Levi Jensen samler ennå ungdommer og Hanvoldkanalen raser, mener evangelisten er “en fare for samfunnet”.

Levi Jensen som er kjent for freske utspill, som mannen som går rundt med ei barnevogn for å fortelle om Jesus, samler ennå ungdom rundt seg -og personene som står bak Facebookgruppen “Hanvold-kanalen” mener at “Levi fortsetter å være en fare for samfunnet.” Dette på grunn av dette klippet lagt ut av Levi Andre Jensen.  1489 personer, deriblant Jan Kåre Christensen har offentlig gitt den kontroversielle facebook-gruppen sitt “likes”. Den kontroversielle Facebookgruppen som opprinnelig hadde Jan Hanvold som sitt viktigste “hat-objekt” er nå mer opptatt av evangelist Levi Jensen, pinsevennforkynneren Gjermund Kvamme, David Auke og Facebookgruppen “Vi som støtter Visjon Norge”.

Videoklippet “Hanvoldkanalen” viser til når de omtaler “Levi Jensen som en fare for samfunnet,” viser ikke noe annet enn en flokk ungdommer samlet forholdsvis tett rundt den omstridte predikanten. Selv på supermarkedet står folk ofte tettere og langt flere i antall uten at Hanvoldkanalen syntes å mene at de utgjør en fare for samfunnet.

11 tanker om “Levi Jensen samler ennå ungdommer og Hanvoldkanalen raser, mener evangelisten er “en fare for samfunnet”.

 1. Nødvendigvis ikke en fare for samfunnet, med en fare for kristenheten. Alle ungdommer flokker seg rundt ham for å ha noe å le av. Tragisk person som ikke skjønner at han er en klovn. Jeg håper flesteparten tror at vanlige kristne ikke er som ham .

  6
  7
  • Levi Jensen er en uredd mann, skulle ønske at alle vi andre hadde samme guts som ham.

   Det er en del skriftsteder som taler om dette.

   Mark 9:39-40 Jesus svarte: «Dere skal ikke hindre ham! For den som gjør en mektig gjerning i mitt navn, vil ikke så snart tale ondt om meg. Den som ikke er mot oss, er med oss.

   Matt 12-30 Den som ikke er med meg, er mot meg, den som ikke samler med meg, han sprer.

   Luk 9:50 Men Jesus svarte: «Dere skal ikke hindre ham! For den som ikke er mot dere, er med dere.»

   Fil 1:18 Men hva gjør det? Kristus blir forkynt i alle fall, enten det nå skjer med baktanker eller i oppriktighet. Det gleder jeg meg over, og jeg vil fortsette å gjøre det.

   Men hva skal man si om Hans Henrik? Samler han, eller sprer han?

   Mvh RJ

   6
   8
  • Levi Jensen er svært modig og på ingen måte redd for å tråkke i salaten. Og dette skal han ha full frihet til å gjøre. Jeg hørte Jensen i Lillesand i sommer, og han er flink til å spissformulere utsagn slik at mange føler det uspiselig. Han pakker ikke sine utsagn inn i bomull og det gjør at han kanskje oppleves mer ekstrem enn andre.
   Men han er i sin fulle rett til å si ting på sin måte. Et demokrati bør ha plass til Levi Jensen også. Han tar heller ikke seg selv så veldig høytidlig -og dette gir ham apell til mennesker som normalt ikke vil søke til menigheter og bedehus.
   At noen tuller med ham, må man nesten regne med. Tulling og trolling er jo en måte å reagerer på også.
   Jensen er en modig mann… Han låser seg ikke inne på bedehuset, og skal ha ros for at han faktisk forsøker.
   Og han forsøker samle som du skriver RJ. Han vil gjerne samle og ikke spre.
   Noen av tenåringene han samler gjør narr av ham åpenlyst, det er sant. Men saken er vel også slik at mange mennesker gjør narr av oss som tror på hele Bibelen. De er bare litt for høflige og gjør det ikke åpenlyst.

   6
   6
  • du vet vel RJ at en ikke skal kaste perler for svin…………

   Levi har funnet en nisje til livets opphold, det blir penger fra youtube også.
   Om det blir noen flere kirkegjengere er vel høyst tvilsomt.

   3
   8
  • Det er bedre å kaste perler for svin, en å ikke kaster perler i heletatt.

   Sakt med andre ord, så er det bedre å dele Guds ord, en å ikke dele Guds Ord med noen i heletatt.

   For den som sår mye skal høste mye, Og den som sår lite skal høste lite.

   Og om det skulle bli noen kroner ut av det, så er det ham vel unt.

   Eller er du misunnelig på ham?

   Når det gjelder frafallskirken, så er det ikke noe poeng å putte flere mennesker inn der.

   Mvh RJ

   4
   7
  • RJ, kjære broder.
   Når det gjelder frafallskirken, så er det ikke noe poeng å putte flere mennesker inn der.
   -Helt riktig. Vi får virkelig håpe at Levi ikke skaper kirkegjengere.
   Guds folk burde stå på utsiden av kirken og rope: “Kom ut av henne mitt folk, ta ikke del i hennes synder!”

