Leiv Holstad er død, 68 år gammel. -Jan Hanvold i sorg

Leiv O. Holstad fra Nordlandsbygden Korgen var sprøytenarkoman, men ble frelst på 70-tallet. I 1984 startet han Maritastiftelsen, ett av landets fremste arbeid innenfor rusomsorgen. Han var i tillegg en høyt aktet forkynner og pastor. Det er avisen Norge i Dag som melder dette. Leiv Holstad ble 68 år gammel. Hans Inge Fagerviks sang “farvel Marita” var en låt som ble spunnet ut av arbeidet Leiv Holstad grunnla. Vi lyser fred over Holstads minne og våre tanker og bønner går til hans familie. Jan Hanvold i TV Visjon Norge er en av dem som føler sorg etter Holstads bortgang

“Det er en stor sorg, da vi mottok budskapet, at Leiv Holstad er død. Leiv var en utrolig brennende Jesus etterfølger. Som en av de første narkomanene, i Oslo . Ble han herlig frelst og løst i Jesus vekkelsen. Og ble med på Ten-centeret I Oslo. Ifra første stund var han en ivrig evanglist. En sterk bibellærer. Og igjennom sitt virke med Marita stifelsen, har han reddet utrolig mange ifra narko døden. Samt alle skolebesøk, med vitnesbyrd og advarsel imot narkotika. Har han og teamet hans hindret mange i å begynne med rus. Personlig kjente jeg Leiv, som en varm og raus kristen. Som alltid viste kjærlig og omsorg, imot dem han møtte på sin vei. Jeg lyser fred over hans minne,” skriver Jan Hanvold i tv kanalen Visjon Norge på Facebook etter at det ble kjent at Leiv Holstad er gått bort.

Hans Inge Fagerviks “farvel Marita” er en sterk påminnelse hvordan narkotika ødelegger folks liv.

 

Én tanke om “Leiv Holstad er død, 68 år gammel. -Jan Hanvold i sorg

  1. Jeg har i en periode økonomisk støttet Norsk Narkotika Politi Forening , de jobber bla mot avkriminalisering av lett narkotiske stoff eks vis hasj .
    For mange tunge narkotika misbrukere var det nettopp hasj som var inngangsporten til narko helvete .
    Det som forundrer meg er at de fremste ekspertene innen for narkotika i politiet , velger man og kalle for gammel dags og lite opplyste , de folka som til daglig ser narkotikaens tragedie, de folka som har utdannet seg for å kjempe mot narkotika , de folka som virkelig kjenner narkotika mafiaens dynamikk, de folka som er norsk politi , tollvesen ol. de folka velger en å forkaste rådene fra, for det er nettopp det eksempelvis partiet Venstre gjør når det høylytt argumenterer for avkriminalisering av lette narkotiske stoff.
    Gud har freds tanker med oss og ikke tanker til ulykke ! Men i Norge vil vi ikke høre, akkurat som de ikke vil høre på Norges fremste eksperter når det kommer til narkotika . Avkriminalisering og sannsynligvis etterhvert legalisering av lette narkotiske stoffer vil komme i Norge om Norge får bestå som fri nasjon, men nei Norge går sin dom i møte og den kommer snart , veldig snart. Våk derfor og be , for vi er i endens tid og er du ikke rik og i nød og lengsel etter Gud, så takk Gud for det , for da er du rik i Gud.

Det er stengt for kommentarer.