Kristen gruppe vil bruke 50 millioner dollar for president Trumps gjenvalg

En større kristen gruppering vil komme til å bruke 50 millioner dollar for å nå frem til 22 millioner evangeliske kristne, abortmotstandere og katolikker i en kampanje for å sikre president Trumps gjenvalg. Gjennom denne kampanjen vil den kristne organisasjonen  Faith & Freedom Coalition løfte frem og vise hvordan Trump administrasjonen direkte har løftet frem saker som er viktige for kristne og reversert mye av Obama administrasjonens antikristelige policy,” sier Ralph Reed som er grunnlegger av Faith & Freedom Coalition

Holder sine løfter overfor evangeliske kristne og katolikker

I en to minutter lang kampanje annonse, under tittelen “løfter innfridd” blir det vist et bilde av Donald Trump som er den første presidenten som noensinne har tatt del i en marsj for livet event til støtte for det ufødte liv. Men videoen berører også andre temaer som økonomi, kriminalreform og kampen for religiøs frihet og føderale dommere. I video-annonsen blir Trump omtalt som den mest kristendomsvennlige presidenten i amerikansk historie. I tillegg til å være “pro-life, pro-Israel, pro-familie er Trump den beste presidenten noensinne i spørsmålet om religiøs frihet,” heter det videre i annonsen. Annonsen avsluttes med setningene “løfter gitt og løfter holdt” som viser til at presidenten aktivt har søkt å oppfylle de løfter som ble gitt under valgkampen i 2016. I 2016 fikk Donald Trump hele 81 prosent av stemmene fra evangeliske kristne,” sier Timothy Head som er utøvende direktør for  Faith & Freedom Coalition. “I 2016 var det mange evangeliske og katolske troende som gav sin stemme til Trump i tro, men nå som det kan vises til at Trump i viktige kristne spørsmål faktisk gjør som han lovet, tror jeg oppslutningen om Trump blant troens folk vil bli ennå høyere,” sier Timothy Head som forteller at organisasjonen målrettet kommer til å jobbe for en ennå større oppslutning om Trump blant kristne. Vårt mål er å nå ut til minst 22 millioner velgere mellom nå og valgdagen, sier Head videre.

 

 

 

11 tanker om “Kristen gruppe vil bruke 50 millioner dollar for president Trumps gjenvalg

 1. En sosiopat, diktator og tyrann, som bruker abortsaken for å sikre seg kristne velgere for å ha en liten sjanse for å vinne valget. Tragisk at de selger sjela si til djevelen trump?

  3
  3
  • Nå surrer du fælt Birger.
   Evangeliske kristne støtter Trump fordi han er motstander av fosterdrap, er den mest Israelvennlige presidenten i nyere tid, verner om kristendomsfrihet og nærer tette forbindelser med evangeliske kristne i alle leire.
   Blant kristne i USA er det nær sagt tverrkirkelig støtte til Trump, fordi han har levert den politikk han lovet.
   For kristne er det nærmest utenkelig å skulle støtte Hillary Clinton eller noen av dagens demokratiske kandidater.
   De tre toneangivende kandidatene er korrupte, for fosterdrap og for transeksuelle.
   Trump er det eneste naturlige valget for evangeliske kristne og det er god grunn til å anta at støtten blant evangeliske kristne vil bli større ved neste valg.

   3
   2
  • Nå er det bare en minoritet, en bråkete bøllete minoritet med blogger, av såkalte “kristne” som støtter Trump. Flertallet av kristne er i mot hor, løgn, svindel, drap og mobbing.

   De aller fleste kristne respekterer Bibelen og tar derfor sterk avstand fra Trump.

   2
   2
  • Og med dette avskriver du flertallet av kristne som en bråkete bøllete minoritet -selv om alle fakta viser at alle de bråkete bøllene faktisk befinner seg på venstresiden der de er fullstendig oppspist av hat på grunn av deres Trump derangement syndrome. https://www.sokelys.com/?p=27650
   Venstresiden i amerikansk politikk er faksisk noe av det mest voldelige vi har sett. Trump er som en rød klut på en sint okse, mens kristne stiller seg sammen med presidenten og til høsten vil oppslutningen om presidenten blant kristne være langt større enn under valget i 2016.
   Hovedårsaken til at de fleste kristne støtter Trump er fordi Donald Trump fremmer en politikk som ligger betydelig nærmere bibelens ord enn det den andre siden i amerikansk politikk gjør. Ingen sanne kristne vil gi sin støtte til disse blodtørstige fosterdrapstilhengerne som samler seg om menn som Joe Biden, Bernie Sanders eller Pete Buttigieg. I den leiren råder synd, ugudelighet og ufred mens Guds folk hyller kong Jesus og takker Gud for at Han har gitt nasjonen nådetid gjennom å innsette president Trump som president.

