Large Earthquake Cali, Forced Jabs coming to USA + more 7-7-21

California-jordskjelvet og innføringen av dyrets system og tvungen vaksinering kommer til USA er temaet for nattens sending fra Blazing Press

Facebook Comments

3 tanker om “Large Earthquake Cali, Forced Jabs coming to USA + more 7-7-21

  1. Hva angår Bibelen og åpenbaringsboken, har jeg alltid lurt på hvordan hele den moderne verden vil bøye seg ned og tilbe dyret og ta dyrets merke. Absolutt hele verden. De som ikke tar merket og tilber dyret vil bli drept.

    Etter denne såkalte pandemien er det lett å se hvordan dette blir. Folket bøyer sine nakker og vil gjøre dette senere også. Men det vil fortsatt finnes de som står imot den totalitære ondskapen, både nå og når dyret stiger opp.

  2. En skal ikke se bort ifra at den sataniske Biden administrasjonen i USA kommer til å innføre tvungen vaksinering. Jeg tror myndigheter i hele verden ikke bryr seg om hvor mange ødelagte og døde mennesker det kommer i kjølevannet av vaksinering. Menneskeverden er i realiteten i ferd med å opphøre i vesten. Verden glir sakte inn i dyrets og Antikrist mørke. Det er land som allerede driver med tvungen vaksinering. Man ser også på likegyldigheten hos myndighetene i Norge . Det er snart 200 døde av vaksiner her. Men det blir mørklagt av MSM. Det som ville vært en katastrofe for ti år siden, bryr de ikke seg om nå. At de blåste opp Astra Zeneca dødsfall var bare for å dra fokus bort fra de andre vaksinene som gir langt høyere dødsfall og bivirkninger.

    https://twitter.com/risetoflyy/status/1413373580264493061

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.