Kristen kvinne som ble arrestert for å be i stillhet utenfor en abortklinikk blir straffeforfulgt

Isabel Vaughn-Spruce i stille bønn utenfor en fosterdrapsklinikk. Nå skal hun straffeforfølges. Foto: ADF international

En britisk pro-life aktivist vil måtte møte i retten og vil bli utsatt for straffeforfølgelse etter at kvinnen ble arrestert etter at hun stod utenfor en fosterdrapsklinikk i stille bønn i Birmingham. Isabel Vaughn-Spruce, som er leder for organisasjonen “Marsj for Livet i Storbritannia ble arrestert på utsiden av  BPAS Robert Clinic in Kings Norton, Birmingham den sjette desember mens hun var i stille bønn for barna som slaktes i mors liv. Forrige torsdag ble hun siktet på fire punkter for å ha forbrutt seg mot ” Public Space Protection Order. I følge  ADF International, en juridisk organisasjon som fører hennes sak, ble kvinnen angitt av en forbipasserende som så henne utenfor klinikken etter stengetid. Kvinnen hadde ikke noen plakater eller tegn på at hun demonstrerte.

På politistasjonen presenterte påtalemyndighetene henne med å vise til tre forskjellige bilder som var tatt av henne på utsiden av abortklinikken mens den var stengt for å undersøke om hun ba eller ikke. På spørsmålet fra politimyndighetene om hun hadde begått den alvorlige forbrytelse å be til Gud, svarte hun at hun kunne ha bedt på noen av bildene eller stått og tenkt på andre ting, som hva hun skulle ha til lunsj. Det mest skremmende i sodomittiske samfunnet er nå at man kan bli arrestert og tiltalt for å be i stillhet. “Som en betingelse for å bli løslatt, ble pro-life talskvinnen fortalt at hun ikke fikk lov til å ta kontakt med en lokal katolsk prest som er involvert i den kristne Pro-life organisasjonen. Dette kravet ble senere droppet. Det ble også satt som en betingelse at hun videre må avstå fra å ta del i pro-life aktivisme og bønn i nærheten av abortklinikken, og dette kravet gjelder ennå,” skriver Christian Post. I et stadig mer avkristnet Europa ser vi at myndighetene bruker stadig mer tid og ressurser på å slå ned på kristne som opererer i det offentlige rom. Ytringsfrihet og tankefrihet er snart en saga blott for Guds folk i Europa. “Det er forferdelig galt at jeg ble kroppsvisitert, arrestert og avhørt av politiet -og siktet fordi jeg bare ba inne i meg,” sier  Vaughn-Spruce i en uttalelse. “Sensursoner påstår å skulle forby trakassering, noe som allerede er ulovlig. Ingen skal noen gang bli utsatt for trakassering. Men det jeg gjorde var langt fra skadelig – jeg utøvde min tankefrihet, min religionsfrihet, innenfor privatlivet i mitt eget sinn. Hun sier videre at ingen bør bli kriminalisert for å tenke eller be på et offentlig sted i Storbritannia. Loven som brukes mot henne er “Public Space Protection Order” som forbyr protester eller bruk av bilder, inkludert grafisk materiale om spørsmål knyttet til abort. Dette gjelder både muntlig, skriftlig, bønn eller rådgivning utenfor en klinikk som avliver barn i mors liv. Loven som ble autorisert den september gjelder områder innenfor en avgrenset sone nær drapsklinikken. Folk som bryter denne loven risikerer å bli arrestert, varetektsfengslet og bøtelagt. Og dette skjer i et såkalt “demokratisk” land i Europa som tilsynelatende har tros og ytringsfrihet. Vi får håpe og be om at den kvinnelige Ja til Livet aktivsten vinner frem i retten. Vi lever nå i en absurd tid i våre vestlige frafalne og avkristnede samfunn der det er okey og greit å slakte et ufødt barn i mors liv, mens det er kriminellt å be i sitt stille sinn i nærheten av fosterdraps-klinikkene.

 

 

 

 

 

6 tanker om “Kristen kvinne som ble arrestert for å be i stillhet utenfor en abortklinikk blir straffeforfulgt

 1. Frafallet i Europa ligger ikke tilbake for frafallet i USA:
  Kristne friheter som er grunnlovsfestet blir satt til side.
  Ennå sitter en lærer i Irland som ikke vil omtale en mannlig student som “hen” i fengsel. Det er myndigheter som innfører slik ugudelighet Ukraina nå kjemper for.
  En kristen vil ikke bli arrestert og stilt for retten i Putins Russland for å be inne i seg…

  4
  4
  • Russland anser Jehovas Vitner som ekstremister med forbindelse til USA. Det har vært noen få saker mot medlemmer av Jehovas Vitner men Jehovas Vitners menigheter driver fremdeles virksomhet som er innenfor russisk lov, og de blir ikke straffeforfulgt av den grunn.