 2. Dere er rå! Synes det blir ekstra “troverdig” å blande parodi med ekte “skrullinger”! Gleder meg til sjekke ut mer av alle humorinnslagebe deres! For å si det med “redaktøren” i Søkelys: “Takk Gud for at jeg så lyset!” (og oppdaget en “religiøs” satireblogg på norsk!) Lykke til videre, hvis ikke “bortrykkelsen” tar dere! Enden er nær, sa kona, grisen stod med rumpa til! 🤣🤣🤣

  8
  7
  • Du er her inne på siden, og da har du nok litt greie på Joh.Åp. Ser du ikke noe der som stemmer med dette som skjer i verden nå angående f.eks vaksinepass og å kjøpe og selge? (Det tror jeg du gjør)

   Vaksinen er ikke 666-merket, men du må da se at nå nærmer det seg at det kommer som Bibelen sier? Konserter blir allerede arrangert -for de som har tatt vaksine. I Israel blir allerede folk forskjellsbehandlet om de ikke har tatt vaksinen. Det går samme veien i Norge om ikke Erna står imot dette.

   Hvor lenge til er det, tror du, at man ikke får kjøpt mat, flyreise eller slipper inn på legekontoret uten å ha et bevis eller merke? 1 år? 3 år? Det er kanskje ikke et vaksinepass lenger da (vaksinepass er kun er en forløper til dyrets merke), men den dagen på legekontoret ER det dyrets merke som gjorde at du fikk kjøpt legetime.

   Når du leser Joh. Åp. så vet du at ALT står nøyaktig skrevet der slik som det skal bli. Du kan ikke mene at du ikke ser noe der som…. (??)

   Hvis du virkelig mener at du ikke har sett noe i dette, så kan jeg ikke fatte at du gidder å være inne på denne siden. For meg blir det uforståelig 🙂

   Jeg tror deg ikke. Og jeg tror du er litt redd. Verden er sprø, og det vil ikke bli bedre. Og jeg utfordrer deg til å stå for Jesus. Det er din eneste redning. Du tror du er tøff som er her inne og slenger med leppa om oss andre, men tøff er du bare hvis du vender om og våger å si det til kompisene dine. Jeg vet faktisk hvordan du har det.

   Velg ikke feil <3 Fordi du vil aldri glemme min advarsel. Jeg kjenner virkelig nød for deg, du må ta det alvorlig.

   7
   4
  • Bak enhver spotter finner vi et ynkelig forskremt menneske som ikke har andre måter å uttrykke sitt sjeliske mørke enn gjennom hån og spott. Bibelen og kristen tro er ikke alles sak. Du gjør dette “Nyfrelst fan” fordi du er forutbestemt til det.
   Allerede før du ble til kjente Gud din skjebne.
   Guds aktive forubestemmelse av hvem som tilhører Hans folk og hvem som ikke tilhører himlenes rike er noe som går som en rød tråd gjennom Bibelen.
   Abel var den rettferdige mens Kain ikke kunne bli frelst fordi han ikke var forutbestemt til det.
   Gud utvalgte Noah og hans familie til å vinne frelse, Alle andre døde da vannflommen kom.
   Gud utvalgte Abraham og gjorde ham til sitt folk, ingen andre enn Abraham og hans ett var utvalgt.
   Gud valgte også ut de mennesker som Han har forutbestemt til å bli frelst.
   Jesus kom for å frelse de utvalgte. Ingen andre. Punktum.
   Så derfor “Nyfrelst fan” Under Åndens åpenbaring kan jeg fastslå at du tilhører den gruppen av mennesker som er forutbestemt til den evig ild. På frukten kjennes treet og på det som strømmer fra deg av ord, kjennes opphavet,
   Når Levi Jensen forkynner evangeliet til ungdommen, så vet både han og Gud at de fleste allerede har forkastet Guds ord. Men inn i mellom vil også Levi nå frem til de sjeler Gud har forutbestemt til frelse. All misjon og forkynnelse av evangeliet er for å rettferdiggjøre den dom Gud har i tankene for ugudelige mennesker. Evig ild og fortapelse.
   Dere skal ikke undre dere over at Satan reiser opp slike som “Nyfrelst fan”.
   Bak tastaturet sitter et ondt ynkelig menneske, en evighetsvandrer på vei til det sted Gud har forutbestemt for ham.

   3
   1
 3. Levi Jensen er ganske på jordet, men han er nok oppriktig i sin sak. Samtidig er det forferdelig at evangelie framstilles på denne måten. Han har med seg elementer av vranglære i sin forkynnelse, hentet i de karismatiske bevegelser. Noe som kom inn med Kenneth Hagin og Arild Edvardsen. Som Hanvold og andre pengepredikanter har benyttet seg av, for å bli rike selv.

  Løsrevne bibelvers om at man skal samle og ikke spre, er her tatt ut av sin sammenheng. Noe som er kjent manipuleringsteknikk i de karismatiske bevegelser. Ta opp bibelen selv, og les hva som faktisk står der. Ikke hør på hva andre forteller, og ta det for gitt at de snakker sant. Til og med ateister forstår dette bedre enn majoriteten av de wom kaller seg troende.

  2
  6
 4. Dersom hedninger og kristendomshatere advarer mot en bestemt person og bruker all tid på å sverte og tale ille om, er det et sunnhetstegn med forkynneren.
  Satans tilhengere vil alltid være i mot og kritisere Guds verk.
  Dersom de samme hedninger og kristendomshatere hyller eller er fornøyde med et bestemt kirkesamfunn, en kristelig avis eller av bestemte predikanter, ja da er det grunn til å være på vakt.
  Luk 6,26 Ve eder når mennesker taler vel om eder! for på samme vis gjorde deres fedre med de falske profeter.
  Jeg tror nok at Gud har langt mer sansen for Levi Jensen enn han har for dere som er fulle av kritikk og klander.
  Dere opererer slik kjødelige mennesker gjør.
  Personlig heier jeg på Levi Jensen og Visjon Norge.
  Jeg er lei av religiøse som opererer som fariseere og alltid er ute med kritikk og sladder. Lut lei.

  4
  1

Det er stengt for kommentarer.