Kvinnefronten vil demonstrere mot årets sørgemarsj for det ufødte liv førstkommende tirsdag

Kvinnefronten vil feste for retten til å drepe barn  Årets tradisjonelle sørgemarsj for det ufødte liv som har blitt arrangert i en årrekke av norske abortmotstandere risikerer å bli møtt av demonstranter fra kvinnefronten. Årets sørgemarsj starter tirsdag 13 juni klokken 15 med oppmøte utenfor stortinget. Marsjen går så til det ukjente barns grav på Vår Frelsers gravlund hvor deltakerne bruker å legge ned blomster. I år har kvinnefronten med flere varslet en motdemonstrasjon som de kaller “abortfest”, hvor det skal festes for retten til å ta livet av barn i mors liv.

.

Blodtørstige feminister i kvinnefronten vil feste den 13 juni av glede fordi de ennå kan få tatt livet av ufødte babyer

“Eg veit ikkje om dei har tenkt over det, men dei tråkkar på både dei ufødte barna og jentene. Me har så masse kunnskap om fosterutviklinga, at dei virkar seinfattande når dei påstår at det ikkje er et menneske før det er født. Det virkar seinfattande fortsatt å snakka om fosteret som en del av kvinna sin kropp. Dei tråkkar på jenter som har mista barn, enten det er spontanabort, liv-mot-liv, eller alle dei som angrar på et feil valg. Jentene veit at dei har mista et barn, ofte et etterlengta barn, ikkje en celleklump. Ein dag i året er dette sørgetoget, og så skal Kvinnefronten og likesinna ødelegga,” skriver Annlaug Helene Rød i en melding på Facebook. -Det har aldri vore stor oppslutning om Sørgetoget, og det er lenge siden -80-tallet, da tusenvis møtte fram i Oslo. Tross all kunnskapen me har i dag, har likegyldigheten tatt overhånd. Sjøl kalde, hjerteskjærande beskrivelsar fra legane om avlivnings-metode av tvilling-foster får oss ikkje opp av godstolen. -Eg oppfordrar kristne og andre til å stå opp for dei ufødte barna! Begynn med å stilla i Sørgetoget, og fortsett å engasjera deg på andre måtar. Kvinnefronten m.fl. sin “Abortfest” bør vera ein vekkar for oss!” skriver  Annlaug Helene Rød videre. Søkelys vil med dette oppfordre alle som har mulighet til å stille opp under årets sørgemarsj i Oslo førstkommende tirsdag.

8 tanker om “Kvinnefronten vil demonstrere mot årets sørgemarsj for det ufødte liv førstkommende tirsdag

 1. Ludvig Nessa og andre som står på for barnet i mors liv, er en stor velsignelse for vårt land. Uten disse og Søkelys som modig løfter frem abortsaken, hadde hele abortsaken vært død.

  • Menn har i alle tider ønskt å eiga kvinnekroppen som si mark. Abort er ei særs alvorleg sak, men ingen andre enn den enkelte skal få bestemma over kroppen vår. Det vert ikkje betre om prestar og skriftlærde tek avgjerdene.

  • Gunn-Irene Så du mener at å bestemme over liv og død er opp til hver enkelt kvinne? Ikke rart verden går mot fortapelsen. Alt i navnet av feminismen, som jo er djevelens og satans verk.

  • Et liten digresjon, men søkelys mener jo at det er OK for foreldre å bruke vold mot sine barn (saken om barnemishandlerene fra Naustdal). Skillet er ikke så stort mellom abort av fosters i la oss si før uke 8, og det å slå sine barn.

  • Søkelys mener ikke at det er ok å bruke vold mot noen. Det er jo litt bemerkelsesverdig at i Nausdal saken måtte barnevernet bøye unna og gi barna tilbake til foreldrene. Hadde det vært snakk om mishandling som du påstår, hadde neppe det skjedd. Søkelys påpeker det faktum at de aller fleste kristne i verden har et annet syn på dette med dask og fysisk avstraffelse av sine barn enn det vi har her i Norge.

 2. Noe så grusomt. Feire at man kan ta liv av barn som ligger der det burde være tryggest, nemlig i mors mage. Barnet har et bankende hjerte, eget DNA osv. Leser ikke legene Den Hipokratiske Ed mer? Skal ikke de bare redde liv. Det er bra vi har Ludvig Nessa. En ærlig og stø mann. Selv er jeg barnas talskvinne.

 3. Med andre ord, dask og fysisk avstraffelse (vold) mot barn er OK for søkelys. Foreldrene i Naustdal har innrømmet vold mot barna sine. Med andre løgn på løgn fra din side. Du er for bruk av vold mot barn, samtidig som du påstår at det ikke er OK å bruke vold mot andre.

 4. Hvorfor stiller ikke flere opp for å markere sitt syn på det å ta livet av ufødte forsvarløse individer? Sannsynligvis er det mange i nærheten av Oslo som kunne vært med i sørgemarsjen, samt appellen ved Stortinget. Jo flere som markerer sitt syn, jo lettere vil det være for de av helsepersonellet som ønsker å reservere seg mot abortinngrep. Slik var det den gang da abortloven ble vedtatt. Det var få av kirkens folk som protesterte. Avdøde prest, Karsten Isachsen, har fortalt at dersom flere prester hadde støttet opp om Knudsen og hans protest mot abortloven, ville den sannsynligvis ikke blitt vedtatt.
  Dette er viktig for å vise at vi tror på en Allmektig Gud som forbyr å ta livet av hans barn, ref. “Du skal ikke slå ihjel”. Som det står skrevet: Han ser mennesket helt fra unnfangelsen. Hvor mange mennesker som kunne ha levd i vårt land i dag, er det bare Gud som vet fordi abortloven har vært i funksjon i snart to generasjoner, og derved en eksponensiell mengde mennesker som ikke eksisterer. Likegyldighet er et farlig våpen, ref. situasjonen i Tyskland i 1930-åra.

Det er stengt for kommentarer.