   Putin er ein stor djevel.
   Forstår ikkje at folk kan forsvara denne tyrannen.
   ………………………………….
   Han er vel neppe noe større djevel enn det USA og NATO er. Både Stoltenberg og Joe Biden bader i blod og er begge krigsforbrytere som burde blitt stilt for den internasjonale krigsforbryterdomstolen.
   Putin selv kjemper for kristne verdier og fører nå en krig mot Sodoma og den onde vestlige allianse.
   Vi så i kveld på TV hvilken stor djevel Biden er.
   Mannen sender milliarder av dollar til denne meningsløse krigen mens amerikanerne selv lider i fattigdom. Han er nesten en verre Satan enn det Zelensky er som har ofret mer enn 150 000 liv i sitt demoniske hat mot Putin.
   Jeg kan ikke skjønne at du kan støttte disse europeiske hatere og russofobier som søker krig i stedet for fred,
   Etter å ha sett hvordan nazistene har angrepet Donetsk og Luhansk i 8 år med djevelske våpen, er det for meg en gåte at du applauderer krigsforbrytelser begått av ukrainske nazister i mange år. Du har ikke Guds velsignelse over det du holder på med å skrive. Du er bare et ekkokammer for hva VG, NRK og TV2 forteller. Du avviser alle spørsmål om Biden jukset seg til makten og formidler de store løgnene homopressen fortellr Torstein. Du er blitt en tragedie som formidler det du blir fortalt av løgnpressen.
   De av oss som har litt IQ forstår hva som skjer og vi ser USAs blodige hånd i alt.
   Jeg støtter Putin fordi det kun er en russisk seier som kan forhindre globalistenes antikristne agenda.
   Jeg trodde du var utenfor leiren, men du befinner deg på den korrekte side. I hvertfall dersom du støtter at landene pumpes for penger og det økonomiske tilbakeslaget blir større. Du verden hvilket ansvar du påtar deg med å stadig forbanne den lederen Gud har valgt i Putin.
   Stakkars dumme og hjernevaskedeTorstein. Du og denne fariseer-Birgir har funnet sammen i et løgnens bånd.

   2
   2
 2. En kristen vil ikke bli arrestert og stilt for retten i Putins Russland for å be inne i seg…
  —————
  Putin har forbode Jehovas Vitner.

  “20. desember 2022 kl. 11:27 Russland: Fire Jehovas vitner dømt til fengsel En russisk rett har dømt fire medlemmer av trossamfunnet Jehovas vitner til fengselsstraffer på mellom tre og et halvt og sju år.
  Trossamfunnet ble forbudt i Russland i 2017 som følge av en lov som stempler det som en ekstremistisk organisasjon.
  De fire medlemmene er dømt for å avholde ulovlige religiøse møter og for å spre forbudte religiøse doktriner, heter det i dommen.
  ___________________
  Putin er ein stor djevel.
  Forstår ikkje at folk kan forsvara denne tyrannen.
  ————————————-
  Det er kvalmande med desse pro- abort tilhengarane.

  “Thou shalt not murder a child by
  abortion, nor again shalt thou kill it when it is born.” Barnabas 19,5

  Barmabas som er nend som hjelpar av Paulus skriv og om dommen.

  “Barnabas 15:3
  Of the Sabbath He speaketh in the beginning of the creation; And
  God made the works of His hands in six days, and He ended on the
  seventh day, and rested on it, and He hallowed it.

  Barnabas 15:4
  Give heed, children, what this meaneth; He ended in six days. He
  meaneth this, that in six thousand years the Lord shall bring all
  things to an end; for the day with Him signifyeth a thousand years;
  and this He himself beareth me witness, saying; Behold, the day of
  the Lord shall be as a thousand years. Therefore, children, in six
  days, that is in six thousand years, everything shall come to an end.
  http://www.earlychristianwritings.com/text/barnabas-lightfoot.html
  Barnabas 15:5
  And He rested on the seventh day. this He meaneth; when His Son
  shall come, and shall abolish the time of the Lawless One, and shall
  judge the ungodly, and shall change the sun and the moon and the
  stars, then shall he truly rest on the seventh day.”
  ————
  Me er entra dei alvorlege siste åra.
  Snart får me sjå kven denne “EVIL ONE” er.
  Han er jødane sin beste ven i starten.
  Tempelet vert snart ghenoppbygd. Netanyahu og regjeringa er positive til det.
  https://www.youtube.com/shorts/9mEs_SxNvtI

 3. Dette er tull og tøys fra ende til annen
  Men morsomt at noen kan få seg til å tro på det!!

  1
  5
 4. “Sammenlignet med kampen mot nazistene
  Han sammenlignet ukrainske soldaters kamp mot den russiske invasjonen med amerikanske soldaters innsats mot Nazi-Tyskland i andre verdenskrig.
  ——————————
  Russland kan stoppe aggresjonen hvis de ønsker det, men dere kan fremskynde vår seier. Dette er en kamp som vil definere demokratiet for oss og for våre etterkommere, sa den ukrainske presidenten og la til at det bare er et tidsspørsmål før Russland angriper andre land dersom de ikke stoppes nå.”
  —————————-
  Søkelys ville sikkert applaudert dersom Russland invaderte Finland eller Norge. Putin er Guds redskap i følge logikken her og då må me ikkje setja oss opp mot det.
  —————-
  “Han er favoritt nå
  En resesjon i USA kan være knusende for Bidens gjenvalgsmuligheter. Dette sier ekspertene om et mulig Trump-comeback.”
  USAs økonomi krympet for andre kvartal på rad, noe som betyr at den amerikanske økonomien, teknisk sett, er i en resesjon….. Går til helvete
  Nedgangstider kan være knusende for en sittende presidents gjenvalgsmuligheter – da økonomiens tilstand og presidentens oppslutning går hånd i hånd.”
  https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc&t=55s

 5. Alle de ugudelige lovene og forfølgelse mot kristne – er egentlig helt bibelsk og normalt. Ikke rettferdig, men på samme måte forfulgte de også Jesus – og den første kristne menigheten.

