Kristne profeter vil ikke gå tilbake på sine profetier

Hank Kunneman, Lance Wallnau og  vil ikke gå tilbake på sine profetiske ord om valget selv om Biden/Harris regimet nå er installert i Washington. Hank Kunneman forsøker nå å skyve sine profetiske ord ut i tid og ber lytterne komme tilbake om fire år. Hvorvidt seerne av disse fire profetiske røster vil kjøpe bortforklaringene fra de fire profetene som nå blir stemplet som falske profeter, gjenstår å se.

Blant de som har kommentert videoen under, ser det ut til at de mest troende kjøper bortforklaringene fra de fire røstene som forsøker å snakke seg bort fra virkeligheten vi nå befinner oss i. Kamala Harris og Joe Biden er ledere for det nye regimet som har tatt over makten i USA, og selv ikke nye drømmer og visjoner kan endre på det faktum at disse fire nå vil bli spottet som falske profeter i lang lang tid.

12 tanker om “Kristne profeter vil ikke gå tilbake på sine profetier

 1. Hvorfor være så smålåtne? Gi de nasjonalkonservative dommedagsprofetene litt slack! Profetiene blir oppfylt i Himmelen! Eller i Helvetet? Lenge leve Valdresprofetien og alt som er gøy! 😂🤣😂🤪

  • Clausen alt i Valdres profetien har skjedd, frem til og med att folk fra fattige land som strømmer inn i Europa skal bli mer og mer behandlet som jødene like før utbruddet av 3 verdens krig, så le mens du kan Clausen , for 3 verdens krig kommer og den kommer snart.

   4
   3
 2. Løgnprofetene virker tåpelige. De har løyet med kaldt blod og tabbet seg ut.
  Trump kan takke seg selv, han er stor i kjeften og bruker ukvemsord om sine motstandere. Åpenbaringen 6.2 med forutsigelse om pandemien stemmer perfekt. Neste er rød hest og rytter som skal ta ferden ifra jorden, spennende tider….Maranata,

  1
  1
  • Helt riktig. Det hadde vært den rette overskriften. Selv om jeg er ikke ønsket biden som president, er jeg faktisk glad disse «profetene» kom med disse «profetiene». På den måten avslører de seg selv som løgnere.

   De burde lese hele bibelen. Ikke bare plukke ut det som passer dem, og utelate resten. Det å si «så sier Herren» når Herren ikke har sagt, er faktisk veldig alvorlig.

   5
   1
 3. Angående Patmos og Valdres:

  Ikke noe overnaturlig i å gjette riktig 😇

  Det spys ut hundretusenvis av religiøse spådommer hvert år 🤪 Spåkonas gjetninger i Valdres er ikke på noen måte overraskende. Ikke mer enn Snåsakallens eller Sylvia Browns eller Nostradamus’ guddommelige forutsigelser 🤣

  Valdreskvinnens overveldende drømmeopplevelse gjenspeiler sannsynlige utfall. Folkevandringer og lykke som vendes til ulykke har i alle tider vært et av flere sannsynlige scenarioer.

  Det er en i sannhet skrøpelig guddom som ikke gir sine milliarder av følgere større nådegaver. Sannsigerskens drømmesyn treffer riktig på hovedtrekk. Men selv en mentalist, en “tankeleser”, kan trylle frem mer imponerende, mer spesifikke forutanelser i sine underholdningsshow. Her er det som vanlig mange omtrentligheter, stort tolkningsrom og mye som kan både tas med og utelates.

  Vi trenger ikke å være matematikere for å regne ut at valdresprofetier ikke bærer sikre tegn på å være mirakuløse åpenbaringer. Det kan selvsagt være en åndsmakt bak, men selve resultatet, selve spådommen, er identisk med flaks og sunn teft. De åndelige/religiøse er så forutinntatt velvillige til sin barnetro at de forklarer alt de ikke forstår med ferdige ramser. De godtroende overtroiske tilpasser inntrykk og opplevelser fullstendig etter egen fantasi.

  Menneskedyret har et meningssøkende sanseapparat. Vi dikter mønstre og mening også i tilfeldigheter. Slik er vi evolvert. Kreativiteten gir større sjanse for overlevelse. Tilsvarende er vi svært lettlurte. Ja, bortsett fra alle pastorer som krangler, da, de sprenglærde og bibelkåte som glefser mot andre dommedagsprofeter om å være de eneste som guddommen har åpenbart sannheten for, de eneste som besitter den korrekte tolkningen av religiøse visjoner og mytologiske skrifter.

  Tror dessverre jordelivet går sin skjeve gang og vi alle dør før ørkenguden og hans satanskapelse innhenter oss…

  🤪.

  3
  1
  • Så at alt dette skulle skje viste du Clausen i 1968 fordi du enkelt kunne rekne det ut ?

 4. Uansett Clausen, da vet du at også 3 verdens krig kommer meget snart ” det er jo så enkelt å rekne det ut ”

  Så Clausen du får fortsette å le da.

  • Rune Lye!

   Jo takk, jeg kan heldigvis ikke annet enn å le av selvoppfyllende profetier og tilpassede tolkninger. Vi trenger ikke være synske eller besatt av ånder for å spå rett om kommende kriser. Slik er virkeligheten. Sola sluker jorda om fem milliarder år. For eksempel.

   Opplevelser av tap er kjent som effektiv drivkraft i all historiefortelling. En motivasjon for handling. Nå er det mye sutring fra gamle gubber om personlig tapt status, tapt ungdom, tapte territorier, tapte tradisjoner osv osv. For mange var verden bedre før. Dessverre. For mange er den bedre nå. Heldigvis. Menneskeheten gjør så godt den kan.

   Spådommer om forvirring og motstand er heller ikke overbevisende garantier for guddommelig fremsyn og overjordiske evner. Vi trenger ikke være narsissistiske og sadistiske ørkenguder eller velfødde dommedagsprofeter for å finne eksempler på hvilke påstander som helst. Verden er uendelig rik, og vi er mer enn kreative nok til å finne hva vi enn leter etter. Kristne kan se endetidstegn i absolutt alt. Hvis de så ønsker. Eller håp.

   Ja, håper virkelig du også kan le litt. Får inntrykk av at mange nasjonalkonservative mannfolk bekymrer seg over at de ikke lenger er atten år i et Norge ledet av Hans Nielsen Hauge, Thomas Ball Barratt eller Lars Korvald. For å si det sånn.

   Måtte dagen din bli fin, Rune!

   😄

 5. Selv om jegikke ønsket biden som president, skulle det stå. Gikk litt fort. Fikk ikke visket ut hele setningen. 😉

Det er stengt for kommentarer.