Levi Jensen forbanner Hanvoldkanalen

Levi Jensen fortsetter å glefse mot Hanvoldkanalen i en ny runde hvor han går hardt ut og advarer sine tilhengere mot å oppsøke Hanvoldkanalen. I tillegg velger han å forbanne facebook-gruppen. Han ser ikke ut til å ta disse ordene til etterretning:       Matt 5,44 Men jeg sier eder: Elsk eders fiender, velsign dem som forbanner eder, gjør vel imot dem som hater eder, og bed for dem som forfølger eder,
Luk 6,28 velsign dem som forbanner eder, bed for dem som taler ille om eder!
Rom 12,14 Velsign dem som forfølger eder; velsign, og forbann ikke!

Én tanke om “Levi Jensen forbanner Hanvoldkanalen

 1. Fant denne såkalte “hanevoldkanalen”.
  Pløyde meg godt ned i såkalte artikler og kommentarer. Seriøst for en søppelplass.
  Det er helt i orden å sette lyset på tvilsom forkynnelse og predikanter som ikke holder seg til Bibelen. Men hele siden er bare et stort oppgulp av hat og ikke minst total mangel på rettledning eller forklaringer. Hadde dette vært noe med substans så hadde de som spyr ut der i det minste rettledet med Bibelen som rettesnor. Men nei, ikke én passasje. Bare hvor teite, dumme, hatefulle, farlige osv. andre er. Total mangel på substans, nestekjærlighet og rettledning.
  De fleste kjenner til satan, han som kan skape seg om til en lysets engen. Men der har lyset gått så til de grader og ingen ser ser skogen for bare trær.
  Det var noe av det tristeste jeg hat sett på lenge. Er jeg forundret mtp. tiden vi lever i? På ingen måte, men allikevel ufattelig trist. Heldigvis har vi en Gud som tilgir de som ønsker å vende seg bort fra slikt, men da må man ta det oppgjøret med Gud og ikke ha begge beina i denne verden og late som om man er en troende.
  Med ønske om en velsignet lørdag.

Det er stengt for kommentarer.