Levi Fragell: “Pastor Torp truer kritikere med anmeldelse og rettssak!”

Samrøret mellom Fragell og Christensen ble omtalt i 2015

Kristendomskritikeren og humanetiker Levi Fragell er igjen på krigsstien. Ikke uventet er det pastor Jan Aage Torp som får gjennomgå når den velkjente kristendomskritikeren kvesser kniven.  “For fem år siden skrev jeg advarselen som gjengis nedenfor på Vårt Lands Verdidebatt. Siden har det blitt verre år for år. Nå skremmer Jan-Aage Torp – pastor, apostel, leder for Kristen Koalisjon og offentlig debattantant – sine kritikere med 1) anmeldelse og rettsak og 2) anklager om psykisk sykdom,” -hevder Fragell i en post på Facebook. 

Bakgrunnen for Levi Fragells bredside mot pastor Torp er en post på Facebook der Torp slår fast at den aggressive mobbingen av kristne i dagens Norge primært blir drevet frem av en håndfull individer, som egentlig er en oppgave for psykiatrien. “Vi er hatere, fanatikere og fragellister (definert nedenfor).” -skriver Fragell i sin siste bredside mot Jan Aage Torp. Det Levi Fragell ikke sier noe om er at bakgrunnen for det pastor Torp skriver er den ekstreme mobbingen og sjikanen han ble utsatt for av en omstridt bibellærer og blogger -som Fragell tidligere har vært i kontakt med.

Levi Fragell fortsetter så sin beskytning av pastor Torp med denne salven: “Ærlige beretninger om religiøse overgrep i småbarnsalderen avvises, selv om de bekreftes av en rekke ofre. De fleste av mine egne ungdomsvenner ble frelst, åndsdøpte tungetalere,  skremt med dom og fortapelse mens de var barn. Den unge Anders Torp og dem han kjemper for bør derfor støttes, ikke falles i ryggen av den eldre og ansvarlige generasjon. De metoder som er anvendt i denne forbindelse er ikke til å tro. Stans nå, Jan-Aage Torp!,” skriver Fragell som forstår at han her ikke bare rammer pastor Jan Aage Torp, men hundrevis av kristne forsamlinger og menigheter i Norge.  Både tungetale og ord om Guds dom og fortapelsen er alle bibelske sannheter vi som kristne må holde fast på og som vi også ønsker å praktisere som bibelske kristne.

Levi Fragell har gjennom flere år markert seg som en ivrig motstander av både kristne personligheter og bibelsk kristendom. Dersom man tar en titt på Levi Fragells Facebook side, -vil man finne en mann som er svært opptatt av å kritisere absolutt alt -som smaker av kristen tro, -og Levi Fragell er ikke redd for å bruke sterke ord både mot karismatisk kristendom, men også mot Luther og det pågående “reformasjonsjubileet” som blir feiret av lutherske kirker. “Sitatene fra Luthers munn og penn kan skremme vettet av enhver veloppdragen leser,” slår Fragell fast. Også Franklin Graham og den kommende “håpets-festival” får gjennomgå: “Avlys «Håpets festival» med Franklin Graham i Oslo i november! Dette er for uverdig. Forsikringen «By the hand of God» og anbefalingen «grab them by the pussy» er den dypeste kløften i livssynsallianser jeg har sett. Og jeg har sett mye,” skriver Fragell -mens hans tilhengerskare på Facebook roper “ja og amen”.

 

11 tanker om “Levi Fragell: “Pastor Torp truer kritikere med anmeldelse og rettssak!”

 1. Jeg skjønner Levi Fragell, men jeg har aldri så langt jeg vet hatt noe med ham å gjøre.
  Da får du dolumentere det Kjell, uansett. Det har ikke noen betydning for saken da jeg og Fragell kjemper to ulike kamper!
  Han for at kristne skal oppføre seg noenlunde normalt noe som en narreapostel aldri vil klare.
  Jeg er imot gjengifte blant forkynnere og prester!

  • Jeg så at Torp hevdet det. Jeg syntes også jeg husker at det var et samrøre mellom deg og Levi tidligere i saken.
   Jeg syntes å huske at noen av dine støttespillere hadde kontakt med Levi og det ble skrevet om det i forkant av rettssaken i tingretten.

  • R a n d e og Levi Fragell hadde en del kontakt.
   Han var som en sjelesørger for henne etter den røffe behandling hun fikk av Narreapostelen og dere på Søkelys !
   Men ikke med meg!

  • To ting er sikkert.
   Jeg har aldri hatt noe med Levi Fragell.
   Skulle jeg valgt som kvinne vil jeg ikke hatt noe med å gjøre.
   Hva vet jeg? , eller mangel på dette.
   At en forsvarer en slik her på Søkelys, forteller bare hvor lavt en står!

   Kommentaren er redigert av moderator

 2. Ha ha Jan Kåre!!?
  “Fragell som sjelesørger”?? Du snakker som du har vett til og viser bare med en slik kommentar at du er åndelig totalt død!???

 3. Hedningen og NarrEvangelisten i vanhellig samrøre. Det viser jo ikke annet enn å langt bort fra kristendommen NarrEvangelisten har kommet. Disse to virker sammen for det onde. Den ene tapte troen og ble en frafallen.
  Den andre tapte æren og ble en straffedømt NarreEvangelist og Narrbibellærer som formidler en falsk Kristus og et annet evangelium.
  Egentlig hører de sammen, hedningen og NarrEvangelisten

 4. Du Jan Kåre burde være den siste som snakker om å holde sin sti ren. Når Bibelen taler om renhet og det å holde sin sti ren, taler den ikke bare om ekteskapet, men om alle synder. Hva slags terskel Christensen har på sin “renhet” kan vi lese ut fra følgende faktum.
  1. Han utgir seg for å være andre enn den han er.
  2. Han lyver når han blir tatt på fersk gjerning.
  3. Han nekter å følge Bibelens tilrettevisning når den taler om å ha respekt for øvrigheten.
  4. Han er ikke så nøye med hvitt og svart arbeide.
  5. Han stjeler andres fotografier.
  6. Han svindlet NAV for urettmessige sykepenger
  7. Han løy om fornærmede i tingretten
  8. Han lurer til seg penger ved å hevde at han skal oversette Bibelen
  Den som er uten synd Christensen, han kaste den første sten!

  • Den som er uten synd……., han kaste den første sten! Akkurat dette “verset” står ikke i grunntekstene, men er lagt til siden. En god del bibeloversettelser utelukker derfor dette.

 5. Levi Fragell er en ulv i ulveklær.
  Han var en aktiv pinsevenn, og gikk fra hus til hus i Egersund, og vitnet om Jesus, og delte ut traktater.
  Når en mann har vært en levende Jesus-etterfølger, opplevd bønnesvar, under, mirakler og helbredelser, for deretter å vende seg bort, da er det et bevisst valg: da har han blitt en disippel av djevelen!
  Vokt dere for denne farlige mannen!!!!

Det er stengt for kommentarer.