  Men de fleste av oss ønsker ingen forfølgelse – vi ønsker vår frihet til å tilbe Kristus på vår egen måte. Men en forfølgelse er en skjult velsignelse – som gjør oss mer opptatt av Guds Rike – altså man blir presset inn i Guds vilje, og renset og lutret, sånn at ilden vil brenne og den første kjærligheten vil brenne mer. Om man ikke får forfølgelse – så er man ganske sikkert ute av Guds vilje – ettersom Ordet lover alle gudfryktige forfølgelse, ifølge 2 Tim. 3:12

  For å forstå de åndelige implikasjonene – så ligger verden i det onde. Og om man leser vekkelsehistorie, selv i de “gode gamle dagene” – så var det aldri en av de, som ikke ble utfordret av djevelen. .

  Ser man eks. på avisen Dagen, så er de innenfor – akseptert av samfunnet – og forfølger vekkelsekristendom som Levi, eller profeter som Jeremy Hoff – det første man merker, er at frafallen, lunken og død kristendom, alltid vil forfølge den ekte.

  England var ett land hvor store vekkelser ble båret frem – men det er viktig å se Englands onde rolle mot det jødiske folket – og i takt med det ble deres store imperium krympet til det lille de har i dag. Og de har lagt en ekstra kjærlighet til araberne og deres olje – og vil selge sin sjel, for å føye seg de – og hate det som er rett.

  Abort er bare en av de tingene som forurenser våre nasjoner, men også kanskje noe av det mest mektige. Det er heroisk av kvinnen å stå der og be – men egentlig bør man ikke be der offisielt – man kan gjøre som 4 venner av meg gjorde – sterke bønnekrigere – de ble enige om å avskaffe abort i den byen jeg nå bor i – dette er vel for 30-40 år siden. Og de ba intenst over en lengre periode – og en dag, så døde legen som utførte abort (de ba ikke om det) – han var kun ca 50 år gammel – og ettersom ingen kunne utføre abort, så ble det slutt – så lenge den bønnegruppen holdt sammen. Men senere ble den spredt – da noen av de flytter derfra til en annen by – og abort kom tilbake.

  Men den bønnegruppen behøvde ikke å være på sykehuset – de fant ett lokale ett annet sted – langt unna sykehuset. Fordi i Ånden, så bør man ikke nødvendigvis være nær kilden.

  Disse åndskreftene, det bibelen kaller Moloks ånd, som styrer de enkelte abortstedene – vet at den eneste problemet de kan få, er bedende kristne. Ettersom antikristens ånd er så mektig i det engelske systemet – så er det ikke så overraskende at de finner på sånne lover. Men disse kreftene frykter bedende kristne – mer enn folk med plakater og protester ol. Derfor er denne kvinnen mer farlige – enn en arabisk hop som roper Allah Abkar eller andre lovløse folk.

  Og ettersom vi er i endens tid – er de demoniske kreftene sluppet løs – på en helt annen måte – enn hva vi hittils har sett. Når abortloven ble sluppet inn selv i vårt land – så burde jo kristne skjønne at konsekvensene ville bli mye ondt. Og i kjølevannet av det – så kom Partnerskapsloven – og det at homosexuelle kan gifte seg, Oslo avtalen etc. etc. – dermed har satan etablert seg godt i Norge, på samme måte som England og USA og andre vestlige land. Dermed ser vi at tøylesløsheten når helt nye høyder – hvor man opererer barn, som vil skifte kjønn – det kan man gjøre tidlig, mens å kjøpe øl/alkohol kan man ikke gjøre før man er 18. Det er en galskap – fordi folk følger denne verdens demoniske strømmer, og setter ikke spørsmål med hva deres herre, satan, ønsker de skal gjøre.

  Fordi krefter styrer alt. Så Gud utfordrer sin menighet – til dermed å søke Ham – og få salt i sitt liv – sånn at vi kan lyse for en døende verden – og vinne de. Jeg tror ikke at å legge ned abortområder nå er første prioritet, om ikke Gud leder den veien – men å rense seg, søke nærmere Gud – og i enhet – i en Ånd, og i Hans kraft – sånn at Herren kan rense sine kar – og så kan Guds kraft komme over oss, sånn at vi kan vinne verden – de som er på vei mot helvete.

  Vi er verdens eneste håp. Om ikke vi tar vårt ansvar – hvem skal gjøre det da?

Det er stengt for kommentarer.