   2
   1
  • Hør Birger , Trump er ikke perfekt og jeg har mine tanker om han , som jeg har nevnt tidligere, men når du beskylder kristne for å være dobbelt moralske for å velge Trump, da underslår du faktum i jævelskapen med foster drap , homofili og mye annet faen skap som demokratene med Cliton og Obama står i spissen for.
   Hvordan kan du forsvare at vi skal drepe våres egne barn ? for du forlanger faktisk dette i forhold til oss kristne for at vi skal ha god moral, det er rimelig sykt.

   Faktum er at vi som kristne står over for håpløse valg .
   Les i Bibelen om da to kvinner kranglet om hvem som var mor til ett barn og så gikk de til Kong Salemon for at han skulle avgjøre det.

   3
   1
  • Vil heller påstå at dere Trump hatere er styrt av satan. Dere tilber løgnens far og fruktene av det dere sier er løgn. Gud satte inn Trump i slike dager som nå for å avsløre slike hyklere og løgnere som dere.

   2
   1
  • Trump hatere ? Ingen siviliserte mennesker hater noen eller noe. Hat er noe som usiviliserte enkle mennesker helt uten intellektuell, kristen dybde gjør.
   Bare de med sterkt nedsatte evner og misunnelse ovenfor andre hater. Personlig liker jeg ikke Trump og hans styring. Jeg liker ikek folk som horer, lyver og svindler.
   Men hat ? Nei, dette er ikke noe vi kristne og siviliserte gjør. Og de som vil se hva hat er for noe kan bare lese seg gjennom denne hat-bloggen.

   1
   1
  • “Men hat ? Nei, dette er ikke noe vi kristne og siviliserte gjør.”
   Sier du det du? Hvorfor lyser det hat av hver eneste kommentar du etterlater deg på Søkelys? Er du en hykler?

 2. Trump måtte få kristne på lag, for å ha en sjanse til å bli president, og da valgte han Pence til VP, og måtte da love støtte til Israel og nei til fosterdrap. Trump gir personlig en laaang marsj i disse tingene. Han er kun opptatt av makt, penger og sitt vanvittige ego.
  Hvem stemmer jødene i Amerika på? 71 % stemte på demokratene i 2016. Det gjorde de, fordi de er intelligente mennesker, som gjennomskuet Trump.

  1
  4
  • Dersom Trump redder ett menneske liv fra drap i mors mage , da betyr det mindre om han gjør det ut fra sitt eget ego , ett reddet liv er ett reddet liv … Det er mye verre når en er blitt så forvridd at en tror en gjør en god handling ved og ta ett liv, som foreeksempel Cliton og Obama gjør .
   Trump har virkelig innfridd på tross av sin fortid , det jeg stusser på er sviket mot kurderene , med å svikte dem som han gjorde så la tilrette for aktørene i Magog krigen og gjorde Israels grenser mer usikre , jeg er helt sikker på at Trump har blitt advart om konsekvensen med dette , så derfor er jeg veldig kritisk til Trump for han har synt at han kan plutselig snu helt om fra og være venn til og bli fiende.
   Derfor mener jeg at vi som kristne må være over våkne, med det sagt så er foster mordere og homse liberalere som Cliton og Obama aldri ett alternativ. Som den ekte moren i tvisten om barnet ho hadde med den uekte moren , der Kong Salomon foreslo og dele barnet i to, da sa den uekte moren det var greit , mens den ekte morens mors kjærlighet blomstret opp og sa at da var det bedre den uekte moren fikk barnet .
   Mulig er Trump ikke den han gir seg ut for å være, noen mener sågar han er den stor antikrist , uansett om du blir drept i mors mage, vil du aldri få sjansen til og mene noe som helst , du vil aldri få sjansen til og se om du hadde rett eller galt .

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.