Lange matkøer og mange døde i Amerika -Lytt til “profeten” som virkelig bommet stygt

Lange matkøer og folk som sitter timevis i kø for å få en pose matvarer av forskjellige veldedighets-tiltak er blitt et vanlig syn over store deler av USA. Allerede for nærmere to uker siden kunne Søkelys rapportere om de voksende køer av folk som brått er blitt fattige etter å ha mistet jobben og inntektene. I dag kan også NRK rapportere om det som var et faktum allerede den 2 april, og køene av amerikanere i matkø blir stadig lengre og lengre. For millioner av amerikanere er det som nå har skjedd en gigantisk katastrofe som vil få enorme og langvarige konsekvenser i form av fattigdom. Også matmangel kan komme til å true liv og helse til mange, da matproduksjonen er i ferd med å bryte sammen.

To av dem som virkelig har hatt profetisk “innsikt” over det som har skjedd og skjer med utbruddet av pandemien er profeten og Donald Trump vennen Hank Kunneman. Tusener på tusener av døde, økonomien har kollapset, arbeidsledigheten eksplodert og Donald Trumps USA er på vei inn i en dyp økonomisk depresjon. Sjeldent har vi sett en “profetisk røst” være mer i uttakt med virkeligheten enn det Hank Kunneman er i videoen under

USA anno 11 april 2020

2 tanker om “Lange matkøer og mange døde i Amerika -Lytt til “profeten” som virkelig bommet stygt

  1. Donald Trump ble innsatt som President for dette. Han er den eneste som er i stand til å lede og løfte USA ut av denne katastrofen. Gud visste at denne pandemien vil ramme verden og USA. Og da er det avgjørende at man har en leder med hjertet bøyd under Gud til å gjenreise landet. Trump har allerede bevist ovenfor verden at han var i stand til å løfte USA ut av arbeidsledighet og bidro til å skaffe 7 millioner amerikanere jobb siden han ble president. Når nå denne pandemien rammer hele samfunnet og kanskje 20-30 millioner vil miste jobbene på kort tid, er Trump presidenten og lederen med Guds hjelp som kommer til å løfte landet ut av denne katastrofen som ble kastet på av Kina i samarbeid med demokratene i USA og den marxistisk venstresiden i FN, WHO og andre aktører innen globalismen. De har til hensikt å forsatt få Trump fjernet.

    • Donald Trump er ikke Gud, jeg synes han likner mer og mer på en forfører.
      Donald Trump fikk til mye , men det var ved og kraftig be gjelde USA

      Personlig må jeg si att jeg har latt meg imponere av Trump , men det er ting ved ham , som gjør meg kritisk til ham.

Det er stengt for kommentarer.