange som kritiserer Levi Jensen og mener han mangler verdighet viser hvor fjernt mange står fra Guds ord.
   Jesus opptrådde ikke med det de religiøse mener er verdighet.
   Hva hadde disse prektige menighetsfolkene sagt dersom Jesus serverte dem en deig av jord og spytt for å helbrede de blindes øyne? Jeg tror Jesus hadde blitt foraktet og kalt uverdig av de fine pastorene i de døde kirkene og av avisen Dagen.

   2
   1
 2. Som Søkelys skriver er den såkalte norske statskirken så fjernt fra Bibelens lære som vel mulig er. Bare det å operere med «presteskap» med kvinnelige prester av flere «kjønn» viser jo at den statsbetalte «kirken» er konvertert til et hedensk trossamfunn på linje med åsatro og hare krishna.

  Det er derfor ingen nyheter om statspaganistene som forundrer en fåming i folket. Tilbake er vel bare søndagsgudstjenester med direkte djeveldyrkelse, bønner og hyllest til Satan og demoninndrivelser.

  Blir spennende når FN (dyrets bilde)går til angrep på alle disse religionene og de godt betalte, statsansatte presteskapene oppfyller følgende profeti etter å ha smurt seg inn med jord og støv for å slippe unna:

  «Jeg er ingen profet, jeg er en jorddyrker.» Sakarja 13:4,5

  «Både profet og prest er ugudelige, selv i mitt hus har jeg funnet ondskapen deres, sier Jehovah.».

  Og til sist skal de før de tas tisse i buksen av redsel:

  «Ja vannet skal renne fra deres knær», heter det.

  4
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *