La ut videoklipp på Facebook som viser at naboen ikke bryr seg om søndagen som helligdag -brukte dagen på å klippe hekken

Blogger Jan Kåre Christensens nabo er neppe fornøyd med at hans trimming av hekken søndag formiddag er blitt filmet av bibellærenen og lagt ut på Facebook. Christensen som selv kjører buss også på søndagen skriver dette om hendelsen: “Hva skal en si til naboer som overhodet ikke bryr seg om søndagen som en hellig dag? Si ifra? Eller bare la det skure og gå? Her er nabo over på den andre siden av veien kl. 10. På morgenen i fyll aktivitet. Jeg har så mye problemer med naboer fra før, så jeg sa ikke noe. Men er det rett?” -spør Christensen som har lagt seg ut med flere av naboene over parkering i Stormyrveien og oppføring av en ulovlig mur. Det var som kjent naboer som tipset PBE om den ulovlig oppførte muren, og i etterkant har naboforholdet i området vært anspent.

Blogger Christensen tydde søndag til Facebook hvor han la ut et innlegg med et videoklipp som viser hvordan en av Christensens naboer bruker søndag formiddag til å trimme hekken. “Her er nabo over på den andre siden av veien kl. 10. På morgenen i fyll aktivitet. Jeg har så mye problemer med naboer fra før, så jeg sa ikke noe. Men er det rett?,” spør Christensen i sitt Facebook-innlegg. Christensen har fått sju kommentarer hvorav ingen stiller spørsmålet om det er lurt å “henge ut” naboen slik. Nå kjenner ikke vi aktuelle nabo, men dersom han er adventist så helligholder han sabatten som helligdag. Også jødene helligholder sabatten som anses som den sjuende dagen. De som har kommentert Christensens mener at søndag er en dag for stillhet, ro og kirkegang og mener dermed at Christensen har rett til å være indignert.

https://www.facebook.com/100037764124481/videos/488727349062732/

 

Facebook Comments

4 tanker om “La ut videoklipp på Facebook som viser at naboen ikke bryr seg om søndagen som helligdag -brukte dagen på å klippe hekken

  • Men du bryr deg ikke om norsk lov, Jan Kåre Christensen.

   Du bare farer frem som det passer deg. Du tok deg inn på et SAS Radisson hotell, stjal mat fra dem og i ettertid mener du at det er galt at Unibuss gir deg refs for det.

   Dette bare en av de lovene du bryter og gjør det med forakt for norsk lov og alle oss som følger norsk lov.

   Og i motsetning til det du ofte gjør, har heller ikke din nabo brutt loven. Jeg er enig at det å klippe hekken på en søndag ikke er bra. Men det er ikke ulovlig og hvis han er en jøde eller metodist, er det du selv som bryter hans religion med dine gjøremål på en lørdag i hagen din.

   Som Birgir sier det, er det dessuten ulovlig å legge ut slike snutter på nettet med mindre den avbildede har tillatt det.
   Her bryter du igjen norsk lov.

   Men din nabo har altså ikke brutt norsk lov.

   3
   1
 1. Etter det jeg vet er det ulovlig å henge ut folk med bilde og video på sosiale medier. Men Jan Kåre Christensen er jo kjent for å gå ulovlighetene veier.

  2
  1
 2. Pleier ikke lese noe ang denne kranglefanten, men så overskriften, har ikke ord.
  Selvfølgelig er det galt. Man ER ikke kristen og holder på slik.

  Kun EN ting å gjøre, si unnskyld, gi ham en fin palme til å ha i hagen og vær et lys resten av tiden på jorden.

  Blir flau av slike folk…. Er han min bror lurer jeg på.

  5
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *